Suur maaliaken Masterkidz 2-in-1 paberirulli hoidik

Täpsustused:
Vanus alates: 3 a.
Kauba ID: 8957546
1 47100
Lisa korvi
5559 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

16. maist

000

Kuller

17. maist

4499

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

17. maist

4499

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Suur maaliaken Masterkidz 2-in-1 paberirulli hoidik

MASTERKIDZ PAINTING WINDOW on suureprane loominguline mnguasi,mis vimaldab lapsel arendada oma kunstilisi vimeid.STENDIL ON RUUM OMA LEMMIKVRVIDE, MRKIDE JA MRKIDE HOIDAMISEKSHARJAD, ET NEED ALATI KES OLEKS. Aken saabmlemalt poolt le vrvida, tnu millele on vimalik mngida kahegalapsed samal ajal. Akrlklaasi on vga lihtne valmistadapuhastada, et lapsed saaksid ikka ja jlle mngima hakatavrvige muid mustreid, kui nad soovivad.Aknal on paberirulli kinnitamise vimalus, aithmiks laps saab mngida paberile vi klaasile maalides?oma rangemise jrgi. Aken on piisavalt suur, et sellega mngidakuni 4 LAST korraga.Mnguasi on valmistatud puidust. Puidust mnguasjade valimineMASTERKIDZ, hoolite keskkonnast ja vhendate jtmeteketplastist.MASTERKIDZ MNGUASJAD [https://b2b.leker.pl/pl/54_masterkidz]kunikvaliteetsed, vastupidavad ja ohutud petlikud puidust mnguasjad.Meldud ja kohandatud laste erinevatele arenguetappidele.Loominguline, seikluslik ja hariv lbu seeSelle kaubamrgi mnguasjade peamised eelised. Hindamatu tugi meetodigaMontessori. Parim valik koju, lasteaeda, hotelli virestoran. Loo tiuslik mngunurk vi suurformaatharidussein. Pakkumine sisaldab seina- ja mobiililaudu. Tabelidvalgustatud paneelid vrvidega mngimiseks. Temaatilised moodulidhariv ja palju muud. Uskumatult palju tarvikuid jalputud vimalused loominguliseks lbutsemiseks.

Hoiatus!

Kui mänguasjal on väikesed osad, ei sobi see alla 3-aastastele lastele. Olge ettevaatlik väikeste osadega, mis võivad eralduda või murduda, kuna laps võib lämbuda või selle sisse hingata! Kõik pakkematerjalid ja mänguasja osad ei ole mänguasja osa, mistõttu tuleb need enne mänguasja lapsele andmist eemaldada. Kasutada täiskasvanu järelevalve all.

Üldine tooteinfo: Suur maaliaken Masterkidz 2-in-1 paberirulli hoidik

Kauba ID: 8957546
Kategooria: Arendavad laste mänguasjad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 1,684 x 0,68 x 1,335 m, 25 kg
Tüüp: Joonistus- ja magnettahvlid
Vaade: Masterkidz, joonistus- ja magnettahvlid arendavad laste mänguasjad
Vajaminevad patareid: Ei
Patareid: Täpsustamata
Nutikas funktsioon: Ei
Kaubamärk: Masterkidz
Vanus alates: 3 a.
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Masterkidz tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Suur maaliaken Masterkidz 2-in-1 paberirulli hoidik
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki