Kappa jalgpallijalatsid, suurus 28

Täpsustused:
Sobilik mängimiseks: Täpsustamata
Kauba ID: 7117965

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Kappa jalgpallijalatsid, suurus 28

kappa jalgpallijalatsid suuruses 28 on ideaalne valik noortele sportlastele, kes soovivad parandada oma sooritust väljakul. Need tuntud Kappa kaubamärgi poolt disainitud jalatsid pakuvad optimaalset mugavust, vastupidavust ja tuge intensiivsete mängude ja treeningute ajal. Oma elegantse disaini ja kvaliteetsete materjalidega on need jalatsid igale ambitsioonikale jalgpallurile kohustuslikuks valikuks.

  • Erakordne mugavus ja tugi: Kappa jalgpallijalatsid on disainitud pakkuma maksimaalset mugavust ja tuge, mis võimaldab noortel sportlastel vabalt ja enesekindlalt väljakul liikuda.
  • Vastupidav konstruktsioon: kvaliteetsetest materjalidest valmistatud jalatsisaapad on loodud vastu pidama intensiivsetele jalgpallivõistlustele ja treeningutele, tagades pikaajalise toimivuse.
  • Parem jõudlus: Kappa jalgpallijalatsid on loodud kiiruse, osavuse ja kontrolli parandamiseks, et noored jalgpallurid saaksid oma oskused järgmisele tasemele viia.
  • Elegantne ja stiilne disain: tänu kaasaegsele disainile ja detailidele pööratud tähelepanu ei ole need saapad mitte ainult hästi toimivad, vaid näevad väljakul ka suurepäraselt välja.

Üldine tooteinfo: Kappa jalgpallijalatsid, suurus 28

Kauba ID: 7117965
Kategooria: Putsad ja muud jalgpallijalatsid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,3 x 0,2 x 0,2 m, 0,3 kg
Kaubamärk: Kappa
Sobilik mängimiseks: Täpsustamata
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Kappa tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Kappa jalgpallijalatsid, suurus 28
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki