Lauamäng Micons

Täpsustused:
Tüüp: Arendavad lauamängud
Kauba ID: 6858197
1179
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

23. maist

000

Smartpost pakiautomaat

23. maist

259

Postkontor

24. maist

199

Omniva pakiautomaat

24. maist

219

DPD pakiautomaat

24. maist

249

Kuller

24. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Smartpost pakiautomaat

23. maist

259

Postkontor

24. maist

199

Omniva pakiautomaat

24. maist

219

DPD pakiautomaat

24. maist

249

Kuller

24. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Lauamäng Micons

Selles mängus peate leidma, millised omadused sobivad teie käes olevatel kaartidel näidatud objektidega. Peate leidma apelsini viilult kolmnurgad või kaartidel olevate esemete hulgast vajaliku värvi. Võib juhtuda, et pead tõestama, miks sa arvad, et kassid lõhnavad hästi!

Iga mängija saab 5 kaarti, mis tuleb asetada enda ette. Asetage ülejäänud kaardid funktsioonipool ülespoole (sellel on sinine raam), jättes ühe neist laua keskele, millest saab tingimuste kaart. Nüüd teevad kõik kordamööda oma käiku, alustades noorimast mängijast. Oma käigu ajal peate leidma käest kaardi, millel on tingimuste kaardi funktsioon. Näiteks sinise triibuga sokk võib sobida sinisele funktsioonile. Asetage see kaart (selles näites sokikaart) tingimuskaardile, esikülg ülespoole. Sellest kaardist saab uus tingimus! Kui teil ei ole sobivat kaarti, peate võtma hunnikust uue esemekaardi ja panema selle teiste kaartide hulka. Pea meeles, et õnnekaart võib vastata mis tahes omadusele. Kui tõmmatud kaart vastab omadusele, võid seda kohe jagada; vastasel juhul pead ootama järgmist käiku!

Esimene mängija, kes vabaneb kõigist oma kaartidest, võidab.


 

Toote spetsifikatsioonid:

  • Lastele vanuses 3+ eluaastat.

  • Mängijate arv: 2–4

  • Mängu kestus: 20 min.

  • Reeglite keel: EE, LV, LT, RU

Arendavad lauamängud

Lauamängud on lõbus vaba aja veetmise viis, mis annab sulle palju häid emotsioone ja võimaluse veeta kvaliteetaega koos pere ja sõpradega. Tänapäeva lauamängude turul on eriti populaarsed õppemängud. Huvitavad mängud, mis treenivad kujutlusvõimet ja mõtlemisoskust, tagavad mõnusa aja veetmise kodus koos pere või sõpradega. See mängurühm arendab keskendumisvõimet, keeleoskust ja õpetab erinevaid oskusi. Neil on ka eriti ilus disain, mis muudab nende mängimise palju lõbusamaks. Kõige populaarsemate õppemängude hulka kuuluvad erineva raskusastmega IQ-mängud, harivad mõistatused, geograafia lauamängud ja palju muud. Väga populaarsed on ka lastele mõeldud harivad lauamängud. Need on suurepärane võimalus aidata lapsel arendada keele- ja loogikaoskusi, õppida mitmesuguseid teemasid ja uurida ohutult ümbritsevat maailma. Harivad lauamängud on parim treening ajule, suurepärane viis vaba aja veetmiseks ja suurepärane kingitus oma lähedastele. Testi oma nutikust ja koge iga päev õppimise rõõmu just sulle sobiva mänguga.

Üldine tooteinfo: Lauamäng Micons

Kauba ID: 6858197
Kategooria: Lauamängud ja mõistatused perele
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,1 x 0,4 x 0,13 m, 0,17 kg
Patareid: Ei
Vajaminevad patareid: Täpsustamata
Mängu keel: Eesti keel, Läti keel, Leedu keel, Vene keel
Nutiseade: Ei
Tüüp: Arendavad lauamängud

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Lauamäng Micons
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki