Lastetelk LeanToys

Täpsustused:
Tüüp: Telgid
Soovitatav vanus alates: 1 a.
Kauba ID: 7307520
4289

HAH hind

6999
-38%
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

16. maist

000

Postkontor

17. maist

199

Kuller

17. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

17. maist

199

Kuller

17. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Lastetelk LeanToys

Telk on suurepärane koht mängimiseks nii kodus kui ka õues aias. Kõik lapsed unistavad, et neil oleks oma koht, kuhu nad saaksid kutsuda oma sõpru ja kaaslaski kuni kukkumiseni mängima. Telk on ka suurepärane koht lõõgastumiseks koos vanematega, mille käigus saab lugeda muinasjutte või vahetada saladusi. Telk on suurepärane peidukoht lõbusa peitusemängu ajal.
Tarnitud telki on väga lihtne kokku panna ning mis peamine, see ei võta lahtivoldituna palju ruumi. Telgi esiosa on suletav või seotav, seega saab seda kasutada mugava sisse- ja väljapääsuna. Meie disainiks on dinosaurused. Kaunistused on paigutatud heledale taustale, nii et telk näeb väga salapärane välja ja kutsub sisse astuma.
Püstitatud telgil on palju eeliseid! Vastupidav ja tugev konstruktsioon on vaid üks neist. Telgi raam koosneb neljast lihtsast torust, tänu millele ei tekita mänguasja transportimine puhkuse või telkimise ajal probleeme. Kaasaegne, stiliseeritud toote disain tekitab igas väikelapses soovi mitte lahkuda.
Omab CE sertifikaati, on mõeldud kõigile lastele - väikestele ja suurematele, kuid vanematele kui 6 kuud. Need on valmistatud meeldiva puudutusega ja mis kõige tähtsam - sertifitseeritud materjalist.
Telgi konstruktsioon on väga stabiilne ja tugev, kindlasti teenib see last kaua. Toode on pakendatud värvilisse pappkarpi, mille ülemises osas on mugav käepide.
Telgi mõõdud: 120 cm x 145 cm
India telgi pakendi mõõtmed: 56,5 cm x 23 cm x 6,5 cm

Hoiatus!

Mänguasi ei sobi alla 1 aasta vanustele lastele. Olge ettevaatlik väikeste osadega, mis võivad ära tulla või mille võib laps ära hammustada, sest laps võib nende tõttu lämbuda! Kõik mänguasja pakkematerjalid ja -osad ei ole osa mänguasjast ning on vaja täiskasvanul eemaldada enne lapsele andmist. Kasutada täiskasvanu järelevalve all.

Üldine tooteinfo: Lastetelk LeanToys

Kauba ID: 7307520
Kategooria: Mängumajad ja mänguväljakud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,57 x 0,23 x 0,7 m, 2 kg
Materjal: Täpsustamata
Vaade: LeanToys, täpsustamata mängumajad ja mänguväljakud
Tüüp: Telgid
Kaubamärk: LeanToys
Soovitatav vanus alates: 1 a.
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik LeanToys tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Lastetelk LeanToys
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki