Jogurti valmistaja Rommelsbacher JG 80 Jona

Täpsustused:
Tüüp: Jogurti valmistaja
Nutiseade: Ei
Kauba ID: 7128000
9400
Lisa korvi
721 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

Neljapäeval, 9. maist

000

Postkontor

10. maist

199

Omniva pakiautomaat

10. maist

219

DPD pakiautomaat

10. maist

249

Smartpost pakiautomaat

10. maist

259

Kuller

10. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

10. maist

199

Omniva pakiautomaat

10. maist

219

DPD pakiautomaat

10. maist

249

Smartpost pakiautomaat

10. maist

259

Kuller

10. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Rommelsbacher JG 80 Jona

1,978              5,000

Translation results

Translation result

Tervisliku naturaalse jogurti ja toorjuustu valmistamine - samuti aromaatsete taimeekstraktide valmistamine Kvaliteetne, kahekordse seinaga korpus Sisemine pott on valmistatud roostevabast terasest, mistõttu seda on lihtne puhastada Mugav puutetundlik juhtimine Hästi paigutatud LED-ekraan 4 programmi erinevate temperatuuridega: - Naturaalne jogurt (42 °C) - Vegan/laktoosivaba jogurt (38 °C) - Toorjuust (30 °C) - Taimeekstraktid (55 °C) Ettevalmistusaega saab määrata individuaalselt, nt parima tulemuse saavutamiseks. 24-tunnine taimeri koos alarmsignaaliga, automaatne väljalülitus ülekuumenemiskaitse eemaldatav toitejuhe Kaasas: 4 keraamilist serveerimisnõu (igaüks 125 ml) koos kaanega, 2 XXL klaaspurki (igaüks 1,2 l) koos kaanega, 1 sõel koos kaanega Kodune jogurt ja toorjuust on väga populaarsed tooted nende jaoks, kes peavad oluliseks teadlikku ja soovimatuid koostisosi sisaldavat toitumist. Ükskõik, kas seda nautida eraldi või lisandina magustoitudele või rikkalikele einetele, on võimalused lõputud. Selle multifunktsionaalse jogurti- ja toorjuustuvalmistajaga saate kodus valmistada naturaalset jogurtit, toorjuustu ja taimseid ekstrakte teie valitud koostisosadest. Võid neid ette valmistada, sest ühe korraga saad näiteks kuni 1200 g jogurtit, mis säilib külmkapis vähemalt nädal aega värskena. Lisaks on sellel seadmel neli eelseadistatud programmi. Naturaalne jogurt valmistatakse 42 °C juures, samas kui vegan/laktoosivabad valikud nõuavad 38 °C. Toorjuustu võib valmistada ka 30 °C juures. Kõik, kes soovivad valmistada õliekstrakte kosmeetika-, loodusravi- või toitumisotstarbeks, saavad seda teha usaldusväärselt 55 °C juures toimuva ravimtaimede ekstrakti funktsiooniga. Energiatarve on väga väike ja seadet on väga lihtne kasutada. Saate isegi programmide kestust individuaalselt reguleerida, nii et saate koos Jonaga valmistada ka näiteks haputainast. Jonah on väga mitmekülgne seade, mis sobib ideaalselt igasse toitumisteadlikusse koju.

Üldine tooteinfo: Rommelsbacher JG 80 Jona

Kauba ID: 7128000
Kategooria: Muu köögitehnika
Tootja kood: JG80
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,3 x 0,3 x 0,3 m, 2 kg
Kaubamärk: Rommelsbacher
Tüüp: Jogurti valmistaja
Vaade: Rommelsbacher, jogurti valmistaja
Nutiseade: Ei
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Rommelsbacher tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Rommelsbacher JG 80 Jona
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki