Pusle Ravensburger Mermaids 13296, 300 tk

Täpsustused:
Juppide arv: 300
Soovitatav vanus alates: 8 a.
Kauba ID: 8805721

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Pusle Ravensburger Mermaids 13296, 300 tk

Uurige seda veealust maailma, kus maagilised närvid valitsevad! Kauguses näeme nende kõrguvat lossi, seatud kõrgele merepõhja kohal ja ümbritsetud sakiliste kivide ja värviliste korallidega. Delfiinid, värvikad troopilised kalad, meduusid, kaheksajalad ja kilpkonnad tulevad austust armsatele veealustele printsessidele. See värvikas ja võluv pusle on lõõgastav ja lõbus viis veeta aega telefoni-, arvuti- ja televiisori ekraanilt eemal, nautida üksi või sõprade ja perega. Meie 300 -osaline lastemõistatus xxl suurte tükkidega on meisterdatud FSC esmaklassilise kvaliteediga ja mõõdetakse täielikuna 49 x 36cm. Suurepärased mõistatused 9 -aastastele ja vanematele lastele. Vastab täielikult kõigile vajalikele Ühendkuningriigi ja EL -i testimisstandarditele. Enimmüüdud mõistatusbränd kogu maailmas - müüdud enam kui miljardi mõistatusega teevad meie mosaiikmõistatused naistele ideaalseid kingitusi, meestele suurepäraseid kingitusi ja sobivad ideaalselt meie mõistatuslauale. Meie mõistatused kasutavad eksklusiivset, eriti paksust pappi koos meie peene linase struktureeritud paberiga, et luua pimestamisvaba puslepilt ja anda teile parim võimalik kogemus. #Positsiooniväline-alates lõbusatest pereaegadest kuni pikaajalise tervisega seotud eeliste ja igapäevaste hetkedeni on alandliku pussa kohta nii palju positiivseid külgi! Nad teevad suurepärase sünnipäevakingituse või purustavad jõulukinkide ohutuse Hoiatus Hoiatus ei ole kohaldatav

Hoiatus!

Kui mänguasjal on väikesed osad, ei sobi see alla 3-aastastele lastele. Olge ettevaatlik väikeste osadega, mis võivad eralduda või murduda, kuna laps võib lämbuda või selle sisse hingata! Kõik pakkematerjalid ja mänguasja osad ei ole mänguasja osa, mistõttu tuleb need enne mänguasja lapsele andmist eemaldada. Kasutada täiskasvanu järelevalve all.

Üldine tooteinfo: Pusle Ravensburger Mermaids 13296, 300 tk

Kauba ID: 8805721
Kategooria: Pusled lastele ja täiskasvanutele
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,33 x 0,23 x 0,04 m, 0,5 kg
Juppide arv: 300
Kaubamärk: Ravensburger
Soovitatav vanus alates: 8 a.
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Ravensburger tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Pusle Ravensburger Mermaids 13296, 300 tk
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki