Digikaamera Olympus E-M10

Täpsustused:
Videosalvestuse resolutsioon: 4k
Täisresolutsioon: 3840 x 2160
Kauba ID: 148937

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Olympus E-M10

Olympus OM-D E-M10 Mark III S


LAIENDAGE OMA SILMARINGI. VABASTA ENNAST.

Teid ootab uus territoorium

Võtke E-M10 Mark III S enda kätte ja proovige paljusid pildistamisvõimalusi. Pildistage hetke häirimata, režiimi Silent Photo abil, mis välistab kaameramüra - sobib ideaalselt looduses või kontserdil pildistamiseks. E-M10 Mark III S-il on ka kunstiline filter hetktõmmiste jaoks, mis muudab eluhetked visuaalselt eristuvaks retroajastuks.

EKSAD FOTO JA VIDEOD

Avastage "E-M10 Mark III S" abil teravate, hägususeta fotode ja suurepäraste käsitsi filmitud videode ilu. See tagab 5-teljelise pildi stabiliseerimise.

AJATU KORPUSE DISAIN

Puudutage E-M10 Mark III S ajatu disaini. Kaasaegne klassikalise väljanägemisega kombinatsioon muudab selle atraktiivseks vahendiks sujuvaks kasutamiseks.

INTUITIIVNE KASUTAMINE

Nautige E-M10 Mark III S intuitiivset kasutamist koos ergonoomilise hoiuruumi, hoolikalt paigutatud nuppude ja reguleerimisratastega, kallutatava LCD-ekraani ja selgelt kujundatud menüüga.

SUUR TÖÖKIIRUS

Nautige E-M10 Mark III S kiiret fokuseerimist, jäädvustamist ja töötlemist, pakkudes soovitud fotosid igas olukorras.

WIFI-ÜHENDUS JA ÜHISKASUTUS

Jagage oma fotosid koheselt E-M10 Mark III S sisseehitatud WiFi-ga. Nutitelefoni saate kasutada ka kaugjuhtimispuldi ja fototöötlusseadmena.

Parimad nurgad

Suurepärasest stseenist pole vaja ainult ühte pilti teha. Kallutatava puutetundliku LCD-ekraaniga saate hõlpsalt pildistada mis tahes keeruka nurga alt. LCD-ekraan pakub loomingulist juhtimist ja hõlpsat vaatamist.

Õige valgustus

Sisseehitatud välklamp on alati valmis teiega reisimiseks, lisaks pakub see hämaras ja pimedas ka lisavalgust. Klõpsake lihtsalt lülitit ja välklamp ilmub automaatselt.

Suurepärane vaade

Stseeni saab alati kiirelt tabada: elektroonilise pildiotsijaga. Automaatne heleduse reguleerimine ja täielik loominguline juhtimine annavad teie fotodele parima ilme.

Lihtne puudutus

Mõnikord on keerulistes olukordades pildistamise ajal puuteekraani kasutamine lihtsam. Puutetundliku AF-lukuga peate vaid valima fookusala ja puudutama ekraani, et saada täiuslik võte.

Kompaktne satelliit

Pange lihtsalt E-M10 Mark III S oma õlale ja võtke see kõikjale kaasa. Kaamera mahub mugavalt peopessa ja on nii kerge, et on lihtne unustada, et see teil käes on.

Süsteemikaamerad on uusim hübriidkaamerate rühm – sild peeglita ja tavaliste digiseadmete vahel. Esimese masstoodanguna toodetud süsteemkaamera DMC-1 töötas 2006. aastal välja Panasonic. Nende seadmete eeliseks on parem kvaliteet kui digikaameratel ja väiksem suurus kui peegelkaameratel. Peeglist vabanemine muudab süsteemikaamera palju väiksemaks ja kergemaks. Süsteemi ja peegelkaamera funktsioonide võrdlemisel keskenduvad peegelkaamerad läbi peegli, samas kui süsteemikaamera teravustab otse maatriksile, seega on süsteemikaameratel elektrooniline pildiotsija, mis kuvatakse tagumisel LCD-ekraanil. See pildiotsija võimaldab teil enne pildistamist reguleerida sätteid, nagu säritust, heledust ja kontrasti. Peegelkaameratelt on need üle võtnud objektiivide vahetamise, teravustamise ja pildistamiskiiruse. Objektiivide vahetamine võimaldab meil rakendada soovitud efekte ja lisada fotodele heledust. Peeglita seadmeid on lihtne kasutada – reisides kasutad üht objektiivi ja portreed pildistades teist. See seade vibreerib vähem selgema ja professionaalsema pildikvaliteedi saavutamiseks ning vaikne mehhanism sobib suurepäraselt diskreetsete võtete tegemiseks. Kui teile meeldivad kompaktsed seadmed, kuid soovite kõrget tehnilist kvaliteeti, erinevaid integreeritud võtterežiime ja objektiivide vahetamise võimalust, sobib süsteemkaamera teile suurepäraselt.

Üldine tooteinfo: Olympus E-M10

Kauba ID: 148937
Kategooria: Fotoaparaadid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,22 x 0,2 x 0,19 m, 0,4 kg
Kaubamärk: Olympus
Kaamera tüüp: Süsteemi kaamera
Vaade: Olympus, süsteemi kaamera fotoaparaadid
Efektiivseid megapiksleid: 16.1 Mpix
Optiline zoom: 3
Mõõtmed: 121.9 x 49.5 x 83.6
Kaal: 0.93 kg
USB: Jah
Tüüp: micro SD/SDHC/SDXC
Vooluallikas: Li-ion
Veekindlus: Ei
Varustus: Fotoaparaat
Värv: Hõbedane
Videosalvestuse resolutsioon: 4k
Täisresolutsioon: 3840 x 2160
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Olympus tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Olympus E-M10
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki