Superkontsentraat Darphin Intral Rescue, 7ml x 4

Täpsustused:
Naha tüüp: Kõikidele nahatüüpidele
Ettenähtud: Naistele
Kosmeetika tüüp: Seerumid
Hooldusvahendi tüüp: Toitev
Kauba ID: 8440841

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Superkontsentraat Darphin Intral Rescue, 7ml x 4

Kasutamine: Kandke hommikul ja õhtul pärast seerumit ja enne kreemi. Kõigi nahatüüpide puhul on nahk alati nõrgenenud, "tasakaalus väljas", ilmselgelt väsinud, kareda ja ebatasase pinnaga, pingul naha tunne, stressi ja ebakõla tunne.

Koostis:WATER\AQUA\EAU, BIOSACCHARIDE GUM - 1, PROPANEDIOL, PANTHENOL, TRIISOSTEARIN, ISOSTEARYL ALCOHOL, BUTYLENE GLYCOL, BUTYLENE GLYCOL COCOATE, SODIUM HYALURONATE, SQUALANE, ALGAE EXTRACT, ALTEROMONAS FERMENT EXTRACT, CAMELLIA JAPONICA SEED OIL, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, PRUNUS DOMESTICA SEED EXTRACT, TOCOPHERYL ACETATE, CRATAEGUS MONOGYNA FLOWER EXTRACT, PAEONIA SUFFRUTICOSA (PEONY) ROOT EXTRACT, CHAMOMILLA RECUTITA (MATRICARIA) EXTRACT, GLYCERIN, BISABOLOL, CAFFEINE, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) STEROLS, DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATE, PHYTOSPHINGOSINE, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SCLEROTIUM GUM, MYRETH-3 MYRISTATE, BETAINE, LACTOBACILLUS FERMENT, LINOLEIC ACID, HORDEUM VULGARE (BARLEY) EXTRACT\EXTRAIT D''''ORGE, PULLULAN, TRITICUM VULGARE (WHEAT) GERM EXTRACT, LECITHIN, TOCOPHEROL, ETHYLCELLULOSE, SILICA, XANTHAN GUM, SODIUM HYDROXIDE, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, FRAGRANCE (PARFUM), FARNESOL, BHT, DISODIUM EDTA, CHLORPHENESIN, SODIUM BENZOATE, PHENOXYETHANOL, RED 4 (CI 14700).

See võimas kontsentraat on asjatundlikult valmistatud meistriteos, mis aitab nahka päästa ja toetada, kui see seda kõige rohkem vajab. Aastaaegade muutumine, linnas elamine või olulised elusündmused võivad nahka mõjutada ja põhjustada selle ärritust või tasakaalust välja. See Calm Complex*-i ja kameeliaõli ning probiootikumidega intensiivne valem aitab nahka rahustada ja tasakaalustada, et tekiks rahumeelne heaolutunne. 91% looduslikud koostisosad. Rahulik kompleks: kummeli, viirpuu ja pojengi ekstraktid, D-pantenool, polüsahhariidid; Camellia õli, vetikad, vit.E, Lactobacillus ensüüm

Üldine tooteinfo: Superkontsentraat Darphin Intral Rescue, 7ml x 4

Kauba ID: 8440841
Kategooria: Näoõlid, ampullid ja seerumid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,15 x 0,05 x 0,15 m, 0,15 kg
Naha tüüp: Kõikidele nahatüüpidele
Ettenähtud: Naistele
Maht: 7 ml
Kosmeetika tüüp: Seerumid
Hooldusvahendi tüüp: Toitev
Vaade: Darphin, toitev näoõlid, ampullid ja seerumid
Kaubamärk: Darphin
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Darphin tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Superkontsentraat Darphin Intral Rescue, 7ml x 4
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki