Jalgrattakaamera padi 360 °, Telesin

Täpsustused:
Tüüp: Hoidja
Kauba ID: 2110347

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Jalgrattakaamera padi 360 °, Telesin

Telesin TE-CEB-003 spordikaamera sadul

Kas teile meeldib jalgrattasõit ja otsite võimalust hämmastavate videote loomiseks sõidu ajal? Meil on teile midagi erilist! Telesini sadulakinnitus võimaldab teil kindlalt ja stabiilselt oma spordikaamera jalgratta külge kinnitada, et saaksite oma sõitu nautides jäädvustada originaalkaadreid. Aksessuaar pöörleb 360 °, et teha hämmastavaid pilte ebatavaliste nurkade alt.

Lihtne paigaldada ja stabiilne

Lisaseadme paigaldamine ei tekita teile vähimatki probleemi. Kinnitage see lihtsalt jalgratta külge, kasutades kaasasolevat L-kujulist mutrivõtit. Toode on varustatud ka libisemiskindlate kummielementidega, mis sobivad sadulaga ideaalselt, kaitsevad seda kriimustuste eest ja tagavad salvestamise ajal vajaliku stabiilsuse.

Tehke pilte parimate nurkade alt

Kinnitust saab pöörata 360 ° ja selle nurka saab reguleerida kuni 90 °. See tähendab, et saate oma asendit vabalt kohandada, et näha oma unistuste perspektiivi. Paigutage kaamera soovitud viisil ja looge veelgi huvitavamaid kaadreid - Telesiniga koostate oma jalgrattamatkast originaalse videoreportaaži ja hämmastate kõiki vaatajaid!

Suur jõudlus

Toode on ka äärmiselt vastupidav. See oli valmistatud vastupidavast 6063 alumiiniummagneesiumsulamist. Tootmisprotsessis kasutatavad tehnoloogiad, nagu liivapritsimine ja oksüdeerimine, annavad sellele ületamatu vastupidavuse ja korrosioonikindluse. Kinnitus on ka väga vastupidav kahjustustele - see teenib teid pikka aega.

Lai ühilduvus

Pole tähtis, millist kaamerat kasutate - Telesiniga saate jalgrattasõidu ajal hõlpsalt salvestada originaalkaadreid. Sadulakinnitus on varustatud keermestatud avaga, mis muudab selle ühilduvaks paljude turul populaarsete mudelitega. See sobib teiste seas GoPro, DJI Osmo, Insta360 ja SARGO SJ jaoks.

Kasti

  • Jalgrattaistme kinnitusklamber spordikaameratele.
  • Kuuskantvõti
  • Lukustuskruvi

Tehnilised andmed

Kaubamärk: Telesin

Mudel: TE-CEB-003

Materjal: alumiiniumsulam

Kaal: 37 g

Mõõdud: 62 x 42 x 41 mm

Üldine tooteinfo: Jalgrattakaamera padi 360 °, Telesin

Kauba ID: 2110347
Kategooria: Nutiseadmed ja lisatarvikud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,24 x 0,2 x 0,17 m, 2 kg
Kaubamärk: Telesin
Nutiseade: Ei
Tüüp: Hoidja
Vaade: Telesin, hoidja nutiseadmed ja lisatarvikud
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Telesin tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Jalgrattakaamera padi 360 °, Telesin
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki