BB näokreem Coola Rosilliance Organic SPF30 Light/Medium 44ml

Täpsustused:
Naha tüüp: Kõikidele nahatüüpidele, Kombineeritud nahale, Kuiva naha jaoks, Normaalne nahk, Rasvane nahk
Hooldusvahendi tüüp: Niisutav
Kauba ID: 780817

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: BB näokreem Coola Rosilliance Organic SPF30 Light/Medium 44ml

Kasutamine: Kandke puhtale nahale.

Koostis:Aluminum Hydroxide Octyldodecyl Oleate, Caprylohydroxamic acid Oryza Sativa (Rice) Bran Oil*, Caprylyl Glycol Plankton Extract, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil*, Propanediol Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Fruit Water*, Rosa Damascena Leaf Cell Extract, Cocoglycerides Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract*, Commiphora Myrrha Leaf Cell Extract Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract*, Water, Dicaprylyl Carbonate Xanthan Gum, Euterpe Oleracea Pulp Oil*, Flavor, Glycerin*, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Extract*, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Hydrogen Dimethicone, Hydrolyzed Wheat Protein / PVP Crosspolymer, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Iron Oxides, Mica. *Certified Organic.

See SPF-kaitsega BB kreem on suurepärase tooniga niisutav kreem, mis annab nahale särava ja tervisliku ilme. SPF 30 valem on kerge ja seda ei ole peaaegu näol tundagi, selle kreemi antud kerge toon peidab minimaalsed puudused ja ühtlustab nahatooni.

Omadused:

  • Roosi tüvirakud pakuvad bio-kompleksi, mis niisutab, silub nahka ja aitab peatada naha esimesed vananemisprotsessid;
  • Acai puuviljaõli on rikas A-, B-, C- ja E-vitamiinide poolest. See aitab taastada naharakke;
  • Planktoni ekstrakt parandab visuaalselt naha seisundit, varjates selliseid iluvigu nagu akne, komedoonid ja nii edasi. Lisaks kaitseb see nahka saastunud keskkonna mõjude eest;
  • Veekindel (80 minutit pärast kasutamist);
  • SPF 30;
  • Naturaalse roosilõhnaga;
  • Heledat/keskmist tooni;
  • Vegan;
  • Dermatoloogide poolt testitud.

Kasutamine: Kasutage oma sõrmi või lemmikut meigipintslit ja kandke rikkalikult kreemi puhtale näonahale 15 min enne kokkupuudet päikesega. Maksimaalse kaitse tagamiseks päikese eest kasutage kreemi uuesti 80 minutit pärast higistamist või ujumist või vähemalt iga 2 tunni pärast.

Päevane

Päevasel ajal on vaja korralikult kaitsta näonahka päikese, tuule, tolmu ja muude välistegurite eest. Igapäevane näokreem – igapäevase ilurutiini lahutamatu osa, mis on loodud naha niisutamiseks ja toitmiseks. Need kreemid on ülikerged, mitterasuvad, õhema konsistentsiga, imenduvad kergesti nahka ja säilitavad õige veetasakaalu. Õiget kreemi kasutades muutub näonahk pringiks, siledaks, ei veni ega tee haiget. Nende toodete hulgast leiate niisutavad, toitvad, pinguldavad, sära andvad kreemid ja toonitud näokreemid (BB-kreemid). Neid iluabivahendeid valides on äärmiselt oluline pöörata tähelepanu oma nahatüübile (kuiv, rasune, kombineeritud, küps), aastaajale ja ilutoote koostisele. Kreem peaks sisaldama võimalikult vähe ärritavaid ja tundmatuid aineid, mistõttu on väga oluline selle koostist korralikult uurida. Üha rohkem tähelepanu saavad vahendid, milles domineerib üks või teine ​​toimeaine. Tänapäeval ülipopulaarsed hüalurooni, kollageeni ja C-vitamiiniga tooted – annavad nahale värskuse ja elastsuse. Päevasel ajal on soovitatav kasutada päikesekaitsega tooteid. Vali endale sobivaim näokreem kohe välja!

Üldine tooteinfo: BB näokreem Coola Rosilliance Organic SPF30 Light/Medium 44ml

Kauba ID: 780817
Kategooria: Näokreemid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,1 x 0,1 x 0,18 m, 0,12 kg
Kasutamine: Päevane
Spetsifikatsioonid: BB kreem, SPF
Ettenähtud: Naistele
Kaubamärk: Coola
Maht: 44 ml
Naha tüüp: Kõikidele nahatüüpidele, Kombineeritud nahale, Kuiva naha jaoks, Normaalne nahk, Rasvane nahk
Hooldusvahendi tüüp: Niisutav
Vaade: Coola, niisutav näokreemid
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Coola tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

BB näokreem Coola Rosilliance Organic SPF30 Light/Medium 44ml
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki