Kinderkraft õppematt 3 in 1 TIPPY

Täpsustused:
Kauba ID: 390897
4859

SJH hind

5900
-17%
Lisa korvi
Sinu linn

Telli täna kuni 19:00


Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

HOMME, 28. aprillist

000

Postkontor

Esmaspäeval, 29. aprillist

199

Kuller

Esmaspäeval, 29. aprillist

599

Smartpost pakiautomaat

Teisipäeval, 30. aprillist

259

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

Teisipäeval, 30. aprillist

199

Smartpost pakiautomaat

Teisipäeval, 30. aprillist

259

Kuller

Teisipäeval, 30. aprillist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Kinderkraft õppematt 3 in 1 TIPPY

Õppematt TIPPY 3 in 1 on kauni kujundusega erakordne matt, mida võib kasutada 3-l viisil: kaarega matina kõige noorematele lastele (sünnist kuni 1 aastani), telgiga (tipi) matina vanematele (kuni 5 eluaastat) ja iseseisva matina soojade ilmadega õues kasutamiseks. On standardsetest mattidest suurem, tänu millele teenib last kauem. Õppematt TIPPY toetab laste arengut nende esimestel elukuudel:
● innustab pea tõstmisele, käte mänguasjade poole sirutamisele ja kõhult selili pööramisele.
● parendab käe-silma koordinatsiooni ja stimuleerib arengut,
● lisaks sellele lahutab meelt ja õpetab: matile on trükitud mandrid ja neil elutsevad loomad koos nende ingliskeelsete nimetustega.
Telgil tipi on 2 riidest katetega aknakest, tänu millele võib lapsevanem vabalt sisse vaadata ja väikelapse tegemisi jälgida. Kaared on tehtud pehmest vahtkummist, tänu millele on laps kaitstud isegi kõige metsikumate müramiste ajal. TIPPY on erakordne matt - pakub igale väikelapsele palju rõõmu. Samuti on komplektis mänguasjad kõige noorematele: plüüšist delfiin närimisleluga, plüüšist pääsuke paeltega ja plüüšist lehega, kõristi, peeglike, kaks sahisevat mänguasja matil.

Eelised:
Funktsionaalsus:
● Matt 3 in 1 - TIPPY täidab lausa 3 funktsiooni: kõige noorematele õppemati, vanematele mänguplatsi (tipi) ja igas vanuses lastele piknikuteki. Ostes selle toote saad funktsioonide erakordse ühenduse.
● Põnev kujundus ja universaalne stilistika teeb sellest ideaalse mati igale väikelapsele. Kujundus paelub ka lapsevanemaid – matt sobib enamustele interjööridele.
● Õppematt TIPPY on ideaalseks kingituseks igas vanuses lapsele - pakub talle mitte ainult rohkelt rõõmu ja toredat meelelahutust vaid toetab kaasnevalt ka tema motoorset ning sensoorset arengut.

Mugavus:
● Matil on reguleeritavad, pehmed kaared - rippuvaid lelusid võid vabalt ümber tõsta ja suvalisele kõrgusele paigutada, tänu millele treenib väikseke oma mälu ning nägemist.
● Matt TIPPY on kerge ja hõlpsalt kokkukeritav (pärast kaarte eemaldamist). Viid selle kergesti toast tuppa või võtad reisile kaasa. Peale kokkupanemist võtab vähe ruumi.
● TIPPY on väga kergesti puhastatav. Mati alust võib pesta käsitsi ja muud mänguasjad puhastad hõlpsalt švammiga.
● Eemaldad kaared ja kerid mati kokku kergesti - TIPPY-t on isegi väikeses korteris kerge hoiustada.

Turvalisus:
● TIPPY-l on turvaline raam - kaared on pehmest vahtkummist, seega ei pea lapsed isegi metsikuimate müramiste ajal muretsema.
● Püüdlikult teostatud - tugevad õmblused ja väljaulatuvate osade puudumine suurendavad väikelapse turvalisust.
● Matt sobib lastele juba esimestest elupäevadest - vastab mänguasjade ja õppemattide standarditele EN 71-1, EN 71-2, EN 71-3.


Teostus:
Materjalid:
● Matt, telk: polüester
● Mänguasjad: polüester ja plastmaterjal
● Kaared: Vahtkumm PE

Mõõtmed:
● Matt: 92,5 cm x 140 cm,
● Kõrgus koos lelude kaartega 46 cm,
● kõrgus koos telgi kaartega 140 cm,

Kaal: 1,39 kg
Pakendi mõõtmed ja kaal: 505*110*585 mm / 2 kg

Kinderkraft

Kinderkraft on bränd, mis püüab rahuldada kõigi vanemate vajadusi, olenemata sellest, kas nad teevad karjääri kõrgel tasemel ja kus on alati vähe aega, või on tegu väga aktiivsete vanematega, kes ei soovi lapse sündides oma senisest elustiilist loobuda. Kinderkrafti tooted on mobiilsed, nutikad ja äärmiselt lihtsad. Kinderkraft usub, et nende edu on inimeste teenimises ja parema eesmärgi nimel kokku viimises. Toodete pakkumisel keskendub Kinderkraft ainulaadsusele, ohutusele, kvaliteedile ja suurepärasele disainile. Kõiki Kinderkrafti tooteid müüakse taskukohase hinnaga, sest nagu nad väidavad: "Soovime, et kõikidel inimestel maailmas oleks võimalus osa saada meie toodetest.”

Ohutus on kõige olulisem kriteerium, millel kõik Kinderkrafti tooted põhinevad. Arendajad keskenduvad kõrgeima kvaliteediga materjalidele ja detailidele. Kinderkraft saab oma materjalid ja kangad vaid nendest asutustest, mis on sertifitseeritud Euroopa standarditega vastavaks. Kinderkraft kutsub teid oma lapse kasvatamisel neid usaldama - lõppude lõpuks tagavad nende loodud tooted lisaks ohutusele ja kvaliteedile ka innovatsiooni, nii et võite olla kindel, et kasutate kõige nutikamat ja uusimat tehnoloogiat, mis turul saada on.

Kinderkraft õppematt 3 in 1 TIPPY Kinderkraft

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Kinderkraft õppematt 3 in 1 TIPPY

Kauba ID: 390897
Kategooria: Arendavad tegelusmatid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,5 x 0,11 x 0,58 m, 2 kg
Tüüp: Tegelustekid
Vajalikud esemed: Ei
Elementide tüüp: Pole täpsustatud
Kaubamärk: Kinderkraft
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Kinderkraft tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (4)

Kinderkraft õppematt 3 in 1 TIPPY
4.8

(4 ostja hinnangud)

5 tähte
(3)
4 tähte
(1)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

100%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Larina L.
26.03.2024

Mulle väga meeldib see omadus, et sellest saab hiljem vigwami teha. Materjali on lihtne hooldada, kuid tolm kleepub selle külge.

Kadi K.
26.03.2023

Minu kauba saamine lükatakse 90% juhtudest edasi

Janeli U.
31.08.2022

Väga lahe ja tõeliselt kaunis mängumatt. Kvaliteet on super ja kangas meenutab spordiriiete materjali, mitte odavat plastikkile, nagu algselt kartsin. Erksad värvid ja tugevad kaared - soovitan! Ainus miinus on, et tekk oli pakitud "hunnikusse" ja on seetõttu kortsus. Muidu väga vinge! :)

Iryna S.
24.08.2022

Väga hea vaip. Ma pesen seda iga nädal, nagu uus) ja see on ka paks.

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki