Lõikeplaat Stihl 35cm .3/8" 1.3

Täpsustused:
Tüüp: Lõikeribad
Kauba ID: 8728326

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Lõikeplaat Stihl 35cm .3/8" 1.3

Kerge kaal, kõrge stabiilsusega lõikeplaat. Korpus koosneb kolmest keevitatud metallplaadist, mille keskel on suur väljalõige. Suletud tähtlaager, seetõttu pole hooldus vajalik.

Stihl

Maailmakuulsa Stihli kaubamärgi ajalugu ulatub 1920. aastatesse. Nii märkas leiutaja Andreas Stihlas kord metsas jalutades töökaid mehi ja arvas, et puude langetamiseks peab olema lihtsam viis. Andreas Stihlas arvas siis, et tuleks leiutada kirvest moodsam instrument, et puude langetamiseks kuluks vähem füüsilist jõudu. Ootamatu idee viis tegudeni ja ühel päeval sündis USA-s uus kaubamärk Stihl.
1926. aastal töötas Stihl välja ja valmistas esimese elektrilise kettsae. Selle mitmekülgsus on toonud kaasa tõelise revolutsiooni metsandussektoris. Alates kettsae esmakordsest ilmumisest rohkem kui 90 aastat tagasi tähistab sõna "Stihl" silmapaistvat uuenduslikkust, vastupidavaid ja kvaliteetseid tööriistu. Need tööriistad hõlbustavad metsa- ja põllumajandustöödel töötamist, viljapuude ja parkide hooldamist, ehitusplatside ja koduaedade hooldamist.
Stihli tipptasemel tehases kasutavad oskustöölised enam kui 80 erinevat Stihli tööriistamudelit integreeritud tootmisprotsesside ja ulatuslike automatiseeritud tehnoloogiat kasutavate kvaliteediuuringute kaudu. Stihli aiatööriistad on eriti populaarsed USA-s ning neid eksporditakse enam kui 80 riiki üle maailma.

Lõikeplaat Stihl 35cm .3/8" 1.3 Stihl

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Lõikeplaat Stihl 35cm .3/8" 1.3

Kauba ID: 8728326
Kategooria: Aiatööriistade varuosad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,08 x 0,01 x 0,51 m, 0,55 kg
Tüüp: Lõikeribad
Kaubamärk: Stihl
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Stihl tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Lõikeplaat Stihl 35cm .3/8" 1.3
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki