Taastav näokreem Dior Prestige Le Micro-Caviar De Rose naistele, 75 ml, 75 ml

Täpsustused:
Naha tüüp: Küpsele nahale
Hooldusvahendi tüüp: Rahustav, Toitev
Kauba ID: 8967196
42000
5 60000 /l
Lisa korvi
1587 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

22. maist

000

Postkontor

23. maist

199

Kuller

23. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

23. maist

199

Kuller

23. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Taastav näokreem Dior Prestige Le Micro-Caviar De Rose naistele, 75 ml

Kasutamine: Vaata pakendilt

Taastav mikrotoitev kaaviari kreem Prestige Le Micro-Caviar de Rose kaubamärgilt Dior toimib naha taastamise eliksiirina. 17 000 uskumatult mikrohelmest hajutavad 22 Rose de Granville'i mikroelementi 8 tunni jooksul. Niisutab nahka intensiivselt ja taastab selle kaotatud nooruse – päev päeva järel näivad vananemise märgid paranevat.

„Naise parfüüm räägib tema kohta rohkem kui käekiri“ - ütles Dior (s. 1905), üks suurimaid ajastu loojaid, kelle nime võib nimetada parfüümi sünonüümina kogu maailmas. 12. veebruaril 1947. aastal pööras Dior sõjajärgse maailma tagurpidi, luues täna oma kuulsamaid kollektsioone - „New Look“ - koos ilusate seelikute, jakkide ja julgete värvidega.  Nagu Vogue siis ütles – see on rõõm kõigile luksuse näljas inimestele, kes soovivad ahvatleva stiiliga naasta.

Kuid selle aja naised tahtsid lisaks heale väljanägemisele ka erakordset lõhna. Varsti pärast Diori edu, ütlet ta: „Sündis Miss Dior“ („Miss Dior“). See lõhn sündis Provence'i lääneosas, täis joovastavat valgust, kui roheline jasmiin kuulab öiseid ja maapealseid meloodiaid. „Miss Dior“ aroom sai üheks suurimaks 20. sajandi lõhna sensatsiooniks

Lõhnad on alati olnud Diori jaoks äärmiselt olulised. Ta sai tuntuks oma lõhna maaorientiiride poolest. Imeline „Poison“ (1985), üks julgemaid uuendusi 80-ndate aastate lõhnades. Seejärel ilmus - hüpnotiseeriv „J'Adore“, mida on välja antud paljudes erinevates kontsentratsioonides. Märkimist väärib ka klassikaline „Miss Dior“ uue interpretatsiooniga, sealhulgas „Miss Dior Blooming Bouquet“, mis ülistab pojenge, mandariine, Damaskuse roose ja valget muskust.

Taastav näokreem Dior Prestige Le Micro-Caviar De Rose naistele, 75 ml

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Küpsele nahale

Küpsele nahale mõeldud näohooldustooted on varem või hiljem iga naise riiulil. Nende kõrval on näokreemid, seerumid ja muud tooted ebaühtlase ja muude nahaprobleemide tunnuste vastu. Kuid ärge laske end petta, et küpsele nahale mõeldud kreeme võib kasutatada ainult vanemas eas. On olemas kaks peamist vananemise tüüpi - loomulik vananemine ja enneaegne vananemine, mis on põhjustatud erinevatest sisemistest ja välistest teguritest. Seda tuntakse ka kui fotovananemist. Meie valik sisaldab laia valikut näokreeme küpsele nahale, mis niisutavad sügavuti, toidavad, täidavad ja kirgastavad väsinud näonahka. Nende kreemide koostisosad aitavad kaitsta nahka keskkonna kahjulike mõjude eest. Küpsele nahale mõeldud kreemid sisaldavad sageli järgmisi koostisosi: peptiidid, lipiidid, aminohapped, glükosamiin, polüfenoolid, antioksüdandid, hüaluroonhape, kollageen, retinooli, C-vitamiin jt. Need koostisosad aitavad ületada probleeme, millega meie nahk iga päev silmitsi seisab: saastunud linnaõhk, külm, ultraviolettkiirgus, nutiseadmete sinine valgus jne.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Taastav näokreem Dior Prestige Le Micro-Caviar De Rose naistele, 75 ml

Kauba ID: 8967196
Kategooria: Näokreemid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,64 x 0,38 x 0,09 m, 0,5 kg
Kasutamine: Öö
Ettenähtud: Naistele
Kaubamärk: Dior
Maht: 75 ml
Naha tüüp: Küpsele nahale
Hooldusvahendi tüüp: Rahustav, Toitev
Vaade: Dior, rahustav näokreemid, Dior, toitev näokreemid
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Dior tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Taastav näokreem Dior Prestige Le Micro-Caviar De Rose naistele, 75 ml
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki