Komplekt Bricks Build Harry Potter Quidditch Trefl

Täpsustused:
Soovitatav vanus alates: 7 a.
Tüüp: Klotsid, Puidust klotsid ja konstruktorid
Kauba ID: 8566836

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Komplekt Bricks Build Harry Potter Quidditch Trefl

Selle on loonud lugupeetud Poola kaubamärk Trefl, mis on spetsialiseerunud kvaliteetsete mõistatuste, mängude ja mänguasjade disainimisele.
See pärineb sarjast Build with Bricks - Brick Trick, mis võimaldab ehitada ehitusmudeleid, kasutades tõelisi telliseid, puitu ja dekoratiivseid elemente, näiteks muru või kivikesi. Brick Tricki mudelite hulka kuuluvad kaunid külad, linnad ning keskaegsed linnused ja lossid.

Komplekt on suunatud noore võluri Harry Potteri ja tema sõprade seiklustest rääkiva raamatu- ja filmisarja fännidele. See kujutab maagilist poodi koos varustusega Kvidditchi mänguks.

Koosneb 210 tükist looduslikust telliskivist, puidust, liimist ja dekoratiivsetest tarvikutest. Teie laps saab telliseid paigutada, laudu lõigata ja liimida ning oma suurepärast hoonet kaunistada. Suurepärane lõbu kogu perele on garanteeritud! Kuid sellega ei ole veel lõpp! Selleks, et ehitada hoone uuesti ja kasutada samu telliseid, lahustage ehitis vees.

Saate luua hoone vastavalt juhistele või kasutades oma kujutlusvõimet. Komplekt sobib ideaalselt mitte ainult väikestele algaja mudeldamishuvilistele, vaid ka täiskasvanutele. Komplekt arendab laste käelist oskust, kujutlusvõimet ja harjutab keskendumist.

  • komplekt on mõeldud üle 7-aastastele lastele
  • komplekti sisu: 210 telliskivi, tarvikud, kasutusjuhend
  • komplekti mõõtmed: 23 x 16 x 15 cm
  • pakendi mõõtmed: 32 x 23 x 7,5 cm
  • tootja kood: 61607

Hoiatus!

Kui mänguasjal on väikesed osad, ei sobi see alla 3-aastastele lastele. Olge ettevaatlik väikeste osadega, mis võivad eralduda või murduda, kuna laps võib lämbuda või selle sisse hingata! Kõik pakkematerjalid ja mänguasja osad ei ole mänguasja osa, mistõttu tuleb need enne mänguasja lapsele andmist eemaldada. Kasutada täiskasvanu järelevalve all.

Kuubikud

Klotsid on ilmselt kõige lihtsam mänguasja tüüp, kuid need ei ole igavad. Ehitusklotsid on universaalne meelelahutus, kuid sel ajal, kui teie laps avastab ehitamise ja virnastamise rõõme, õpib ta ka palju muud. Klotsidega mängimine ei paranda mitte ainult motoorikat, vaid arendab ka probleemide lahendamise oskust. See on mänguasi, mis on olnud olemas juba sajandeid ja on kindlasti kohustuslik ese teie lapse mänguasjakastis. Isegi kõige lihtsam klotsikomplekt sisaldab fantaasiarikast ja loomingulist mängu. See on üks viis, kuidas väikelapsed arendavad peenmotoorikat ja uurivad selliseid mõisteid nagu varajane matemaatika, geomeetria, probleemide lahendamine ning põhjus ja tagajärg. Kui nad on selgeks saanud klotside omadused - suurus, kaal, kuju ja stabiilsuse tase - ei lähe kaua aega, enne kui nad hakkavad ehitama linnu koos teede ja sildadega.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Komplekt Bricks Build Harry Potter Quidditch Trefl

Kauba ID: 8566836
Kategooria: Klotsid ja konstruktorid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,32 x 0,08 x 0,23 m, 1,336 kg
Vajaminevad patareid: Ei
Vajaminevad patareid: Täpsustamata
Nutiseade: Ei
Kaubamärk: Trefl
Soovitatav vanus alates: 7 a.
Tüüp: Klotsid, Puidust klotsid ja konstruktorid
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Trefl tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Komplekt Bricks Build Harry Potter Quidditch Trefl
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki