Joonistusprojektor, roosa

Täpsustused:
Kauba ID: 9411681

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Joonistusprojektor, roosa

Projektor on suurepärane kingiidee igale lapsele, kes armastab joonistada. Sellel mänguasjal on kaks funktsiooni – see võib olla nii projektor kui ka grafoprojektor. Esemega mängimine võimaldab hõlpsasti kopeerida komplekti kuuluvatest mustritest pilte ja panna need näiteks seinale. Usume, et see on pika ja arendava lõbu tagatis.

2-ühes komplekt koosneb:

- projektor koos statiiviga joonistamiseks ja maalimiseks,

- 4 pildiplaati,

- 12 markerpliiatsit

- joonistamiseks 32 näidismustrit

Esitletud projektor julgustab iga tüdrukut oma atraktiivse välimusega mängima. Roosad ja lillad värvid. Mänguasi on valmistatud sertifitseeritud, lastele ohututest materjalidest, mis on vastupidavad ja kindlad.

Projektoril on liigutatav pea, nii et saate seadistada kuvatava pildi kaldenurka ja teravust. Statiivil on lahtrid ketaste ja värvipliiatsite jaoks, mis teeb tarvikute mugava hoiustamise lihtsamaks. Toote abil ise piltide loomine parandab oluliselt teie lapse käelisi oskusi ning aitab teil omandada ka mustrite kirjutamise või joonistamise õppimisel vajalikku täpsust ja täpsust.

Projektori mõõtmed:

Mõõdud 38cm x 37cm x 40cm

Pakendi suurus:

Mõõdud 39 cm x 24 cm x 9 cm

Mänguasja toiteallikaks on 3 AA 1,5 V patareid, mis ei kuulu komplekti. See on mõeldud kõigile üle 3-aastastele lastele. Projektor on CE-sertifikaadiga ja pakendatud mitmevärvilisse karpi, mistõttu on see suurepärane kingiidee loomingulisele väikesele tüdrukule

Üldine tooteinfo: Joonistusprojektor, roosa

Kauba ID: 9411681
Kategooria: Kunstitarbed, voolimise tarvikud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 1 x 1 x 1 m, 0,62 kg

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Joonistusprojektor, roosa
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki