Põrandalamp Vespillo

Täpsustused:
Kauba ID: 9858357
26200
Lisa korvi
990 / kuus
Sinu linn

Postkontor

8. novembrist

199

Kuller

8. novembrist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

8. novembrist

199

Kuller

8. novembrist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Põrandalamp Vespillo

Põrandalamp Vespillo on kaunilt disainitud põrandalamp, mis ühendab funktsionaalsuse ja elegantsi, muutes selle ideaalseks täienduseks igasse kaasaegsesse eluruumi, kodukontorisse või magamistuppa. Selle minimalistlik valge värvus ja PVC- ja terasmaterjalide elegantse kombinatsioon annab moodsa puudutuse, mis sobib igale sisustusele. Ideaalne neile, kes soovivad lisada oma koju stiilse, kuid samas praktilise valgustuslahenduse.


  • Minimalistlik disain: PVC ja terase segust valmistatud Põrandalamp Vespillo pakub puhast, valget esteetikat, mis sobib iga ruumi värvilahenduse või disainiteemaga.

  • Vastupidav konstruktsioon: PVC ja terase kasutamine ei anna sellele mitte ainult moodsat välimust, vaid tagab ka vastupidavuse ja stabiilsuse, muutes selle teie kodu püsivaks täienduseks.

  • Tõhus valgustus: Tänu ühe lambi disainile pakub see piisavat heledust lugemiseks, töötamiseks või lõõgastava atmosfääri loomiseks teie ruumis.

  • Lihtne integreerida: Tänu elegantsele valgele värvile ja elegantsele siluetile on seda lihtne integreerida erinevatesse sisustusstiilidesse, alates minimalistlikest kuni keerukamate dekoorideni.

Üldine tooteinfo: Põrandalamp Vespillo

Kauba ID: 9858357
Kategooria: Põrandalambid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 1,15 x 0,5 x 0,4 m, 3,8 kg
Materjal: PVC, Teras
Pirnide arv: 1 tk
Värv: Valge
Toote hooldus reeglid: Juhend

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Põrandalamp Vespillo
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki