Magamiskott High Peak TR 400, punane-hall

Täpsustused:
Mugavustemperatuur: -6 °C
Kaal: 1.9 kg
Pikkus: 220 cm
Laius: 80 cm
Kauba ID: 9957632

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Magamiskott High Peak TR 400, punane-hall

TR 400 on kvaliteetne, funktsionaalne 3-hooaja (kevad/suvi/sügis) mugav muumiakujuline magamiskott, mis sobib laialdaseks kasutuseks telkimisel, kämpingus ja mägimatkadel. Väliskest on varustatud PFC-vaba BIONIC-FINISH®ECO-ga. See keskkonnasõbralik ja vastupidav viimistlus on mustuse- ja veekindel. Kvaliteetsel sünteetilisest kiust täidis Dura Loft® H1 on suurepäraste soojusnäitajatega. Õõneskiud on purunematu ja lisaks silikoonitud, et tagada hea kokkusurutavus ja maht. Väliskest on mõnusalt pehme ja vastupidav. Sisevooder on hingavast ja nahasõbralikust materjalist. Reguleeritav kapuuts ja termokrae vähendavad soojuskadusid optimaalse isolatsiooni ja mugavuse suurendamiseks. Täispikk 2-suunaline tõmblukk on õhuringluse tagamiseks avatav ka sääreosas. Kompressioonikaitsega tõmbluku katteriba takistab külmasildade teket optimaalseks isolatsiooniks ja takistab tõmbluku kinnijäämist. Tõmblukul on ergonoomiline süvistatud käepide. Sees on kasulik takjakinnitusega sisetasku. Kompressiooniga pakendikott vähendab pakendi mahtu miinimumini. Magamiskott sobib kuni 190 cm pikkusele. Masinpestav 30° juures.

High Peak TR 400 performance mummy magamiskott, tumepunane, täiskasvanutele, 3 hooaega (kevad/suvi/sügis), temperatuuripiirang - 6°C, soe, sh kompressioonpakkekott, ideaalne telkimiseks, matkamiseks ja mägimatkadeks, hingav, nahasõbralik, keskkonnasõbralik, vetthülgav, PFC-vaba tehnoloogia, 220 × 80 cm, 2006 g.
Kvaliteetne pehme 210 T polüesterkate, vee- ja mustusekindel tänu Bionic Finish Ecole, keskkonnasõbralikule ja PFC-vabale tehnoloogiale, nahasõbralik, hingav ja mugav polüestrist sisekate.
Kvaliteetne Dura Loft® H1 sünteetiline kiud, 100% polüester, suure mahuga täidis suurepärase termilise jõudlusega, silikoonitud õõneskiud, 2-kihiline süsteem, loob kihtide vahele õhkpatju ja suurendab soojusisolatsiooni, täidise kaal: ca 1125 g, temperatuur EN 23537-1:2016, mugavus 0 °C / piir -6 °C / äärmuslik -24 °C
Eriti pikk kahesuunaline tõmblukk jalalabal parandab õhuringlust ja suurendab mugavust, vasakpoolne survekaitsega tõmbluku katteriba hoiab ära külmade kohtade teket optimaalseks isolatsiooniks ja tõmbluku kinnijäämiseks, ergonoomilise süvistatud käepidemega tõmblukk.
Reguleeritav kapuuts ja termokrae vähendavad soojakadu ja suurendavad mugavust, takjapaelaga sisetasku väärisesemete hoiustamiseks.
Mõõdud: 220 × 80/55 cm, kaal: u 1895 g + 110 g pakendikott, pakendi suurus: u 42 x Ø 27,5 cm. Maht 25,0 L, kvaliteetne 150 D polüestrist pakkott teeb pakkimise lihtsamaks, 4 surverihma vähendavad mahtu kuni 25%.

Üldine tooteinfo: Magamiskott High Peak TR 400, punane-hall

Kauba ID: 9957632
Kategooria: Magamiskotid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,45 x 0,3 x 0,3 m, 2 kg
Vorm: Muumiakujuline
Vaade: High Peak, muumiakujuline magamiskotid
Kaubamärk: High Peak
Ekstreemtemperatuur: -24 °C
Pikkus: -
Laius: 55 cm
Kõrgus: 28 cm
Pealismaterjal: 100% 210T polüester
Sisematerjal: 190T 100% polüester
Täiteaine: Duraloft 100% polüester
Mugavustemperatuur: -6 °C
Kaal: 1.9 kg
Pikkus: 220 cm
Laius: 80 cm
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik High Peak tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Magamiskott High Peak TR 400, punane-hall
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki