Akuga isevedav muruniiduk Hecht 5045 S

Täpsustused:
Tüüp: Akumuruniidukid
Liikumistüüp: Iseliikuv
Töölaius: 46 cm
Kauba ID: 236752

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Akuga isevedav muruniiduk Hecht 5045 S

  • Käik: isevedav.
  • Keskne kõrguse reguleerimine.
  • Lõikekorpus: metallist.
  • Väljavise küljelt.
  • Aku tüüp: Li-ion.
  • Aku pinge: 40 V.
  • Lõikekõrgus: 25 - 75 cm
  • Kogumiskott: 60 l.
  • Lõikelaius: 46 cm.
  • Rattad (ees/taga) 7 / 8''.
  • Soovitatav niitmise pindala: 600 m2
  • Müüakse ilma aku ja laadijata.
  • Sobiv aku: 2,5, 4 või 5 Ah mahuga.
  • Lisaseadmed: aku HECHT 005025B 2,5 Ah, akulaadija HECHT 005046

Kõikide HECHT® toodete vastavust nõuetele ja standarditele kontrollitakse põhjalikult. Samuti tehakse pikaajalisi vastupidavuse uuringuid kõigi võimalike defektide väljaselgitamiseks ja HECHT® toodete täiustamiseks. HECHT® - usaldusväärne Tšehhi toodang taskukohase hinnaga!

Hechti kaubamärk kuulub Tšehhi ettevõttele WERCO. Hecht asutati 1994. aastal ja esimesed tooted anti välja 1998. aastal. Rohkem kui 20 aasta jooksul on tootevalik kiiresti kasvanud ja Hechtist on saanud suurim aia- ja elektritööstusele spetsialiseerunud tootja Tšehhi Vabariigis ja Slovakkias.
Iga Hechti toode läbib enne kliendini jõudmist põhjaliku kontrolli, et see vastaks kõigile kehtestatud nõuetele ja standarditele. Kõik tooted läbivad pikaajalise vastupidavustesti võimalike defektide avastamiseks ja tootmise edasiseks parandamiseks. Hecht - usaldusväärsed tooted optimaalse hinnaga!
Hechti aiatehnika sobib nii valivale aednikule kui ka professionaalsele muru- ja aiahooldajale. Ettevõtte tootevalikus on muruniidukid, võsalõikurid, aeraatorid, niidukid, kultivaatorid, lumepuhurid, mootorsaed, hekilõikurid, lehepuhurid, vabaajakaubad ja eriti rikkalik murutraktorite valik. Valikus on seadmed väikestele murulappidele, manööverdusvõimelised traktorid ja mitmekülgsed masinad, mis aitavad keskkonda aastaringselt hallata. Äärmiselt mugav disain ja funktsionaaluss muudavad aiapidamise meeldivaks tegevuseks. Veendu ise! 

Akuga isevedav muruniiduk Hecht 5045 S

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

CE-vastavusmärgis on toote tootja kinnitus selle kohta, et toode vastab selle suhtes kohaldatavate Euroopa Komisjoni direktiivide nõuetele.

Juhtmeta muruniiduk on aiatööriist, mis ei vaja õlikütust ega juhtmeid. Vaikne liitiumioonaku tagab seadme pika kasutusaja ja ei mingit isetühjenemist.
Juhtmeta muruniiduki akut saab laadida teile sobival ajal ning kuni mitusada korda.
Õige niiduki valimisel pöörake tähelepanu niidetava ala suurusele ja sellel olevale taimestikule.
Juhtmeta muruniiduk on hea valik hubase ja korraliku keskkonna loomiseks. Vaiksed, kerged ja mugavad juhtmevabad muruniidukid aitavad teil hõlbustada aiatöid, neil suurepärane ergonoomika, need on suurepäraselt tasakaalustatud töötamiseks väikestes piirkondades ega reosta keskkonda. Ühe hoova abil saate juhtida kogu lõikeprotsessi. Seadmel on kiire ja lihtne lõikekõrguse reguleerimine ning vastupidav ja ülimalt usaldusväärne terasest korpus!
Juhtmevaba muruniiduki hooldamiseks võite osta lisatarvikuid, näiteks hoiukatteid, multšimistööriistu, lisa-akusid, laadijaid ja palju muud.
Seadet on lihtne manööverdada ka kitsastes ja raskesti ligipääsetavates kohtades. See on kergesti kokkupandav ja vastavalt teie pikkusele reguleeritav käepide võimaldab hõlpsasti seadet transportida ja korralikult hoiustada.
 

Niitmine on suur ja tõsine töö ning õige tehnika valik sõltub sellest, milline teie muru välja näeb. Muruniidukid ja trimmerid on soojematel kuudel ühed enimkasutatavad aiatööriistad. Tänapäeval on saadaval lai valik muruhooldusseadmeid, mis on kohandatud erinevatele murualadele ja millel on palju erinevaid funktsioone. Muruniidukid jagunevad bensiini-, elektri-, aku- ja mehaanilisteks. Populaarsemad mudelid on tõuke-, bensiini- ja elektrilised iseliikuvad mudelid. Stabiilse ja korras 5-10 aakri suuruse muru säilitamiseks on vaja veidi rohkem pingutada, seetõttu on soovitatav osta mootoriga iseliikuv muruniiduk. Erinevus tõukurniidukist seisneb selles, et iseliikuva niiduki rattad pöörlevad, kui mootor töötab, mistõttu pole vaja seda lükata. Nende kiirust saab reguleerida vastavalt kõndimiskiirusele ning võrreldes mehaanilistega ei ole vaja kogu keha jõudu kasutada. Iseliikuvatel mudelitel on ka muutuva kiirusega ajam. See funktsioon võimaldab optimaalselt ja lihtsalt juhtida niiduki kiirust ebatasasel maastikul, seega on see ideaalne kõigile, kes soovivad saada ilusat tulemust.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Akuga isevedav muruniiduk Hecht 5045 S

Kauba ID: 236752
Kategooria: Muruniidukid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,7 x 0,5 x 0,4 m, 23,5 kg
Kaubamärk: Hecht
Pinge: 40 V
Akumahtuvus: 5 Ah
Min. niitmiskõrgus: 25 mm
Max. niitmiskõrgus: 75 mm
Lõikekõrguse positsioonid: -
Kogumiskasti maht: 60 l
Kogumiskast: Jah
Külgväljaviskega: Jah
Multš: Ei
Reguleeritav kõrgus: Jah
Korpus: Metall
Kaal: -
Soovitatav lõikamisala: 600 m²
Kollektsioon: ACCU program 5040
Tüüp: Akumuruniidukid
Vaade: Hecht, akumuruniidukid
Liikumistüüp: Iseliikuv
Töölaius: 46 cm
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Hecht tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (4)

Akuga isevedav muruniiduk Hecht 5045 S
4.5

(4 ostja hinnangud)

5 tähte
(2)
4 tähte
(2)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

100%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Tomas P.
06.06.2023

Lõpuks, pärast kogumistähtaja kahte edasilükkamist, avanes mul võimalus seda proovida. Mis siis hea - lõikab nagu peab, töötab vaikselt, kütuse ja õli pärast ei pea muretsema, saab kompaktselt kokku voltida ja nurka panna, väike kaal. Mis pole nii hea - ma pole veel proovinud kõrget ja tihedat rohtu lõigata, kuid kahtlustan, et see "sööb" energia väga kiiresti ära, otsustades selle järgi, kui palju katsetada jõudsin. Kui kasutate iseliikuvat, on energiakulu märkimisväärne. Parem on suruda ja "gaasida" ainult raskemates kohtades, samuti mitte lasta rohul liiga palju kasvada. 5Ah akust piisas ehk pooleks tunniks (iseavajaga), kuigi täpset aega ma ei lugenud. Praktikas ei saa ilma kahe akuta hakkama, kui on vaja niita suuremat ala (deklareeritud on 6 aakrit!), kuid ka siis on vaja tööd hästi planeerida, nt. niidad muruniidukiga, siis laadid akusid ja teed muid töid, kuni akud on laetud. Kvaliteediga olen igatahes rahul, aga tahaks, et akud oleksid vähemalt kaks korda suuremad.

Violeta Z.
13.05.2021

Lihtsalt hämmastav! Ma ei lootnud, et see nii hea on! Lõikasin talla tapkutemiga, tald on poleeritud, korvi pole vaja, see läheb iseenesest kiiresti, lõikub laiaks,

Romute T.
16.10.2020

Leedukeelne kasutusjuhend puudub

Daiva L.
04.07.2020

Peate ostma kaks akut. Pigu. et müüakse ainult 4 Ah akusid, 5 Ah akusid oleks hea - see töötaks kauem.

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki