Muruniiduk- kobestaja AMBER-LINE L-CLASS, 4.2kW

Täpsustused:
Tüüp: Aeraatorid
Töölaius: 40 cm
Kauba ID: 178232

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Muruniiduk- kobestaja AMBER-LINE L-CLASS, 4.2kW

Võimas, vastupidav ja kauakestev professionaalne muruniiduk - lõikur Ideaalne sambla, muruvildi eemaldamiseks ning rohu varustamiseks hapniku, vee ja muude vajalike materjalidega.

Tehnilised parameetrid:

Bränd: AMBER - LINE

Mudel: L-CLASS

Mootor: Professionaalne, Energiatehnoloogia

Silindri töömaht: 212 cm³

Võimsus: 4,2 kW, 3600 p/min.

Töölaius: 40 cm

Töö sügavus: 3 - 15 mm

Tera tüüp: fikseeritud

Terade arv: 18 tk.

Kogumisvõime: 45 L

Rattad: plastikust

Soovitatav kütus: bensiin A95

Kaal: 37 kg

Oluline teada: Seade ei ole õliga täidetud

Päritolumaa: UK /PRC

GARANTII 3 aastat pärast seadme registreerimist aadressil www.amber-line.co.uk

Õhutamine (muru ventilatsioon) on muru pinnase vertikaalne lõikamine või sisselõige. Murupinnase sisse lõigatakse erineva sügavusega augud, et parandada mulla struktuuri ja lasta hapnikul rohkem pääseda rohujuureni.

Skarifikatsiooni käigus külvatakse muld ja eemaldatakse liigsed taimed, umbroht ja sammal, andes murule rohkem valgust ja hapnikku. 

Amber - Line

Amber-Line kaubamärk asutati Ühendkuningriigis 2016. aastal. Tegemist on aiatehnika tootmise liidriga, kes toodab ja esindab kvaliteetseid tooteid: muruniidukid, niidukid ja trimmerid, võsalõikurid, lehepuhurid, oksapurustajad, laoturi puhastusmasinad jne.
Amber-Line’i meeskonna insenertehniline võimekus võimaldab arendada uuenduslikku, kvaliteetset ja lihtsalt kasutatavat aiatehnikat. Amber-Line sarjal on üks ühine joon – kõik selle kaubamärgi aiaseadmed on kompaktsed, hõlpsasti kasutatavad ja täiustatud funktsionaalsusega parima tulemuse saavutamiseks.
Selle kaubamärgi missioon on pakkuda tarbijatele kvaliteetseid tooteid, mis kestavad palju aastaid. Amber-Line aiatehnika vastab kõrgeimatele kvaliteedi-, tootmis- ja keskkonnakaitsestandarditele. Iga tööriista testitakse protsessi igas etapis, alates väikseima osa tootmisest kuni komplekti pakendamise ja ekspordini üle maailma.
Amber-Line aiatehnika on valmistatud viisil, mis ühendab endas ergonoomilise, kaasaegse disaini ja kõrgeima kvaliteediga, kauakestva tehnoloogia. Selle kaubamärgi valik rahuldab ka kõige nõudlikuma tarbija – mitte ainult aiandushuviliste, vaid ka valdkonna tõeliste professionaalide – vajadused, tagades samas suurepärase kvaliteedi konkurentsivõimeliste turuhindadega!

Muruniiduk- kobestaja AMBER-LINE L-CLASS, 4.2kW Amber - Line

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

CE-vastavusmärgis on toote tootja kinnitus selle kohta, et toode vastab selle suhtes kohaldatavate Euroopa Komisjoni direktiivide nõuetele.

Bensiinimootoriga kultivaatorit iseloomustab väike kaal, väike mootori töömaht ja lihtne disain. Bensiinimootoriga kultivaatorit on lihtne põllul manööverdada, mugav kasutada ja hoiustada, mistõttu pole vaja suuri põllutöömasinaid. Tihedalt võsastunud aedade ja puudega ääristatud talude katmiseks kasutatakse laialdaselt bensiinikultivaatoreid. Säästavad palju aega ja on põllumeeste seas väga populaarsed. Vaatamata suurele võimsusele ja efektiivsusele on bensiinikultivaatoritel väiksem kütusekulu. Bensiinikultivaatori terad on väga vastupidavad, nii et saate hõlpsalt maad künda 8 kuni 32 cm sügavusele. Bensiinikultivaatorid, erinevalt diiselkultivaatoritest, sobivad pigem väiksematele maa-aladele ja väiksematele aedadele. Enne bensiinikultivaatori ostmist peate pöörama tähelepanu selle võimsusele, kvaliteedile ja efektiivsusele ning sellele, kuidas see teie põllumajandusvajadusi rahuldab.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Muruniiduk- kobestaja AMBER-LINE L-CLASS, 4.2kW

Kauba ID: 178232
Kategooria: Aeraatorid, mullafreesid ja kultivaatorid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,45 x 0,7 x 0,65 m, 37 kg
Mootor: Pole täpsustatud
Kaal: 37 kg
Mootori tüüp: Bensiin
Tüüp: Aeraatorid
Vaade: Amber-Line, aeraatorid aeraatorid, mullafreesid ja kultivaatorid
Töölaius: 40 cm
Kaubamärk: Amber-Line
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Amber - Line tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Muruniiduk- kobestaja AMBER-LINE L-CLASS, 4.2kW
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki