Telefon Mobiiltelefon Doro 2424 2.4" (Renoveeritud A+)

Täpsustused:
Tagakaamera: Täpsustamata
Esikaamera: Pole täpsustatud Mpx
Kauba ID: 8642001

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Mobiiltelefon Doro 2424 2.4" (Renoveeritud A+)

Kui suhtute kirglikult infotehnoloogia ja elektroonika, armastate, kui Teil on uusim tehnoloogia ning ei maga maha ühtki väiksematki detaili, siis ostke Mobiiltelefon Doro 2424 2.4" (Renoveeritud A+)parima hinna eest.

  • Ühendused: Mini USB
  • Ühenduvus: Bluetooth
  • Maht: 128 GB
  • Pinge: 5 V
  • Ekraan: 2.4"
  • Operatsioonisüsteem: Ei
  • Aku: Litio Ion

RENOVEERITUD: Need on tooted, mis on tagastusperioodi jooksul tagastatud või väljapaneku tooted, mida on aeg-ajalt kasutatud demonstratsioonidel osa neist müüakse nii, et pakend on veidi kahjustada saanud või originaalpakendit on avatud. Kõik tooted on kontrollitud, need sisaldavad ametlikku kaubamärgigarantiid ja on ideaalses töökorras. Sõltuvalt nende seisukorrast klassifitseeritakse nad järgmiselt:

  • A+/Ideaalne: tooted, mis on ideaalses seisukorras, mille originaalpakendit on võidud avada või asendada muu pakendiga, mis on väga heas seisukorras.
  • A/ Nagu uus: tooted, mis on ideaalses, nagu uus, seisukorras, nende originaalpakendit on võidud avada, sellel on mõningased kahjustused või see on võidud asendada muu pakendiga.
  • B/ Väga hea: tooted, mis on väga heas seisukorras, võimalike väikeste esteetiliste puudustega, töötavad ideaalselt ja nende originaalpakendit on võidud avada või sellel on mõningased kahjustused.
  • C/ Hea seisukord: tooted on heas seisukorras, võimalike esteetiliste puudustega, kuid töötavad ideaalselt, nende originaalpakendit on võidud avada või sellel on mõningased kahjustused.
  • D/ Korrektne: Tooted korrektses seisukorras, võimalike esteetiliste puudustega või puuduva lisatarvikuga, ideaalses töökorras ja nende originaalpakendit on võidud avada või sellel on mõningased kahjustused.

Doro AB on Rootsi tarbeelektroonika- ja abitehnoloogiaettevõte. Malmös asuv ettevõte arendab kommunikatsioonitooteid ja -teenuseid eelkõige eakatele, näiteks mobiiltelefone ja telekommunikatsioonisüsteeme.
Doro on loodud spetsiaalselt neile, kes ei soovi oma telefoni mingeid keerulisi funktsioone. Prioriteet on kõige olulisem: kasutusmugavus, töökindlus ja vastupidavus. Dorol on ere ja  lai ekraan, milles sisalduvat teavet loevad isegi nägemispuudega inimesed. Ekraani heledust saab reguleerida sõltuvalt ümbritsevast valgusest: suurendage, kui päike paistab, või vähendage hämaratel tundidel.
Kuni 7 helitugevust ja HD -kvaliteediga heli tagavad, et kuulete kõnesid ideaalselt isegi mürarikkas keskkonnas.

Iseloomulik, kontrastne nupp aitab teil telefoni mugavalt kasutada ja ergonoomiline disain muudab selle hõlpsasti hoitavaks. Seadme aku kestab ühe laadimisega kuni 300 töötundi. Lisaks on Dorol spetsiaalne hädaabikõne nupp: ohu või terviseprobleemide korral vajutage ja hoidke seda nuppu 3 sekundit all ning telefon saadab automaatselt abisõnumid viiele eelvalitud numbrile. 

Mobiiltelefon Doro 2424 2.4" (Renoveeritud A+)

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Mobiiltelefon on juhtmevaba pihuseade, mis võimaldab kasutajatel helistada ja kõnesid vastu võtta. Kui esimese põlvkonna mobiiltelefonid suutsid vaid helistada ja kõnesid vastu võtta, siis tänapäevased mobiiltelefonid suudavad palju enamat: veebibrauserid, mängud, kaamerad, videopleierid ja navigatsioonisüsteemid. Lisaks, kuigi mobiiltelefonid olid varem tuntud kui "mobiiltelefonid", nimetatakse tänapäeval mobiiltelefone sagedamini "nutitelefoniks" nende pakutavate täiendavate kõne- ja andmesideteenuste tõttu. Esimesed mobiiltelefonid olid nii suured, et neid ei olnud võimalik taskus kanda. Need telefonid kasutasid PSTN-kaabli kaudu signaalide vastuvõtmiseks primitiivseid raadiosilte ja traadita süsteeme. Hiljem muutusid ülemaailmse mobiilsidesüsteemi (GSM) võrku kuuluvad mobiiltelefonid tekstisõnumite saatmise ja vastuvõtmise võimaluse. Lõpuks hakkasid telefonitootjad projekteerima telefone, et pääseda ligi kogu Internetile, ning erinevate ettevõtete, valitsusasutuste ja teiste domeeniomanike veebimeistrid hakkasid kujundama veebisaite, et neile mobiiltelefoni abil ligi pääseda.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Mobiiltelefon Doro 2424 2.4" (Renoveeritud A+)

Kauba ID: 8642001
Kategooria: Telefonid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,3 x 0,3 x 0,6 m, 3 kg
Telefoni tüüp: Nuputelefon
Kaubamärk: Doro
Värv: Hall
Operatiivmälu (RAM): -
Sisemälu: 128 GB
Operatsioonisüsteem: Pole täpsustatud
Mudel: 2424
Toote seisukord: Uus
Pakendis sisaldub* (*pakendi sisu võib muutuda): Telefon
Tagakaamera: Täpsustamata
Esikaamera: Pole täpsustatud Mpx
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Doro tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Mobiiltelefon Doro 2424 2.4" (Renoveeritud A+)
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki