Kohvikapslid Illy IperEspresso, keskmine röst, 18 tk

Täpsustused:
Tüüp: Kohvikapslid
Kohvi tüüp: Kohv maitsega
Kapslite arv: 18 tk
Kauba ID: 3936233
0 € tasuta tarne Omniva pakiautomaati
1050
058 /tk
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

Kolmapäeval, 24. aprillist

000

Kuller

Neljapäeval, 25. aprillist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

Neljapäeval, 25. aprillist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Kohvikapslid Illy IperEspresso, keskmine röst, 18 tk

Jahvatatud Espresso. Keskmise röstiga, klassikaline segu. Kohvikapslid on alati värsked ja valmistatud parimate illy retseptide järgi. Kohv nagu parimates illy restoranides.

Samad kapslid – uues kuubikujulises pakendis! Klassikaline illy segu, mis ühendab 9 erineva riigi kohviube. Keskmise röstiga kohv tasakaalustatud kanguse ja šokolaadi, röstitud leiva ja karamelli tugeva aroomiga, kergete lilleliste nootidega. Ideaalne Cappuccino ja Latte jookide jaoks. Mahutavus: 25 ml. Illy ainulaadset maitset on raske segi ajada ühegi teise kohviga – see on rikkalik, õrn ja sametine, puuviljade, šokolaadi ja karamelli magusate nootidega. Selle Illy kohvi maitse jääb meelde esimesest tassist ja jääb samaks iga kord, kui kohvi valmistatakse. Illy kohvikapslite maitse saladus peitub üheksa erineva premium-klassi Arabica kohvi segus neljalt kontinendilt – kõik on määratud hoolikalt arvutatud proportsioonidega, kusjuures Illy spetsialistid töötavad välja täiusliku kohvide vahekorra, mis on igas kapslis konstantne. Saadaval on ka Monoarabica kohvikapslid ainult ühest päritoluriigist. Iga kohvikapsel sisaldab 100% kvaliteetset araabika ubade segu, mis on läbinud range kvaliteedikontrolli tsükli, et jõuda poelettidele. Suurepärase kohvi ja uue toote lettidele jõudmiseks testitakse ja degusteeritakse umbes 7000 erinevat kohvisorti.

Üldine tooteinfo: Kohvikapslid Illy IperEspresso, keskmine röst, 18 tk

Kauba ID: 3936233
Kategooria: Kohv ja kakao
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,22 x 0,18 x 0,2 m, 0,8 kg
Kaal: 120.6 g
Kapselkohvimasina tüüp: Ei
Tüüp: Kohvikapslid
Vaade: Illy, kohvikapslid kohv ja kakao
Kohvi tüüp: Kohv maitsega
Kapslite arv: 18 tk
Kaubamärk: Illy
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Illy tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Kohvikapslid Illy IperEspresso, keskmine röst, 18 tk
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki