Lehekoguja ja töökindad Gardena, M

Täpsustused:
Tüüp: Lehtede / rohu korjajad
Ettenähtud: Lehtede tõmbamine
Kauba ID: 9651171
17900
Lisa korvi
751 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

17. juunist

000

Postkontor

18. juunist

199

Kuller

18. juunist

899

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

18. juunist

199

Kuller

18. juunist

899

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Lehekoguja ja töökindad Gardena, M

Selles komplektis on 1 x lehe- ja murukoguja ​​(3565-20) ning 1 x töökindad suurus M (11511-20).
Nii nagu ilusad sügisvärvid, pakub murult lehtede korjamine aga palju vähem rõõmu. Nii hea, et seda tööd saab nüüd hõlpsasti teha GARDENA ainulaadse GARDENA lehe- ja murukogujaga. Nutikate harjadega lehe- ja murukoguja ​kogub lehti usaldusväärselt. Lisaks sobib see ka umbrohu korjamiseks ja muru lõikamiseks. Toiming on igati lihtne ja meeldiv. Käepidemel on fantastiline ergonoomika ja kuna te ei pea töötades kummarduma, säästab see teie selga. Et alati saaks kõike optimaalselt kokku panna, on võimalik reguleerida aluse kõrgust. Kuna kollektoril puudub mootor, teeb see oma tööd vaikselt ja säästab pikemas perspektiivis energiakulusid. Niipea, kui kogumiskorv on lehti täis, saab selle hõlpsalt eemaldada ja uuesti üles riputada.

GARDENA taime- ja mullakindad suurus M sobivad suurepäraselt maapinnal aiatöödeks. Nitriilkate hoiab peopesad märjal pinnasel töötamisel kuivana. Lisaks on materjal hingav, nii et käed ei uju. Keskmise suurusega kätele sobivad töökindad avaldavad muljet ka oma optimaalse kujuga tänu painduvale materjalile kraes ja käe tagaosas. Mobiilne puutefunktsioon pakub täiendavat mugavust pöidla ja nimetissõrme otstes. See võimaldab kasutada puuteekraani nutitelefonis või tahvelarvutis. Lisaks on kindad sertifitseeritud tööks taimede ja mullaga Oeko-Tex® Standard 100, seega ei sisalda need kahjulikke aineid. 42% polüester, 55% nitriil, 3% elastaan

Lehtede / rohu korjajad

Särava ja värvilise sügise saabudes kohtame aias langenud lehti ja oksi. See probleem on õigete tööriistadega hõlpsasti lahendatav. Käepäraste ja võimsate lehe- ja murukorjajatega muutub see töö kiireks, lihtsaks ja mugavaks treeninguks. Paljud neist tarvikutest on loodud nii, et neid oleks töötamise ajal mugav käes hoida, võimaldades teil töötada pikemat aega. Tänu ergonoomilisele käepidemele on seda tööriista lihtne lükata ja see tagab parema juurdepääsu ka raskesti ligipääsetavatele kohtadele. Sellel on sageli kõrguse reguleerimine, nii et olenemata pinnasest – asfalt, muru või muu – kohandub see kergesti pinnaga ja kogub vaevata kokku kogunenud lehti. Mugavad, kergesti eemaldatavad ja vahetatavad kogumisharjad võimaldavad tõhusalt koguda kõik maapinnal olevad lehed ja muru. See kollektor ei vaja mootorit, kuna seadet juhitakse lükates, seega aitate säästa ka keskkonda. Selle seadmega töötamine on äärmiselt vaikne, nii et te ei pea muretsema teiste inimeste häirimise pärast. Lehe- ja murukoguja on ainulaadne lahendus muru, lehtede ja muu väikese mustuse lihtsaks ja mugavaks kogumiseks murult.

Üldine tooteinfo: Lehekoguja ja töökindad Gardena, M

Kauba ID: 9651171
Kategooria: Aiatööriistad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,5 x 0,4 x 0,4 m, 12 kg
Tüüp: Lehtede / rohu korjajad
Vaade: Gardena, lehtede / rohu korjajad aiatööriistad
Ettenähtud: Lehtede tõmbamine
Kaubamärk: Gardena
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Gardena tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Lehekoguja ja töökindad Gardena, M
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki