Põrandalamp Antony Burgulu Mataro

Täpsustused:
Kauba ID: 10120967
17900
Lisa korvi
751 / kuus
Sinu linn

Kuller

21. oktoobrist

1799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

21. oktoobrist

1799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Põrandalamp Antony Burgulu Mataro

Torser Antony Burgulu Mataro on peen lisand igasse koju või kontorisse, mis sobib suurepäraselt nii kaasaegsesse kui ka klassikalisesse interjööri. Beež värv ja metalne materjal loovad minimalistliku, kuid elegantse esteetika, mis sobib ideaalselt neile, kes hindavad peent disaini. See lamp sobib suurepäraselt nii lugejatele kui ka töötajatele, kuna see pakub ühe pirnikomplektiga suundvalgustust, mis täiustab mis tahes ülesannet ilma ruumi üle koormamata.

  • Minimalistlik disain: Torser Antony Burgulu Mataro elegantne beež metallkonstruktsioon sulandub kergesti igasse ruumi, andes sellele moodsa elegantsi.
  • Ühe pirni fookus: ühe pirni funktsioon annab piisavalt valgust lugemiseks, töötamiseks või töötamiseks. luues ruumis rahuliku atmosfääri teie elutoas.
  • Vastupidav materjal: see metallist valmistatud lamp pole mitte ainult stiilne, vaid ka vastupidav, tagades pikaajalise kasutamise ja. rahulolu.
  • Universaalne värv: beežil lambil on neutraalne toon, mis sobib iga ruumi interjööriga, mistõttu on see mitmekülgne valik igasse keskkonda.

Üldine tooteinfo: Põrandalamp Antony Burgulu Mataro

Kauba ID: 10120967
Kategooria: Põrandalambid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,4 x 0,4 x 1,5 m, 3 kg
Materjal: Metall
Pirnide arv: 1 tk
Värv: Liiv
Toote hooldus reeglid: Juhend

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Põrandalamp Antony Burgulu Mataro
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki