Madrats Asir, 140x200 cm, valge/pruun

Täpsustused:
Kõvadus: Kõva
Kõrgus: 25 cm
Kauba ID: 10087472
49900
Lisa korvi
1886 / kuus
Sinu linn

Kuller

18. oktoobrist

3299

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

18. oktoobrist

3299

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Madrats Asir, 140x200 cm, valge/pruun

Kate: kootud kangas, ühepoolne polsterdatud mitme vedrusüsteem Laius: 140 cm Sügavus: 200 cm Kõrgus: 25 cm Silikoonkiust mugavuskiht Ülimalt tugev vildist serva tugivaht Dekoratiivne tepitud linane kangas kokkupandud

Kogemused kodus Koge ülimat mugavust Kuninganna madrats on loodud selleks, et pakkuda teile ülimatut mugavust ja kõrgemat unekvaliteeti. Tänu kohevale padjale ja mitme vedru süsteemile tagab see, et ärkate igal hommikul värskelt ja noorendatult. Ütle hüvasti kogu öö visklemisele ja pöörlemisele ning ütle tere rahulikule ja rahulikule unele. Tugi teie kehale Kuninganna madratsi niron multivedrusüsteem on konstrueeritud nii, et see pakub ideaalset tuge teie vöökohale, kaelale ja selgroole. See aitab teie keha magamise ajal õigesti joondada, vähendades valude tekkimise ohtu. Ärgake üles, tundes end energiliselt ja valmis päeva vastu võtma. Luksuslik ja stiilne disain Kuninganna madrats ei paku mitte ainult erakordset mugavust ja tuge, vaid lisab teie magamistoale ka elegantsi. Dekoratiivne tepitud linasest kangast kangas annab sellele luksusliku ja stiilse välimuse, mis parandab teie magamiskeskuse üldist esteetikat. Hotellikogemus kodus Tooge kuninganna madratsi abil hotelli luksuslikkus oma koju. Selle plüüsne tunne ja lisamugavuspadi loovad unekeskkonna, mis on tõeliselt pilvedest kõrgemal. Te väärite samasugust mugavust ja lõõgastust, nagu te leiaksite kõrgklassihotellis. Tehnilised üksikasjad: Kate: Kangas: Kangasriie Ühepoolne polsterdus Mitme vedru süsteem Laius: 140 cm Sügavus: 200 cm Kõrgus: 25 cm Silikoonkiud Comfort Layer Ülimalt kindel vilt Serva tugivaht Dekoratiivne tepitud linasest kangast Kokkupandud Uuendage oma unekogemust kuninganna madratsi abil ja nautige kõrgemat mugavust ja tuge. Ütle hüvasti rahututele öödele ja tere rahulikule ja noorendavale unele. Tellige oma juba täna ja muutke oma magamistuba luksuslikuks oaasiks.

 

Üldine tooteinfo: Madrats Asir, 140x200 cm, valge/pruun

Kauba ID: 10087472
Kategooria: Madratsid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 1,4 x 2 x 0,24 m, 27,39 kg
Mõõdud: 140x200 cm
Laius: 140
Pikkus: 200
Madratsi tüüp: Vedrumadratsid
Vaade: Asir, vedrumadratsid madratsid
Omadused: Käepidemed
Eemaldatav pealiskate: Mitte eemaldatav
Tootjamaa: Türgi
Kõvadus: Kõva
Kõrgus: 25 cm
Kaubamärk: Asir
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Asir tooted
Toote hooldus reeglid: Juhend

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Madrats Asir, 140x200 cm, valge/pruun
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki