ALEhopp superdiilid! Hinnad, mis panevad rõõmust hüppama! 

Wireless home smart security alarm system PG-106 PGST Tuya

Täpsustused:
Tüüp: Turvasüsteemid
Nutiseade: Ei
Kauba ID: 6076152

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Wireless home smart security alarm system PG-106 PGST Tuya

Kasutamine:
-

PGST PG-106 signalisatsioon


PGST PG-106 on täiustatud turvasüsteem, mis aitab teil oma kodu kaitsta. See toetab mitte ainult Wi-Fi-ühendust, vaid ka GSM/GPRS-ühendust. See töötab hästi ka telefonina. Põhipaneel on varustatud suure puutetundliku ekraaniga. Komplekt sisaldab ka mitmeid kasulikke tarvikuid, mis võimaldavad teil turvalisuse eest paremini hoolt kanda. Seade toetab 8 keelt – sealhulgas poola keelt. See võib salvestada kuni 5 hädaabikõnet.

Terviklik turvasüsteem teie kodu jaoks


Usaldusväärse turvasüsteemi loomiseks ei ole kaasas mitte ainult peamine häirepaneel, vaid ka lisaseadmed, nagu kaugjuhtimispult, RFID-märgised ja juhtmega sireen. Saate osta ka rohkem andureid eraldi ja kombineerida neid PG-106-ga. Süsteem toetab kuni 99 seadet! Veelgi enam, kui see tuvastab, et mõne neist on laetuse tase langenud alla 10%, teavitab see teid sellest kohe. Nii saate hõlpsalt hoolitseda katkematu kaitse eest!

Usaldusväärne kaitse ja multifunktsionaalsus


Toode toetab kahte tüüpi ühendust – Wi-Fi ja GSM. Tänu sellele üllatab see teid oma töökindla tööga. Ohu tuvastamisel teavitab see teid kohe telefonikõne või SMS-i teel. Saate salvestada ka oma kuni 20 sekundi pikkuse sõnumi – seda taasesitatakse, kui saate sarnases olukorras kõne. Seade toetab kahesuunalist heli, seega töötab see ka sisetelefonina.

Kasutajasõbralik häirepaneel


Häirepaneeli lihtsat ja intuitiivset kasutamist võimaldab selle 4,3-tolline TFT puuteekraan. See pakub mugavat juurdepääsu kõige olulisematele funktsioonidele ja seadistustele. See kuvab muu hulgas ka praegust kuupäeva ja kellaaega. Häirepult on kogu süsteemi kõige olulisem osa – selle korraliku kaitse eest tasub hoolt kanda näiteks liikumisandurit kasutades. Veelgi enam, kui keegi üritab seadet lahti võtta või hävitada, annab see ohust märku andes valju piiksu.

Pult


Siduge PG-106 rakendusega ja saate oma häiresüsteemi mugava kaugjuhtimispuldi. Saate teateid, määrake parameetreid ja nimetage tarvikud ümber. Saadaval on ka SOS-funktsioon. Rakenduse abil saate oma süsteemi valve alla võtta või deaktiveerida ka kaugjuhtimisega. Toode ühildub ka Amazon Alexaga, võimaldades seda juhtida lihtsate häälkäsklustega.

Kohandage selle jõudlust oma elustiili järgi


Süsteemi valvest vabastamine või deaktiveerimine pole võimalik ainult rakenduse sees. Saate seda teha ka häälega või PG-106 põhipaneelilt. Kuid sellega kõik võimalused ei piirdu! Samuti on funktsioon seadme ajakavade loomiseks. Seadistage see nii, et selle töö oleks kohandatud teie elustiiliga, ja jätke iga päev tüütu seadete taassisenemisega hüvasti.

Spetsifikatsioon

Bränd
PGST

Mudel
PG-106

Toiteallikas
mikro-USB, DC 5V

Töövool

Ooterežiimi vool

Häirevool

Juhtmeta sagedus
433 MHz

Juhtmevaba kodeerimine
EV 1527

GSM sagedusalad
850/900/1800/1900mHA

Aku
3,7 V / 500 mAh, liitiumioon

Temperatuuri vahemik
0 ℃ - 55 ℃

Niiskuse vahemik

Mõõtmed
185 x 128 x 14,7 mm

Rakendus
Tuya

Üldine tooteinfo: Wireless home smart security alarm system PG-106 PGST Tuya

Kauba ID: 6076152
Kategooria: Valvesüsteemid, kontrollerid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,012 x 0,005 x 0,001 m, 0,4 kg
Tüüp: Turvasüsteemid
Kaubamärk: Tuya
Nutiseade: Ei
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Tuya tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Wireless home smart security alarm system PG-106 PGST Tuya
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki