Kapp APC NetShelter SX 42U, 60x120x199 cm, must

Täpsustused:
Laius: 120 cm
Sügavus: 60 cm
Materjal: Metall
Kauba ID: 9929992
3 38100
Lisa korvi
12777 / kuus
Sinu linn

Kuller

2. oktoobrist

4499

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

2. oktoobrist

4499

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Kapp APC NetShelter SX 42U, 60x120x199 cm, must

  • Vastupidav tööstuslik disain: APC NetShelter SX 42U 42U kapi must metallkonstruktsioon ei taga mitte ainult vastupidavust, vaid lisab ka tööstuslikku esteetikat igasse ruumi.
  • Suured mõõtmed: See pakub 120 cm laiuse, 60 cm sügavuse ja 199 cm kõrgusega palju ruumi mitmesuguste hoiukohtade jaoks.
  • Organiseerimiseks optimeeritud: 42U ruum on ideaalne elektroonikaseadmete, tööriistade ja muude esemete korrastamiseks ja hõlpsasti ligipääsetavaks hoidmiseks.
  • Universaalne must viimistlus: Musta värvi kapp ei ole mitte ainult elegantne, vaid ka universaalne, sest see sobib ideaalselt igasse interjööri.

APC NetShelter SX 42U kapp on oma tugeva metallkonstruktsiooni ja tööstusliku stiiliga ideaalne tehnikahuvilistele ja spetsialistidele, kes vajavad usaldusväärseid lahendusi elektroonikaseadmete või tööriistade hoiustamiseks. Tänu oma suurele suurusele ja tugevale disainile sobib see ideaalselt igasse töökohta, serveriruumi või garaaži, pakkudes nii funktsionaalsust kui ka kaasaegset esteetikat. Must viimistlus ja tööstuslik välimus täiendab iga ruumi sisustust ning hoiab teie asjad turvaliselt ja korras.

Üldine tooteinfo: Kapp APC NetShelter SX 42U, 60x120x199 cm, must

Kauba ID: 9929992
Kategooria: Esikukapid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,6 x 1,2 x 2 m, 20 kg
Värv: Must
Kaubamärk: Pole täpsustatud
Stiil: Tööstuslik
Kõrgus: 199 cm
Tootjamaa: Täpsustamata
Laius: 120 cm
Sügavus: 60 cm
Materjal: Metall
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Pole täpsustatud tooted
Toote hooldus reeglid: Juhend

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Kapp APC NetShelter SX 42U, 60x120x199 cm, must
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki