Kaugjuhtimispult Godox X3 saatja Nikonile

Täpsustused:
Tüüp: Kaugjuhtimispult
Kauba ID: 10243432
15800
Lisa korvi
773 / kuus
Sinu linn

Kuller

22. novembrist

3999

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

22. novembrist

3999

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele

Toote kirjeldus: Godox X3 saatja Nikonile

Tõeline mängu muutja

Oleme uhked, et saame esitleda X3, murrangulise minimalistliku puutetundliku TTL-välklambi päästiku, mis on loodud selleks, et viia teie tööprotsess enneolematult kõrgele tasemele. X3 võimaldab teil valgust vaevata juhtida, avades oma loomingulistes püüdlustes uue lihtsuse ja tõhususe taseme.

Tähtsündmused

Juhtimine sõrmeotstega

OLED puuteekraan

Sisseehitatud laetav liitiumaku

Godoxi valgustuse seadistuse lihtne ja usaldusväärne juhtimine

Pühkige ja puudutage

Tunnetage mugavat juhtimist sõrmeotstega. Navigeerige hõlpsasti X3 kasutajasõbralikus kasutajaliideses lihtsa pühkimise ja koputamisega. Nagu teised Godoxi välklambi päästikud, toetab ka X3 TTL- ja mitmevälklambi režiimi, samuti HSS, eesmise eesriba sünkroniseerimist ja tagumise eesriba sünkroniseerimist. Parandage oma töövoogu intuitiivsete juhtimispunktide ja mitmekülgsete välgurežiimide abil.

Kõrglahutusega OLED-ekraan

X3 pakub oma elava OLED-puuteekraaniga suure kontrastsusega ja kiire värskendussagedusega ekraani, mis tagab uskumatu vaatamiskogemuse. Ideaalne nii sise- kui ka välitingimustes pildistamiseks, reguleerige ekraani heledust vaevata vasakule või paremale libistades, et kohandada seda vastavalt keskkonnale, olgu see siis eredas päikesevalguses või hämaras. Samuti on olemas ekraaniluku funktsioon, et vältida tahtmatuid puudutusi, mis lisab lisamugavust.

Täpsus teie sõrmeotstega

Kogege sujuvat mitmekülgsust X3 kahesuunalise TCM-i abil, mis võimaldab teil koheselt ja vaevata vahetada TTL-režiimi ja manuaalrežiimi vahel. Nautige kiirete üleminekute mugavust, mis annab teile paindlikkuse, et kohaneda hõlpsasti erinevate pildistamisstsenaariumidega. Olenemata sellest, kas eelistate TTL-režiimi lihtsust või manuaalrežiimi täpset kontrolli, võimaldab X3 teil kiiresti nende kahe režiimi vahel vahetada.

Lihtsalt kinnitatav, vastupidav kuumakandur

Tõsta oma pildistamiskogemust X3 vastupidava otsakukingaga, mis on loodud kaamera sujuvaks kinnitamiseks ja optimaalseks kaitseks. Hüvasti paigaldusprobleemidega. Lihtsalt paigaldatav hotshoe tagab probleemivaba kinnitamise, nii et saate keskenduda pildistamisele, mitte paigaldamisele.

Õmblusteta ühendamine

Kasutades täiustatud 2,4 GHz Godoxi juhtmevaba X-süsteemi, võimaldab X3 teie Godoxi valgustuspaigaldise hõlpsat ja usaldusväärset haldamist. Vaba kanali skaneerimise funktsioon hoiab ära samal kanalil töötavate teiste kasutajate häired. Märkimisväärne funktsioon on juhtmevaba sünkroniseerimine: jätke hüvasti päästiku ja välgu käsitsi häälestamisega. Ühendage X3 sujuvalt meie uue retrokaamera välguga vaid ühe puudutusega.

(Märkus: juhtmevaba sünkroniseerimine laieneb ka teistele Godoxi tuledele püsivara uuenduste kaudu).

Teie kaadrid, teie moodi

X3 annab teile kontrolli oma kaadrite üle just teile sobival viisil. Valige intuitiivse puutetundliku ekraani või tõeliste nuppude tuntavuse vahel. Ülimalt õhuke ja tõhus kasutajaliides võimaldab teil hõlpsasti seadete ja režiimide vahetamist puuteekraani kaudu. Kinnastega pildistamiseks saate hõlpsasti reguleerida parameetreid külgmiste nuppude abil.

Kiirlaadimine, alati valmis

Sisseehitatud laetava liitiumakuga varustatud X3 pakub muretult energiat ka liikvel olles. USB-C pordi abil laeb X3 kiiresti 0 protsendilt 100 protsendini vaid 2 tunniga, nii et oled alati valmis hetke jäädvustamiseks. Lisaks saad USB-C-ühenduse kaudu teha tõrgeteta püsivara uuendusi.

Omadused

Sisseehitatud liitiumaku: 3,7V⎓850mAh

Laadimisaeg: ~2h

TTL-automaatne välk

Manuaalne välk

Multi välk

Kiire sünkroonimine

Esikardina sünkroonimine

Tagumise eesriide sünkroonimine

Välgukompensatsioon: +3EV (ekspositsiooniväärtus) , reguleeritav 1/3 EV sammuga

Modelleerimislambi välk: modelleerimislambi juhtimine välklambi päästiku abil

Särisemine: kontrollib särisemist välklambi päästiku abil.

Zoomi seadistus:  AUTO/Fookuskaugus 24-200mm

TCM Transfrom: muundab TTL pildistamisväärtuse väljundväärtuseks M-režiimis

Firmware uuendamine: uuendamine USB-C pordi kaudu

Mälufunktsioon: Seaded salvestatakse 2 sekundit pärast viimast toimingut ja taastuvad pärast taaskäivitamist

Ekraanipaneel: Reguleeritava heledusega puuteekraan

Ülekande ulatus (umbes) 0-100m

Sisseehitatud traadita side: 2,4 GHz

Kanal: 32

Juhtmeta ID OFF/01-99

Rühm: A-F, 0-9

Mõõdud: mõõtmed: 4 x 4,7 x 3,9 cm

Kaal: 48g

Üldine tooteinfo: Godox X3 saatja Nikonile

Kauba ID: 10243432
Kategooria: Fotoaparaatide lisatarvikud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 1 x 1 x 1 m, 1 kg
Kaubamärk: Godox
Tüüp: Kaugjuhtimispult
Vaade: Godox, kaugjuhtimispult fotoaparaatide lisatarvikud
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Godox tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Godox X3 saatja Nikonile
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki