Lamamistool - kiik Lionelo Bella 2in1, grey concrete

Täpsustused:
Lapse kaal kuni, kg: 9
Kauba ID: 7637655
23400

SJH hind

23999
Lisa korvi
884 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

21. maist

000

Postkontor

22. maist

199

Kuller

22. maist

899

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

22. maist

199

Kuller

22. maist

899

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Lamamistool - kiik Lionelo Bella 2in1, grey concrete

Esimestel elukuudel peaks beebi puhkama lamavas asendis – täiesti lame – see on lapsele optimaalne asend. Hoolitsedes beebi õige psühhomotoorse arengu eest, lõime Bella Set korviga kiigu, kus laps saab lamades kiigutamise eeliseid nautida. Kiik teenib teid teie beebi esimestest elupäevadest kuni 9 kg kaalumiseni või seni, kuni ta hakkab iseseisvalt istuma. See on „kaks ühes“ lahendus, kuna sellel on 2 istet – gondel ja traditsiooniline kiik – selleks ajaks, kui ta muutub aktiivsemaks ja maailma vastu uudishimulikumaks või kui talle meeldib lihtsalt ema hästi vaadata. Mõlemat ülemist osa saab pöörata 360', nii et saate liikumissuunda otsustada, ning ka toote paigutada nii, et saaksite alati lapsega silmsidet hoida. Elemente saab vabalt muuta vastavalt lapse vajadustele. Nende installimine võtab vaid mõne sekundi.
 
Lionelo Bella Rocker Set 2-in-1 kujundamisel modelleerisime selle liigutuste järgi, mida laps vanema käte vahel tunneb. Kiiges on 6 unikaalset kiikumisliigutust – 5 põhirežiimi ja täiendav automaatrežiim, mis vahetub iga 16 sekundi järel. Oma mitmerajalise õõtsuva liikumisega jäädvustab Bella lööki nagu vanema süles, muutes kiige beebile tuttavaks ja tervitatavaks kohaks. Valik 5 kiikumiskiiruse vahel reguleerib intensiivsust vastavalt beebi eelistustele ja tujule.
Lionelo Bella Rocker Set lamamistoolil on mugav suure tihedusega T25 poroloonmadrats, mis toetab stabiilselt beebi keha kogu pikkuses. Katte välimine osa on valmistatud virsiku nahamaterjalist, mis on katsudes väga meeldiv. Traditsioonilise kiikuva versiooni iste on lai ja õige kujuga, et tagada lapsele mugav ja turvaline asend. Sellel on 5-punkti turvavööd. Istmel on 3 kraadi reguleeritav seljatugi – alates ​​lamavast, ideaalne puhkamiseks, poollamava istumiseni - lastele, kes tunnevad huvi maailmast ja soovivad rohkem osaleda perekondlikus suhtluses. Leiate ka pehme ülimugava padja, mis sobib teie võsukese kehaga ja pakub vajalikku tuge. Hingav kangas tagab tõhusa ventilatsiooni ja hoiab ära liigse higistamise.
Kõik toote seadistused tehakse puutetundliku ekraani juhtpaneeli või kaugjuhtimispuldi kaudu. Tänu mootori vaiksele tööle võite olla kindel, et see ei ärata teie last, kui ta magusalt magab. See mudel mängib 12 rahulikku lugu ja mängupeakate – 3 klapifunktsiooniga, 2 võrevoodi funktsiooniga. Lisad treenivad lisaks lapse keskendumisvõimet, annavad uusi stiimuleid ja julgustavad käsi välja sirutama. Lionelo Bella Rocker Set 2-in-1 on kerge ja seda saab hõlpsasti teisaldada ja kõikjal üles seada. Libisemiskindlad padjad kaitsevad põrandat kriimustuste eest. Mustuse korral saab raami pühkida niiske lapiga, katet saab pesta käsitsi.
Spetsifikatsioonid:
  • Kaaluvahemik: kuni 9 kg.
  • Omadused: kiik, lamamistool.
  • Seljatoe reguleerimine: 3-astmeline seljatoe kalde reguleerimine: lamades, poollamavas või poolistuvas asendis.
  • Konstruktsioon: teras, plastik.
  • Turvavööd: 5 punkti.
  • Hällilaulud: 12 rahustavat meloodiat koos reguleeritava helitugevusega.
  • Tooli kaal: 7,5 kg.
  • Pööratav iste: jah.
  • Polster - materjal: kate: polüester, polster: bambuskangas.
Puhastamine:
  • Raam: pühkige niiske lapiga.
  • Kate: käsitsi pestav - kate on eemaldatav.
  • Madrats: kate - käsitsi pestav.
Omadused:
  • Padi - 3 mänguasja.
  • USB-kaabel.
  • Kaugjuhtimispult.
Mõõdud:
  • 60,5 x 61 x 75,5.

Lionelo

Öelge Lionelo kaubamärgile "Tere!". See on bränd, kes on sündinud soovist aidata ja hoolitseda meie planeedi väikeste elanike eest. Lionelo loob tooteid vastsündinutele ja lastele ning nende tooteid müüakse kogu Euroopas.

Nagu asutajad ise räägivad, valitakse nende toodete kujundus ja materjalid ülima hoolikusega, seda teevad ainult parimad spetsialistid, kes tunnevad oma tööd. "Valime tooraineid vastutustundlikult ja teadlikult ning teeme kõik endast oleneva, et meid ümbritsevaid inimesi rõõmustada," teatas ettevõte. Kõik Lionelo poolt välja töötatud ja turule toodud tooted on toodetud kasutades kaasaegset tehnoloogiat - ning mis kõige tähtsam - järgitakse maksimaalseid ohutusstandardeid.

Lionelo pöörab erilist tähelepanu oma klientidele ja nende arvamustele. "Kõik, kes kasvatavad lapsi, on meie toodete peegliks ja meie eesmärk on olla võimeline looma tooteid, mis annavad kõikidele kasutajatele lisandväärtust, oleksid funktsionaalsed, kasulikud ning loomulikult ohutud ja mugavad," ütlevad asutajad. Lionelo tooted on loodud igapäevaseks kasutamiseks, et hoida lapsi ja nende vanemaid õnnelikena ning et nad sooviksid jääda Lionelo truudeks klientideks.

Lamamistool - kiik Lionelo Bella 2in1, grey concrete Lionelo

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Lamamistool - kiik Lionelo Bella 2in1, grey concrete

Kauba ID: 7637655
Kategooria: Beebi lamamistoolid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,62 x 0,29 x 0,52 m, 11,09 kg
Tüüp: Vibreeriv iste / kiik
Vaade: Lionelo, vibreeriv iste / kiik beebi lamamistoolid
Vajalikud esemed: Ei
Elementide tüüp: Nėra
Lapse kaal kuni, kg: 9
Kaubamärk: Lionelo
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Lionelo tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Lamamistool - kiik Lionelo Bella 2in1, grey concrete
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki