Madrats Asir, 90x200 cm, valge/pruun

Täpsustused:
Kõvadus: Kõva
Kõrgus: 23 cm
Kauba ID: 10087402
29900
Lisa korvi
1130 / kuus
Sinu linn

Kuller

23. oktoobrist

3299

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

23. oktoobrist

3299

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Madrats Asir, 90x200 cm, valge/pruun

Kate: kootud kangas Multi vedrusüsteem Laius: 90 cm Sügavus: 200 cm Kõrgus: 23 cm Kokkupandud


Kogemused kodus Koge hotelli madratsi luksuslikku mugavust oma kodus niron latte madratsiga. Võrratu mugavus Uppuge niron latte madratsi pehmusse ja kogege sellist mugavust, mida te pole kunagi varem kogenud. Tänu varjatud mugavuspadjale pakub see madrats täiendavat pehmenduskihti, mis paneb teid tundma, nagu magaksite pilve peal. Ütle hüvasti rahututele öödele ja ärgu igal hommikul värskena ja noorendatuna. Tugevad ja vastupidavad Niron latte madrats on disainitud teie mugavust ja pikaealisust silmas pidades. Selle mitme vedruga süsteem tagab teie kehale optimaalse toe, säilitades samal ajal oma kuju ja struktuuri aastateks. Enam ei vaju ega vaju keset ööd - see madrats pakub teile hea une jaoks vajalikku tuge. Stiilne ja mitmekülgne Oma elegantse ja moodsa disainiga sobitub niron latte madrats vaevata iga magamistoa sisustusega. Riidest kootud kate lisab elegantsust, samas kui valge ja pruun värvivalik annab teile vabaduse valida just see, mis sobib kõige paremini teie stiiliga. Tehnilised üksikasjad: Kate: Kangas on valmistatud nii, et see ei sisalda ühtegi mantlit: Kangas: Riidest kangas Mitme vedru süsteem optimaalse toe tagamiseks Laius: 90 cm Sügavus: 200 cm Kõrgus: 23 cm Kokkupandud teie mugavuse huvides Uuendage oma uneelamust niron latte madratsi abil ja muutke oma magamistuba mugavuse ja lõõgastumise paradiisiks. Tellige oma juba täna ja hakake nautima tõeliselt rahulikku une.

Üldine tooteinfo: Madrats Asir, 90x200 cm, valge/pruun

Kauba ID: 10087402
Kategooria: Madratsid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,9 x 2 x 0,23 m, 17,9 kg
Mõõdud: 90x200 cm
Laius: 90
Pikkus: 200
Madratsi tüüp: Vedrumadratsid
Vaade: Asir, vedrumadratsid madratsid
Omadused: Käepidemed
Eemaldatav pealiskate: Jah
Tootjamaa: Türgi
Kõvadus: Kõva
Kõrgus: 23 cm
Kaubamärk: Asir
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Asir tooted
Toote hooldus reeglid: Juhend

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Madrats Asir, 90x200 cm, valge/pruun
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki