Emibig rippvalgusti Kobe

Täpsustused:
Pirnide arv: 4 tk
Pirni võimsus: 15 W
Sokkel: E14
Kauba ID: 9596611
22900
Lisa korvi
865 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

9. juulist

000

Kuller

10. juulist

1799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

10. juulist

1799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Emibig rippvalgusti Kobe

Emibig rippvalgusti Kobe on suurepärane valgustivalik neile, kes hindavad moodsa ja maalähedase esteetika segu. See metallist ja puidust valmistatud valgusti sobib hästi sellistesse ruumidesse nagu söögituba või avatud ruumid, kus on võimalik tõeliselt särada. Selle disain toetab mitut valgusallikat, andes sooja, kutsuvat valgust, mis sobib ideaalselt nii intiimsete pereõhtute kui ka seltskondlike koosviibimiste jaoks.

  • Vastupidav materjalikombinatsioon: Nii metalli kui ka puidu materjalide kasutamine annab Kobe valgustile ainulaadse, kaasaegse, kuid samas maalähedase tunnetuse, mis sobib erinevatesse sisekujundustesse.
  • Rohke valgustus: See rippvalgusti, millel on ruumi neljale lambile, pakub rohkelt valgustust, mis sobib ideaalselt suuremate ruumide valgustamiseks.
  • Mitmekülgne pistikupesade ühilduvus: E14 pistikupesadega varustatud Kobe valgusti pakub mitmekülgset pirnivalikut, mis võimaldab teil valida oma ruumi jaoks parima valgustuse.
  • Elegantne viimistlus: Must ja pruun värvivalik pakub elegantset, neutraalset värvipaletti, mis sobib iga ruumi värvilahendusega.

Üldine tooteinfo: Emibig rippvalgusti Kobe

Kauba ID: 9596611
Kategooria: Rippvalgustid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 1 x 0,3 x 1 m, 2 kg
Materjal: Metall, Puit
Kaubamärk: Emibig
Laius: 1000 mm
Kõrgus: 300 mm
Värv: Must värv, Pruun
Pirnide arv: 4 tk
Pirni võimsus: 15 W
Sokkel: E14
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Emibig tooted
Toote hooldus reeglid: Juhend

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Emibig rippvalgusti Kobe
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki