Multifunktsionaalne kang HMS, 96-130 cm, must/punane

Täpsustused:
Paigaldustüüp: Ukse raam
Maksimaalne pikkus: 130 cm
Maksimaalne koormus: 150 kg
Kauba ID: 10182657
4969
Lisa korvi
Sinu linn

Postkontor

8. novembrist

199

Kuller

8. novembrist

1799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

8. novembrist

199

Kuller

8. novembrist

1799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Multifunktsionaalne kang HMS, 96-130 cm, must/punane

Võimlemisrõngastega laienduskangi DDG03 on HMS-i komplekt, mille abil saate oma vormi arendada. Need kaks seadet võimaldavad teil läbi viia multifunktsionaalset treeningut. Treenige oma selja-, käe-, õla-, rinna- ja kõhulihaseid ühe tootega!
Laienduslatti
DDG03 on lihtne kokku panna ja lahti võtta, nii et see ei võta palju ruumi ja seda saab liigutada vastavalt teie vajadustele. Saate selle kinnitada ukseraamide või seinte vahele laiusega 96–130 cm. Latt on valmistatud kõrgeima kvaliteediga materjalidest, kaetud libisemisvastase kattega ning toed mõlemal küljel tagavad maksimaalse ohutuse ja mugavuse treenimisel. Tänu tasemele olete kindel, et DDG03 on õigesti paigaldatud.
Võimlemisrõngad
See on lihtne, kuid tõhus vahend kogu keha treenimiseks. Saate need kinnitada riba külge või kasutada neid eraldi. Rattad on valmistatud vastupidavast plastikust ja sobivad ideaalselt kätte. Tänu neile saad sooritada erinevaid harjutusi kõhulihastele, seljale, kätele, jalgadele ja tuharatele.
Komplekt
Võimlemisrõngastega laienduskangi DDG03 on komplekt, mis sobib hästi nii algajale kui ka edasijõudnule. Saate seda kasutada jõu-, venitus- või tasakaalutreeninguteks. Sõltumata teie eesmärkidest ja kirgedest aitab võimlemisrõngastega tõmbekang DDG03 teil neid mugavalt kodus saavutada.
Põhiharjutused DDG03-ga:
tõmbed kangil üle- või altkäega. grip – see on klassikaline harjutus selja- ja käelihaste ning käsivarte jaoks. Neid saab sooritada erineva haardelaiusega, mis mõjutab erinevate lihasgruppide aktiveerumist. Tõmbed parandavad ka haardejõudu ja vastupidavust
Rippuvad jalatõstused – see on harjutus kõhulihastele, eriti sirg- ja kaldlihastele. See hõlmab sirgete või painutatud jalgade tõstmist puusade kõrgusele või kõrgemale, lati hoidmist käepidemega. Rippuvad jalatõstused parandavad ka puusade ja lülisamba liikuvust.
Tõmbetugi – see on võimlemisrõngastel harjutus, mis ühendab jõutõmbeid ja kätekõverdusi. See hõlmab enda tõmbamist rõngaste tasemele, seejärel keha liigutamist ettepoole ja enda üles surumist. Tõukejõu tugi nõuab palju jõudu, koordinatsiooni ja paindlikkust. See tugevdab selja-, käte-, rindkere- ja kõhulihaseid
Ruudes surumine ja Rootsi surumine (alumise kangi kinnitusega) – see on üks populaarsemaid ja tõhusamaid harjutusi lihaste vormimiseks ja tugevdamiseks. Ülakeha. Push-ups haaratakse peamiselt rinna-, triitsepsi-, õla- ja seljalihased, aga ka kõhu-, puusa- ja jalalihased. Neid saab teha erinevates variantides, kohandades neid vastavalt teie edasijõudmise tasemele ja treeningu eesmärkidele.
Spetsifikatsioon:
Lang:

  • Materjal: ABS+PP+PVC+teras
  • Tase: Jah
  • Toru läbimõõt: 3 cm
  • Reguleerimine: 96-130 cm
  • Toote kaal: 3,52 kg
  • Maksimaalne kasutaja kaal:
    • 200 kg – pikkusega 96 cm
    • 100 kg – pikkusega 130 cm
  • Kahekordne alus:
    • Laius: 12,6 cm
    • Kõrgus: 24 cm
  • Üksik alus:
    • laius : 6 ,3 cm
    • Kõrgus: 15 cm

Võimlemisrõngad:

  • Materjal: TPR+PP+ Nailon
  • Maksimaalne pikkus: 1 m
  • Käepideme laius: 13 cm
  • Maksimaalne kasutaja kaal: 150 kg

Üldine tooteinfo: Multifunktsionaalne kang HMS, 96-130 cm, must/punane

Kauba ID: 10182657
Kategooria: Lõuatõmbekangid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,4 x 0,6 x 1,2 m, 10 kg
Kaubamärk: HMS
Paigaldustüüp: Ukse raam
Maksimaalne pikkus: 130 cm
Maksimaalne koormus: 150 kg
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik HMS tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Multifunktsionaalne kang HMS, 96-130 cm, must/punane
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki