Nutikas mängupall Petoneer Smartball

Täpsustused:
Tüüp: Pallid
Kauba ID: 2909388

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Nutikas mängupall Petoneer Smartball

Kasutamine: Pallil on uskumatult täpne liikumisandur. Kõik, mida pead tegema, on seda raputada, et see sisse või välja lülitada. Seetõttu on selle haldamine hämmastavalt lihtne ja kiire. Lihtsalt raputage mänguasja, asetage see põrandale ja vaadake, kuidas kass seda lõbusalt taga ajab.

Petoneer Smartball on kaasaegne meelelahutus teie lemmikloomale. Pall on varustatud mootoriga, punase tulega ja kassikonteiner tagab pideva kassihuvi. Mänguasja saab mugavalt laadida micro USB kaudu ning võimas 320 mAh aku garanteerib pika tööaja. Pallil on ka täiustatud kiip, mis vastutab pidevalt muutuva suuna ja naudingu eest.

Lihtne kasutada

Pallil on uskumatult täpne liikumisandur. Kõik, mida pead tegema, on seda raputada, et see sisse või välja lülitada. Seetõttu on selle haldamine hämmastavalt lihtne ja kiire. Lihtsalt raputage mänguasja, asetage see põrandale ja vaadake, kuidas kass seda lõbusalt taga ajab.

Energiasäästurežiim

Spetsiaalne mikroprotsessor lülitab mänguasja pärast 5-minutilist tegevusetust ooterežiimi. See koos võimsa akuga tagab pika tööaja. See ulatub kuni 5 tunnini. Palju toredat lõbu teie kassile! Indikaatortuli süttib, et näidata aku olekut.

Nutikas meelelahutus

Töödeldes keskkonnateavet, suudab Smartball kohandada oma kiirust ja liikumist ruumis, milles ta viibib. Lisaks võib see takistuse tuvastamisel automaatselt järsult suunda muuta. Pall peatub ja liigub ise, veereb otse või pöördub – võimalust pole peaaegu üldse. See suurendab veelgi teie lemmiklooma osalemist mängus.

Lõhn ja visuaalsed ärritajad

Sisseehitatud silmasõbralik LED-pirn on palju turvalisem kui tavalised lasermänguasjad. See võimaldab teil väga kiiresti oma lemmiklooma tähelepanu köita ja julgustada teda olema aktiivne. Üllatused ei lõpe sellega! Sisseehitatud kassinipi konteiner võimaldab palli sisse pista väikese koguse kassinippi, et tekitada oma lemmiklooma veelgi rohkem huvi. Smartball mõjutab teie kassi nina ja nägemist!

Hoolikalt läbimõeldud disain

Toote disain ühendab endas huvitava stiili ja funktsionaalsuse. Seadmel on laetav Micro USB sisend, peidetud nupp, mis takistab mänguasja kogemata väljalülitamist ning alalisvoolumootor, mis vaatamata oma väiksusele tagab suure jõudluse. Pall on ka uskumatult armas – kassikäpa muster ei jäta kahtlustki, kellele see mõeldud on!

Kasti

  • Mängupall
  • USB-kaabel

Tehnilised andmed

  • Läbimõõt 71 mm
  • Kaal 94 g
  • Aku LiPo 320 mAh
  • Tööaeg Umbes 5 tundi
  • Micro USB liides

Üldine tooteinfo: Nutikas mängupall Petoneer Smartball

Kauba ID: 2909388
Kategooria: Kasside mänguasjad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,32 x 0,15 x 0,2 m, 0,3 kg
Tüüp: Pallid
Kaubamärk: Petoneer
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Petoneer tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Nutikas mängupall Petoneer Smartball
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki