Objektiiv Canon EF-S 17-55mm f/2.8 IS USM

Täpsustused:
Fookuskaugus: 17 - 55 mm
Maksimaalne ava: f/2.8
Kauba ID: 41632
0 € tasuta tarne Omniva pakiautomaati
77500
Lisa korvi
2929 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

13. maist

000

Omniva pakiautomaat

14. maist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

14. maist

199

DPD pakiautomaat

14. maist

249

Smartpost pakiautomaat

14. maist

259

Kuller

14. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

14. maist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

14. maist

199

DPD pakiautomaat

14. maist

249

Smartpost pakiautomaat

14. maist

259

Kuller

14. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele

Toote kirjeldus: Canon EF-S 17-55mm f/2.8 IS USM

EF-S 17-55mm f/2.8 IS USM

Pideva f / 2,8 avaga kogu suumivahemikus ja 3-astmelise pildistabilisaatoriga EF-S 17-55mm f / 2,8 IS USM pakub erakordset jõudlust ja kaadri seadistamise paindlikkust hämaras olukorras.

Eelised

  • Lainurksuum EF-S kinnitustega kaameratele
  • f/2,8 ava kogu suumivahemikus
  • 3-astmeline optiline pildistabilisaator
  • Kiire ja vaikne AF mootor
  • „Super Spectra“ kate
  • Ümmargune ava loob silmale meeldiva tausta hägususe efekti
  • Edastab kaugusinfot E-TTL II-le
  • Valikuline objektiivivarjuk

Üksikasjalikud omadused

Vaadake toodet „Canon EF-S 17-55mm f/2.8 IS USM“ lähemalt

Suure jõudlusega lainurksuum
„EF-S 17-55mm f/2,8 IS USM“ on võimas objektiiv erakordse pildikvaliteedi saavutamiseks, mille efektiivne fookuskaugus on umbes 27-88mm (samaväärne 35 mm). Lainurksuum võimaldab jäädvustada igast olustikust enam ja lisab piltidele suurema avaruse- ning perspektiivitunde.

Fikseeritud ava
Suur f/2,8 ava annab hämaras pildistades suurepäraseid tulemusi. Ava jääb kogu fookuskauguse vältel konstantseks, võimaldades teil suumi vahemikku 27–88 mm (samaväärne 35 mm) vähendada ilma säriaega vähendamata.

Atraktiivne tausta hägusus
Ringikujuline ava tagab laia avaga pildistamisel sujuva tausta hägususe; sobib ideaalselt sügavuse loomiseks ja objekti või modelli taustalt esiletõstmiseks.

Pildi stabilisaator
„EF-S 17–55 mm f/2.8 IS USM“ sisaldab „Canon“ 3-astmelist pildistabilisaatorit (IS). Sobib ideaalselt käsitsi kaamerat hoides pildistamiseks, IS tehnoloogia võimaldab kasutada tavalisest kuni kolm korda pikemat säriaega ilma märgatava pildihägususe suurenemiseta. IS funktsioon aitab vähese valgusega tingimustes, kiirelt liikuvates olukordades ja liikuvatest sõidukitest pildistamisel.

Kiire ja vaikne AF mootor
USM rõngas (ultraheli mootor) kasutab ultraheli sagedusvibratsioone tundliku ja peaaegu vaikse suure kiirusega autofookuse jaoks. Te saate alati teravustada käsitsi, ilma et peaksite AF režiimist väljumata.

„Super Spectra“ kate
Täiustatud „Super Spectra“ objektiivikatet ja objektiivi kuju kasutatakse piltide kaitsmiseks välklambi- ja varifailide eest, mis võivad digitaalses kaameras pildisensorist peegeldumise tõttu sagedamini esineda. Kate aitab saavutada tegelikku värvitasakaalu ja suurendada teravate, kõrge eraldusvõimega piltide kontrasti.

Edastab kaugusinfot E-TTL II süsteemi
Objektiiv edastab kaugusinfot kaamera E-TTL II välklambi süsteemini, tagades välgu ulatuse optimaalse mõõtmise igas olukorras.

Canon on aidanud inimestel jutustada juba 80 aastat olles juhtiv ettevõte digitaalkaamerate, peegelkaamerate, tindiprinterite ja professionaalsete printerite valdkonnas.
Alates klanitud ja hõlpsasti kaasaskantavatest kiirkaameratest ja kergete, fikseeritud objektiividega kompaktkaamerat, DSLR-kaamerate ja tipptasemel fotokaamerateni, leiab igaüks tee loovuse juurde Canoni kaameravaliku abil.
Loodud vastama teie kirele fotograafia vastu, tänu jätkuvatele turu juhtivatele investeeringutele teadus- ja arendustegevusse on Canoni uutel kaameratel uusim video taasesituse innovatsioon.
Vlogeri ajastu algas 2008. aastal, kui Canon EOS 5D Mark II tutvustas esmakordselt oma DSLR-kaamera videovõimalusi. See sillutas teed video blogidele ehk vlogidele. Sellise sisu jäädvustamiseks on enne Canon EOS 5D Mark II vaja väga kallist videokaamerat, muutes videotööstuse sisuliselt üleöö. Tänapäeval on Canon PowerShot G7 X-seeria kõige populaarseim vlogimiskaamera Euroopas. Selle taskusse mahtuva kaameraga saate luua 4K videoid, mille kompaktses korpuses on 20,1 MP sensor ja kokkupandav puutetundlik ekraan, muutes selle tõeliselt loominguliseks kaaslaseks. 

Canon EF-S 17-55mm f/2.8 IS USM

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Canon EF-S 17-55mm f/2.8 IS USM

Kauba ID: 41632
Kategooria: Fotoaparaatide objektiivid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,25 x 0,21 x 0,24 m, 1,383 kg
Kaubamärk: Canon
Minimaalne teravustamiskaugus: 35 cm
Diafragma labade arv: 7
Filtri kinnituse suurus: 77mm
Mõõtmed: 83.5 x 110.6 mm
Komplektis: Kasutusjuhend
Värv: Must värv
Fookuskaugus: 17 - 55 mm
Maksimaalne ava: f/2.8
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Canon tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (1)

Canon EF-S 17-55mm f/2.8 IS USM
5

(1 ostja hinnang)

5 tähte
(1)
4 tähte
(0)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

0%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Gintaras B.
08.08.2021

Sain neli päeva oodatust kauem. Võib -olla amatöörina natuke kallim.Otsin teisi Tamtron Sigma variante, arvustusi pole. See on osakaaderkaamerate jaoks parim objektiiv ja liiga odav Lt. odavaim

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki