Numbrite järgi maalimine raamil SINU HOBI, 40Х50 cm

Täpsustused:
Laius: 50
Kõrgus: 40
Teema: Loomad
Kauba ID: 8827141
2909
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

14. maist

000

Postkontor

15. maist

199

Smartpost pakiautomaat

15. maist

259

Kuller

15. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

15. maist

199

Smartpost pakiautomaat

15. maist

259

Kuller

15. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Numbrite järgi maalimine raamil SINU HOBI, 40Х50 cm

Numbrite järgi maalimine - väga trendikas DIY (DO IT YOURSELFT) trend, mida armastavad inimesed üle kogu maailma.

Piltide värvimine numbrite järgi on ainulaadne võimalus igaühel tunda end kunstnikuna, luues oma kätega meistriteose. Tänu numbrite järgi joonistamise tehnikale saab igaüks luua kauneid maale ilma erilise kunstihariduseta. Kõik, mida vajate, on aeg, kannatlikkus ja joonistuskomplekt.

Ka teie saate luua suurepäraseid meistriteoseid mugavalt oma kodus.

Kellele ja mille jaoks on loodud numbrimaalid? Tarbijate sihtrühm ei ole piiratud. Pole vahet, mis soost, vanusest, rassist, usust, kaalu, pikkuse ja maailmavaatega sa oled – sellest põnevast tegevusest leiab igaüks enda jaoks midagi huvitavat. Lapsed, nende vanemad, vanavanemad – kõik, kel on jõudu pintslit käes hoida! 

Lastele on seda tüüpi loovus eriti kasulik, kuna see aitab arendada kujutlusvõimet, sisendab armastust ilutunde vastu, täidab lapse aja loomingulise ja huvitava protsessiga, mis arendab intelligentsust, mõtlemiskiirust, motoorseid oskusi ja visadust.

See aitab täiskasvanutel maandada stressi, olla huvitavas ja põnevas maalimaailmas iseendaga üksi. Pealegi on eksperdid tõestanud sellise tegevuse positiivset mõju, psühhoterapeudid kasutavad joonistamist sageli ühe närvilisuse, stressi ja muude kaasaegse hullumeelse elurütmi atribuutide ravi- ja ennetusviisina.

Numbrite järgi värvimine on ideaalne kingitus, suveniir ja kodukaunistus.

Kingitus / suveniir: kas mõtlete pikka aega, mida kinkida sugulastele ja sõpradele sünnipäevaks, puhkuseks või muuks oluliseks sündmuseks? Poes kingitusi valima minek on väsitav, sortiment ei ole julgustav, aga kas vajad säravat, erilist ja meeldejäävat kingitust? Originaalset ja südamest? Probleemile on lahendus – numbrite järgi värvimine!

Eriline üllatus: kas soovite ostetud kingitusega mitte ainult oma lähedasi rõõmustada, vaid kinkida enda tehtud ja südamest tulevat erilist üllatust? Maalimine numbrite järgi – annavad võimaluse luua oma pilt, ainuke ja kordumatu omataoline. See uskumatult liigutav kingitus on teie suhte parimaks tõendiks – sest see on tehtud kallima kätega spetsiaalselt teie jaoks.

Sisustusse/dekoratsiooniks: lisa oma kodu või kontori interjööri hubasust ja särtsu – joonista numbrite järgi endale meelepärane pilt ja kaunista sellega oma maja/korteri seinad. See kaunistus rõõmustab teid ja teie külalisi pidevalt, kuna see on tõeline käsitsi valmistatud looming. Numbrite järgi maalimine on ideaalne kodukingitus, kuna võimaldab selle omanikel oma kätega luua oma toas ainulaadse stiili. Jaga oma annet teistega, näita ja üllata kõiki enda moodsate meistriteostega!

Mida sisaldab värvimiskomplekt numbrite järgi?


  • Krunditud lõuend 100% puuvillasel kanderaamil;

  • Nailonkiust puidust pintslid - 3 tk;

  • Akrüül-veepõhised värvid;

  • Kontrollnimekiri;

  • Juhised;

  • Seinale kinnitatavad elemendid;

  • Kingikarp.


  •  

Värvimisjuhised:


  • Pidage meeles, et numbrite järgi maalimine on ennekõike suurepärane lõbu ja lõõgastus. Nii et maalige omal moel - nii, nagu tunnete end mugavalt ja kuidas teie kunstnikuhing teid juhib!

  • - Pakkige maalimiskomplekt numbrite järgi lahti. Avage pakend ja eemaldage kaitsekile.

  • - Valige mugav koht ja pange pintslite pesemiseks valmis puhas vesi ja kuivatamiseks paberrätikud.

  • - Valige ala, millest soovite alustada. Valige maalil teatud number ja leidke sama numbriga värv. Värvige kogu ala valitud värviga.

  • - Puhastage ja kuivatage pintsel, enne kui asute järgmise värviga maalima. Liikuge järgmise numbri juurde. Kui olete ühe numbri lõpetanud, liikuge järgmise juurde. Seega värvige pilt lõpuni.

  • - Pärast maali kuivamist saab selle kas raamida või riputada seinale raamile, mille peale lõuend on venitatud. 

  • HOIATUS: Üksikute värvide värvid ja piltidel olevad värvid võivad tegelikest pisut erineda – see on tingitud saadaoleva arvutitehnika mitmekesisusest ja selle individuaalsetest seadistustest, eelkõige monitori ja videokaardi seadistustest.


  •  

Alustage maalimist kohe ja looge hämmastav värviline DIY maal, ilma et teil oleks isegi joonistamisoskusi!

Üldine tooteinfo: Numbrite järgi maalimine raamil SINU HOBI, 40Х50 cm

Kauba ID: 8827141
Kategooria: Maalimiskomplektid numbrite järgi
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,53 x 0,43 x 0,04 m, 0,9 kg
Kaubamärk: Twoje Hobby
Värvide arv: -
Laius: 50
Kõrgus: 40
Teema: Loomad
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Twoje Hobby tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Numbrite järgi maalimine raamil SINU HOBI, 40Х50 cm
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki