KOERATOID kutsikatele koos lambalihaga 2,5kg

Täpsustused:
Paki kaal: 2.5 kg
Kauba ID: 5102097

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: KOERATOID kutsikatele koos lambalihaga 2,5kg

Kasutamine: Söödake kuni 3 kuu vanuseid kutsikaid leotatud toiduga 3-4 korda päevas. Pärast kolme kuu vanust vähendage järk-järgult leotamise astet ja söötke kutsikat 3 korda päevas. 6–12 kuu vanused pakuvad 2 söögikorda päevas. Iga kutsikas on erinev; Sõltuvalt kutsika aktiivsusest ja keha seisundist võib osutuda vajalikuks reguleerida toidu kogust. Toitmine raseduse ja imetamise ajal: raseduse ja imetamise viimase 3-4 nädala jooksul tuleks toidukogust suurendada 1,5-2 korda. Pärast kutsikate võõrutamist peab ema reguleerima toidukogust, et ta saaks säilitada ideaalse keha seisundi. Puhas, värske joogivesi peab olema alati saadaval. Võtke koera tervise hindamiseks regulaarselt ühendust oma veterinaararstiga. Tutvustage Dog Chow toitu järk-järgult 7 päeva jooksul.

Koostis:Teravili (44% täisteratooteid), liha ja loomsed derivaadid (16% *), taimsed valguekstraktid, õlid ja rasvad, taimsed derivaadid, köögiviljad (1,1% kuivatatud sigurijuur, 0,07% kuivatatud porgand, 0,07% kuivatatud spinat), mineraalid. Looduslikud koostisosad: * Vastab 32% veetustatud lihale ja loomsetele saadustele: vähemalt 4% lambaliha. TOITUMISLISANDID: RÜ / kg: Vit: 22 600; D3 vit.: 1 300; E vit.105; mg / kg: raudsulfaatmonohüdraat: 280; veevaba kaltsiumjodaat: 3,5; vasksulfaatpentahüdraat: 40; mangaansulfaatmonohüdraat: 21,0; tsinksulfaadi monohüdraat: 380; naatriumseleniit: 0,50. Antioksüdandid.

Kutsikate lemmikloomatoit. Sobib ka tiinuse ja imetamise ajal, samuti täiskasvanud sülekoertele.

Purina

Alates selle loomisest on Purina olnud toitumisalaste uuenduste teerajaja, et pakkuda lemmikutele täisväärtuslikku ja pikemat elu. Purina, mida me täna tunneme, on tekkinud kolme väljakujunenud lemmikloomahooldusettevõtte ühinemisel: Purina ®, Spillers ® ja Friskies ®. Igal neist on oma rikkalik teadussaavutuste pärand ja see mängib olulist osa Purina rollis lemmikloomatoitluse valdkonnas. Purina arendusmeeskond on pühendunud uuenduste avastamisele, mis pakuvad maksimaalset toiteväärtust ning parandavad lemmikloomade ja nende armastajate elu. Purina teadus- ja arendusvõrgustikku kuulub enam kui 500 teadlast ning bränd teeb koostööd väga erinevate professionaalidega (veterinaararstid, toitumisspetsialistid, loomade käitumisspetsialistid, mikrobioloogid, toitumisbiokeemikud ja immunoloogid). Nendel põhjustel on Purina toit teie lemmikule valitud vastavalt tema vajadustele.

KOERATOID kutsikatele koos lambalihaga 2,5kg Purina

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: KOERATOID kutsikatele koos lambalihaga 2,5kg

Kauba ID: 5102097
Kategooria: Koerte kuivtoit ja krõbinad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,25 x 0,4 x 0,3 m, 2,6 kg
Looma vanus: Kuni 1 aasta
Suurus: Kuivtoit kõikidele koeratõugudele
Vaade: Purina, kuivtoit kõikidele koeratõugudele koerte kuivtoit ja krõbinad
Erivajadus: Muu
Kaubamärk: Purina
Paki kaal: 2.5 kg
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Purina tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

KOERATOID kutsikatele koos lambalihaga 2,5kg
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki