Kivimassist valamu Franke Maris, MRG 611-78 XL, Steingrau

Täpsustused:
Tüüp: Kivi mass
Laius: 780 mm
Sügavus: 500 mm
Kauba ID: 6240447
28000

SJH hind

36100
-22%
Lisa korvi
1058 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

Reedel, 26. aprillist

000

Postkontor

29. aprillist

199

Kuller

29. aprillist

899

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

29. aprillist

199

Kuller

29. aprillist

899

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Kivimassist valamu Franke Maris, MRG 611-78 XL, Steingrau

Kindla kujuga mudelid, mida saate kohandada igas köögis
Valmistatud Fragranit+ kivimassist
Antibakteriaalne Sanitized® pind koos hõbedaioonidega
10 värvi valikus
Lihtsalt kondatavad tarvikud
Valamu vastupidav 280°C temperatuurile
Kerge ja lihtne hooldus
Originaalne värv jääb püsima pikaks ajaks
Franke:
Franke - bränd, mille tooteid iseloomustab kõrge kvaliteet, usaldusväärsus ning kaasaegsus. Kasutades oma teadmisi ja pädevust, arendab Franke järjepidevalt uusi, modernseid ning kvaliteetseid tooteid köögikeskkonna parendamiseks. Ettevõte pöörab erilist tähelepanu klientide vajaduste rahuldamisele ja innovatsioonile.
Igaüks leiab oma Maris‘e
Selles sarjas on ilma roostevaba teraseta Fraceram‘i valamud, segistid ja mitmesugused köögiseadmed, olemas 11 graniidist valamu mudelit:
    • MRG 610 - 42 cm või 58 cm ühe kausiga väike valamu ilma drenaaži tasandita
    • MRG 611 - 62 cm, 78 cm või 97 cm pikkune valamu koos erineva suuruse ja drenaaži tasandiga kausiga
    • MRG 651 - 97 cm või 78 cm valamu koos täiendava väikese kausi ja drenaaži tasandiga
    • MRG 620 - 78 cm laiune valamu kahe sama suurusega kausiga
    • MRG 612-E on suur valamu nurgakappidesse paigaldamiseks.
Paigaldamise osas on Maris universaalne - nii vasakule kui ka paremale.
Grundmaterialien_4c
Kuidas ja millest on valmistatud Franke Fragranit+?
Franke Fragranit + on materjalist, mis sisaldab 80% graniiti ja 20% akrüüli.  Graniit on neljas naturaalse kõvadusega materjal (pärast topaasi, rubiini ja teemanti).
Akrüül on üks kõige kvaliteetsematest sünteetilisi materjale, mida kasutatakse paljudel tootmisaladel: akvaariumid, hambaravi jne. Kahel põhjusel on just Fragranit valamudest kasutatud akrüüli. Esiteks, see ei lase rohkem valgust läbi kui klaas. See on oluline, et saada rohkem tooni. Akrüülil on ka suurepärased mehaanilised omadused, mis parandavad Fragranit valamu kvaliteeti.
Värvipigment on keemiliselt kaetud äärmiselt puhaste graniidis sisalduvate osakestega. Pigmenti kasutatakse sideainena, kui mass asetatakse kõrge temperatuuriga ahju. Graniidiga segatud pigment seob kõik osakesed keemiliselt kuumusega. Loodusliku värvuse saamiseks segatakse erinevad monokromaatsed osakesed kindlaksmääratud vahekordades. Saadud graniit segatakse akrüüliga. See pole lihtne ülesanne, sest graniit on palju tugevam kui roostevaba teras. Selles tootmise etapis on Fragranit vedel nagu laava Selle vedela massi muutmiseks tahkeks tooteks säilib valamise ajal kõrge temperatuur. Valuvormi kuju on pööratud ülespoole. Kuna graniit on raskem kui akrüül, seega on loomulik, et põhja on ladestatud rohkem graniiti, st tulevasele tööpinnale. Valamu töödeldakse teemantteraga, et saada ja anda soovitud kuju.
Valamu omadused:
    • Vastupidav kuni 280°C temperatuurile.
    • Tugevam kui metall.
    • Kauapüsiv värvitoon on vastupidav ka kõige tugevamatele puhastusvahenditele.
    • Kriimustuskindel.
    • Fragranit on vastupidav temperatuuride kõikumisele (kuum/külm vesi).
    • Kauapüsiv originaalvärvus.
Sanitized
Mis on Sanitized®?
Köök on koht, kus luuakse soodsad tingimused bakterite paljunemiseks, mistõttu hügieen on siin väga tähtis. Tavalistel pindadel kahekordistub bakterite paljunemine iga 20 minuti järel. Nii ei peaks juhtuma köögis, kus pidevalt toitu valmistatakse. Fragraniti integreeritud hügieenifunktsiooniga pinnad jäävad puhtaks. Sanitized® ei asenda igapäevast puhastamist, kuid suurendab selle puhtuse efektiivsust.
Valamu puhastamisel jäävad bakterid ja mikroobid selle külge kinni. Selle põhjuseks on ebapiisavad puhastusmeetmed. Sanitized® aitab pinda igapäevaselt puhastada. Puhastatud pinnal kuni järgmise korrani on bakterite paljunemine tõhusalt peatatud. Antibakteriaalne pind ei lase bakteritel paljuneda. Baktereid vähendatakse kasutades hõbedaioone, Fragranit sisaldab toimeainena hõbedas olevaid aktiivseid aineid. See takistab mikroobide ja bakterite leviku Hõbedaosakesed lagundavad bakterirakkude membraani. See takistab rakkudel hingamist, söömist ja paljunemist. Uuringud on näidanud, et Fragranitiga, milles kasutatakse Sanitized®-i tehnoloogiat, pärsitakse bakterite ja mikroobide teket 99% võrra.
Kõige hügieenilisem lahendus Sinu kööki - vali Franke Fragranit Sanitized® pinnaga köögivalamu!
Mis on ventiil ja kuidas valida?
Me nimetame ventiiliks valamukorki, ülevoolutoru ja torujuhtmega ühendatud osa.
Tavaliselt kuulub see lihtne mehhanism kivimassist valamu komplekti. Seal võib olla kahte tüüpi ventiilid - käeshoitavad ja ekstsentrilised. Ekstsentrilist ventiili reguleerib nupp, mis on paigaldatud valamule. Tavaliselt kuulub see lihtne mehhanism kivimassist valamu komplekti. Seal võib olla kahte tüüpi ventiilid - käeshoitavad ja ekstsentrilised. 
Ekstsentrilist ventiili reguleerib nupp, mis on paigaldatud valamule. Mõnede seeriate, nt Ronda või Strata, sortimendis on saadaval valamud korgiga või ekstsentrilise ventiiliga. Kuid enamike Franke kivimassist valamutega on ekstsentriline ventiil komplektis.
Jaukurai_Franke_ekscentriko_rankenele_600x345
Franke Fragranit värvivalik:
Kokku valmistab Franke 10-s erinevas värvitoonis valamuid:
    • Onyx - must värv, tumedam varjund
    • Graphit - grafiit
    • Steingrau - kivihall
    • Glacier - lumivalge
    • Magnolia - kollane magnoolia
    • Sachara - kollane nagu kõrbeliiv
    • Beige - beež
    • Cashmere - õrnalt pruun kašmiiri värv
    • Umbra - tumedam, peaaegu pruun
    • Chocolate - tume šokolaad
Igale värvilisele valamule saab kohandada samat värvi Franke segistit.
Aukude puurimine valamusse
Loomulikult oleks parem seda vastutustundlikku tööd usaldada kogenud paigaldajale, kuid kui soovite, võite seda ise teha.
Selles videos on näidatud, kuidas puurida auke segistile ja ekstsentrilise ventiili käepidemele kivimassist valamus.
Puurimiseks kasutage spetsiaalset Franke tööriista - seda saab tellida SIIT.
Kergesti hooldatav valamu
Sõltuvalt plekkide iseloomust tuleb kasutada erinevaid, kuid tavalisi kodus kasutatavaid abinõusid
Puhastamise juhised on saadaval siin (pdf fail, avaneb uues aknas)
Vaadake videot kraanikausi lihtsa ja kerge puhastamise kohta.

Franke asutati 1911. aastal. Esimesed Franke valamud loodi 1931. aastal.
Praegu on Franke juhtiv kraanikausside tootja kogu maailmas. Praeguseks on ettevõte tootnud üle 50 miljoni valamu. Franke pakub oma klientidele väga laia tootevalikut: lisaks roostevabast terasest või graniidist valamutele on toodete seas ka veesegistid, seebidosaatorid, õhupuhastid, jäätmete sorteerimissüsteemid ja toidujäätmete purustajad. Franke investeerib lisaks toodetesse endidesse ka teadustöösse. Ligi 70% Franke valamutest on valmistatud roostevabast terasest, mille pind on kergesti puhastatav, materjal on 100% taaskasutatav, korrosioonikindel, omab antiseptilisi omadusi ega muuda toidu maitset.
Franke tooted on äärmiselt kvaliteetse, usaldusväärse ja kaasaegse disainiga, mis on suurepärane ja jätkusuutlik valik igale köögi töötasapinnale.
Viimased Franke valamu mudelid kasutavad integreeritud ventiili, mis on mustuse kogumise ennetamiseks valamusse sisse ehitatud. Saadaval on ka reguleeritavad ventiilid, mis võimaldavad kraanikaussi avada ja sulgeda, keerates vastavat nuppu. Franke kaubamärk püüdleb eksklusiivsuse poole, keskendudes tugevalt innovatsioonile ja klientide rahulolule. 

Kivimassist valamu Franke Maris, MRG 611-78 XL, Steingrau

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Tihti otsime kodu remonti tehes või renoveerides kööki valamu, mis sobib ruumi stiili ja värvilahendusega. Kivist valamu on hädavajalik aktsent, mis täiendab ideaalselt teie kööki.
Iga kivist kraanikauss on ainulaadne oma heledate ja tumedate toonide mitmekesisuse, värvigamma (sh pärlmutter ja graniit) ning disainielementidega nagu kumerused, seina paksus, eridetailid ja erineva suurusega äravoolutorud.
Kivimass on kvaliteetsete kiviosakeste segu, mis on kaetud spetsiaalse materjaliga, mis aitab säilitada värvi ja sära ning kaitseb seda erinevate kriimustuste eest. Sellest materjalist valamu on väga vastupidav, stabiilne, kauakestev, sile ja meeldiv puudutada. See on vastupidav kõrgetele temperatuuridele ja termilistele šokkidele.
Lisaks on kivikate väga hügieeniline, võimaldades köögil kauem puhtana püsida ning takistades erinevate bakterite levikut toidujäätmetest. Kivimassi pinda on väga lihtne hooldada ning selle kogu aeg puhtana ja värskena hoidmiseks pole vaja lisapingutusi.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Kivimassist valamu Franke Maris, MRG 611-78 XL, Steingrau

Kauba ID: 6240447
Kategooria: Köögivalamud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,94 x 0,65 x 0,33 m, 11,2 kg
Kaubamärk: Franke
Värv: Hall
Tootjamaa: Euroopa Liit
Tüüp: Kivi mass
Vaade: Franke, kivi mass köögivalamud
Laius: 780 mm
Sügavus: 500 mm
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Franke tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Kivimassist valamu Franke Maris, MRG 611-78 XL, Steingrau
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki