Gallinée taastav kätekreem probiootikumidega, 50ml

Täpsustused:
Tüüp: Kätekreemid
Maht: 50 ml
Kauba ID: 4611687

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Gallinée taastav kätekreem probiootikumidega, 50ml

Gallinée taastav kätekreem probiootikumidega on sügavuti niisutav ja kiiresti imenduv. Sisaldab nahale kasulikke probiootikume, prebiootikume, piimhapet, sheavõid ja karikakra ekstrakti.
Gallinée patenteeritud biootikumide kompleks (prebiootikumid, probiootikumid ja laktaathape) kaitseb ja tugevdab naha mikrobioomi, samal ajal kui sheavõi ning karikakra ekstrakt pehmendavad nahka. Laktaathape aitab ennetada ja vähendada pigmendilaike.
Käed muutuvad siidiselt pehmeks ja niisutatuks.
Prantsuse apteegikosmeetika
Gallinée on esimene apteegikosmeetikasari, mis hoolitseb tundliku naha ja selle bakteriaalse floora eest.
Kui naha mikrobioom on terve, siis on nahk ilus ning särav. Kui naha mikrobioom on aga saanud kahjustada, võib muutuda nahk väga kuivaks, tundlikuks ja problemaatiliseks. Seetõttu on oluline, et nahahooldustooted ei hoolitseks ainult naha, vaid ka naha pinnal olevate bakterite eest.
Gallinée tooted sisaldavad patenteeritud prebiootikumide, probiootikumide ja postbiootikumide kompleksi, mis hoolitsevad ka naha bakteriaalse floora eest. Tooted on väga tugevatoimelised ja efektiivsed, kuid samas ka äärmiselt õrnad. Sobivad kõikidele, kes otsivad tervet, nooruslikku ja säravat nahka.
Arendatud välja Dr Marie Drago, farmatseutide ja naha mikrobioomia spetsialistide poolt.
Omadused

Dermatolooogiliselt testitud.
Sobib ka väga tundlikule nahale.
Kasutamiseks ka akne ja ekseemi puhul.
Kuni 98% koostisosadest looduslikud.
Nahalähedane pH tase: 4.5-5.2.
Tooted ei sisalda värvaineid, parabeene, mineraalõli, silikoone, mikrohelbeid, fenoksüetanooli, methylisothiazolinone.

Olulised koostisosad
PROBIOOTIKUMID - Gallinée kätekreemis kasutatakse Lactobacillus perekonda kuuluvaid probiootikume, mis on nahale väga õrnad, toetavad naha mikrobioomi ja loovad nahale nähtamatu kaitsekihi.
PREBIOOTIKUMID - toidavad häid baktereid ja taastavad naha loomuliku bakteriaalse floora.
LAKTAATHAPE - kuulub AHA- hapete perekonda ning omab õrnalt koorivaid ning naharakke uuendavaid omadusi. Laktaathape aitab vähendada kortse, võidelda ennaegse vananemisega, muuta nahatooni ühtlasemaks, niisutada ning pehmendada nahka. Laktaathape hoiab toote pH-taseme tasakaalus ning loob headele bakteritele ideaalse keskkonna.
SHEAVÕI - imeline naha niisutaja, mis sisaldab kasulikke vitamiine ja rasvhappeid. Sheavõil on nahka intensiivselt niisutavad, toitvad ja taastavad omadused.
KARIKAKTRA EKSTRAKT -  karikakra ekstrakt sisaldab looduslikult esinevat ühendit, L-arbutiin, mis aitab nahka helendada ning ennetada hüperpigmentatsiooni.




Kasutamine
Kasuta vastavalt vajadusele. Kuna Gallinée kätekreem on väga kontsentreeritud, siis tuleb seda kanda nahale väga väikeses koguses.




TULEMUS: nahk muutub pehmemaks ja tervemaks.
Koostisosad
Aqua (water)*, caprylic/capric triglyceride*, cetearyl alcohol*, alpha-glucan oligosaccharide*, glycerin*, lactic acid*, ammonium acryloyldimethyltaurate/vp copolymer, cetyl alcohol*, cetearyl glucoside*, butyrospermum parkii (shea) butter*, polymethyl methacrylate, inulin*, perfume (fragrance), polymnia sonchifolia root juice*, tocopheryl acetate*, bellis perennis (daisy) flower extract*, lactobacillus*, arginine*, maltodextrin*, melissa officinalis leaf extract*, butyl methoxydibenzoylmethane (avobenzone), ethylhexyl salicylate (octisalate), xanthan gum*, phenethyl alcohol*, alcohol*, sodium hydroxide*, sodium phosphate, benzyl alcohol, dehydroacetic acid, limonene.

Üldine tooteinfo: Gallinée taastav kätekreem probiootikumidega, 50ml

Kauba ID: 4611687
Kategooria: Kehakreemid, kehaõlid ja losjoonid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,06 x 0,03 x 0,12 m, 0,06 kg
Ettenähtud: Naistele
Tüüp: Kätekreemid
Vaade: Gallinee, kätekreemid kehakreemid, kehaõlid ja losjoonid
Maht: 50 ml
Kaubamärk: Gallinee
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Gallinée tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Gallinée taastav kätekreem probiootikumidega, 50ml
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki