Objektiiv Nikon AF-S NIKKOR 300mm f/4E PF ED VR

Täpsustused:
Fookuskaugus: 300 mm
Kauba ID: 1123662
2 10900
Lisa korvi
7970 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

17. maist

000

Postkontor

20. maist

199

Omniva pakiautomaat

20. maist

219

DPD pakiautomaat

20. maist

249

Smartpost pakiautomaat

20. maist

259

Kuller

20. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

20. maist

199

Omniva pakiautomaat

20. maist

219

DPD pakiautomaat

20. maist

249

Smartpost pakiautomaat

20. maist

259

Kuller

20. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele

Toote kirjeldus: Nikon AF-S NIKKOR 300mm f/4E PF ED VR

Nikon AF-S NIKKOR 300mm f/4E PF ED VR

Vähendage selle FX-formaadis 300 mm fookuskaugusega objektiivi abil kaugust. Esimene NIKKOR F-tüüpi objektiiv koos sisseehitatud Fresnel objektiiviga faasikujutiste jaoks on kompaktne teleobjektiiv, mis tagab veatu pildikvaliteedi.

Kui kavatsete pildistada spordisündmusi, elusloodust, jäädvustada reisimuljet või luua erksaid ja täpseid portreesid, ärge kartke valida seda objektiivi, sest kui selle valite, täidate koti asemel kaadri.

Suurima f/4 ava, 300 mm fookuskauguse ja ülitõhusa VR-tehnoloogia kombinatsioon tagab täiusliku tulemuse võimalikult erinevates tingimustes. Integreeritud faasipilt Fresneli objektiivi on andnud palju väiksema ja kergema objektiivi ning see püsib see kauem kahjustamata, kuna vesi, tolm ja mustus ei kogune fluori pinnale.

  • Väga tõhus telefotograafia objektiiv: 300 mm fookuskaugus ja maksimaalne f/4 ava. (Nikon DX-formaadis peegelkaamerate kasutamisel on teravustamiskaugus 450 mm.)
  • Faasipildiga Fresneli lääts: muljetavaldavad teleobjektiivi optilised omadused ja äärmiselt kompaktne disain. Integreeritud faasipilt Fresneli (PF) objektiivi on palju kergem ja saadud pilt on sama veatu.
  • Vibratsiooni vähendamine (VR): režiim SPORT. VR funktsioon vähendab kaamera värisemise efekti ja võimaldab kasutada 4,5 korda pikemat säriaega.¹ Režiim SPORT VR esitab kiire liikumise jäädvustamisel pildiotsijas stabiilset pilti ja võimaldab pidevat pildistamist samasuguse kaadrikiiruse ja minimaalse viivitusega, nagu siis, kui VR on välja lülitatud.
  • Täiustatud optika: Nanomeetriline kristallkate vähendab tõhusalt pildi dubleerimist ja heledusefekti, andes teravamad ja kontrastsemad pildid. ED (Ultra Low Dispersion) klaasielement vähendab kromaatilist aberratsiooni.
  • Elektromagnetiline diafragma:  säritus on ühtlane ja täpsem, eriti kui pildistate suure kaadrisagedusega.
  • Fluoriidkate:peaaegu puuduvad veemärgid, pole tolmu ega mustust ning see säilitab täiusliku pildikvaliteedi. Kate tagab objektiivi vastupidavuse ja võimaldab klaasi mugavalt puhastada, ilma pinda kahjustamata.
  • Minimaalne teravustamise kaugus: 1,4 m.
  • Statiivi kinnitusrõngas RT-1 (müüakse eraldi): võimaldab objektiivi vabalt pöörata, vahetades vertikaalset ja horisontaalset asendit.

Tehnilised andmed

Vaatenurk

8°10' [5°20' Nikon digitaalkaameratel (Nikon DX-formaat)]

Maksimaalne taastamise suhe

0,24 k.

Objektiivi konstruktsioon

16 elementi 10 grupis (1 PF ja 1 ED klaasielemendid)

Maksimaalne diafragma

f/4

Minimaalne diafragma

f/32

Läbimõõt x pikkus (kaugus objektiivist)

Ligikaudu 89 x 147,5 mm

Kaal

Ligikaudu 755 g

Filtri kinnitusrõnga suurus

77 mm

Fookuskaugus

300 mm

Komplektis olevad tarvikud:

Eesmine objektiivi kate LC-77, tagumine objektiivi kate LF-4, objektiivi kate HB-73, objektiivi ümbris CL-M3.

Minimaalne fookuskaugus

1,4 m

Diafragma elementide arv

9 (ümardatud)

Nikon Corporation on rahvusvaheline ettevõte, mis asub Jaapanis Tokyos. See toodab kaameraid, binokleid, mikroskoope ja mõõteriistu. Ajaloolise Apollo 15 missiooni salvestamiseks kasutati Nikoni kaameraid. 1971. aastal toetas Nikon paljusid teisi kosmoseuuringute missioone ja satelliite. Nikon on aastaid keskendunud kosmosele. Tänapäeva tootmine sõltub täpsetest mõõtmistest, mis on Nikoni eriteadmisvaldkond. Nikoni mõõdikud aitavad parandada toodete kvaliteeti, töökindlust ja ohutust, alates elektroonilistest komponentidest kuni autode ja lennukiteni välja. Meditsiiniuuringute toetamine hõlmab nii tervishoidu kui bioloogiat ning regeneratiivmeditsiini ja uuenduslike ravimite arendamist. Teadlased kasutavad Nikoni seadmeid elusate iPS-rakkude analüüsimiseks ühiskonna hüvanguks. Tehes koostööd ülikoolide ja ettevõtetega, tõstab Nikon meditsiiniuuringute profiili. See töötab pidevalt selle nimel, et parandada inimeste elukvaliteeti üle kogu maailma ning tänu uusima tehnoloogia kasutuselevõtule pakuvad peegelkaamerad laia valikut kvaliteetseid kunstilisi kaadreid, mida suudavad saavutada nii professionaalid kui ka amatöörid. Lisaks on tänapäevaste peegelkaamerate kasutamine uskumatult lihtne. Peegelkaamera on modulaarse disainiga, mis võimaldab valida esmalt kaamera keha ning seejärel seda järk-järgult laiendada ja täiendada lisatarvikutega. Peegelkaamera ostmine annab fotograafidele palju valikuvõimalusi. Saate vahetada objektiive, välklampe, pulte ja muud varustust.

Nikon AF-S NIKKOR 300mm f/4E PF ED VR

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Nikon AF-S NIKKOR 300mm f/4E PF ED VR

Kauba ID: 1123662
Kategooria: Fotoaparaatide objektiivid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,3 x 0,3 x 0,15 m, 1 kg
Kaubamärk: Nikon
Fookuskaugus: 300 mm
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Nikon tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Nikon AF-S NIKKOR 300mm f/4E PF ED VR
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki