Plastikust lõikur Fiskars SW-330 / SW-240 1020201, must/oranž

Täpsustused:
Tüüp: Aiatööriistade komplektid
Ettenähtud: Abivahendid
Kauba ID: 10166877

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Plastikust lõikur Fiskars SW-330 / SW-240 1020201, must/oranž

Fiskars SW-330 / SW-240 1020201 plastkonverter on mitmekülgne aiatööriistade lisatarvik, mis sobib ideaalselt nii amatöör aednikele kui ka professionaalsetele maastikukujundajatele, kes vajavad usaldusväärseid abivahendeid. Selle vastupidav konstruktsioon ja iseloomulik must ja oranž disain tagavad, et see paistab silma, pakkudes samal ajal olulist funktsionaalsust mitmesuguste aiatööde jaoks. See praktilisust silmas pidades loodud muundur on osa terviklikust tööriistakomplektist, mis suurendab aia hooldamise tõhusust.

  • Mitmekülgne tööriistade ühilduvus: Mõeldud nii, et see sobib sujuvalt kokku erinevate Fiskarsi aiatööriistadega, suurendades mitmekülgsust ja kasulikkust erinevatel aiatöödel.
  • Vastupidav konstruktsioon: Valmistatud vastupidavast materjalist, et taluda sagedast kasutamist ja tagada pikaajaline töö erinevates aiatööde keskkondades.
  • Omapärane disain: Silmatorkav must ja oranž värviskeem ei lisa mitte ainult stiili, vaid muudab tööriista ka hõlpsasti teiste seadmete seas leitavaks.
  • Osa komplektist: See plastikust muundur on oluline osa Fiskarsi terviklikust aiatööriistakomplektist, mis tagab, et teil on iga töö jaoks õige tööriist.

Fiskarsi on Soomes asutatud ettevõte. Ettevõtte juured on Fiskarsi külas, kus see asutati 1649. See on vanim Soomes tegutsev ettevõte ja selle ülemaailmne peakorter asub Helsingis, Arabianranta linnaosas.
Fiskars on juhtiv kaubamärk mugavate, funktsionaalsete ja vastupidavate tööriistade tootjana. Fiskarsi tooted on disainitud nii, et nendega oleks võimalikult lihtne ja nauditav töötada. Valige Fiskarsi toode ja nautige selle ergonoomilist disaini ja uuenduslikku funktsionaalsust. Fiskarsile kuuluvad sellised kaubamärgid nagu: IITTALA, GERBER, ROYAL COPENHAGEN, BUSTER.
Fiskarsi edu on kombinatsioon uuendustest, pidevast tootearendusest ja teaduslikust tehnoloogiast. Tootevalik on mitmekesine, sinna kuuluvad aiatööriistad, metsatööriistad ja lai valik köögiriistu. Kõiki kodus ja õues töötamiseks vajalikke tööriistu saab kasutada kogu hooaja vältel. Vastupidavad ja turvalised tooted tagavad, et teete valitud tööd võimalikult ohutult ja mugavalt.
Fiskarsi missioon ja visioon on luua ikooniline elustiilibränd ning tagada positiivne ja püsiv mõju meie elukvaliteedile.

Plastikust lõikur Fiskars SW-330 / SW-240 1020201, must/oranž

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Parimate tulemuste saavutamiseks ja aia igapäevatöö hõlbustamiseks - on vaja hoolitseda õigete tööriistade eest. Universaalsed aiasaed sobivad mitmesugusteks töödeks puude, okste või põõsastega. Tänu oma kompaktsele suurusele ja ülikergele kaalule sobivad need ideaalselt teie aia väikseimateks töödeks. Saed on erineva kuju ja suurusega, universaalsed või eriomadustega. Parimad tööriistad on need, mille põhiline lõikeosa on kõvast ja teravast terasest ning mille lõiketerasid saab igal ajal vahetada. Okste lõikamiseks mõeldud saed on tavaliselt raamita ja nende suuremad hambad on valmistatud nii, et need ei libise lõikamise ajal ja neid on lihtne kasutada. Olemas on ka saelehed, mis on paigaldatud käepidemele ja jätavad käepideme asemel ruumi vajaliku pikkusega võllile. Neid tööriistu on ülimugav ja lihtne kasutada, kuna kõrgemate okste juurde jõudmiseks ei ole vaja redelit. Vastupidavad ja kvaliteetsed aiatööriistad muudavad aiapidamise lihtsamaks ja võimaldavad nautida kõige kaunimat keskkonda.

Aiatööriistade komplektid

Kvaliteetsed tööriistad muudavad töö lihtsamaks igaühel, kellel on aed, kodutalu või kes elavad eramajas. Aiatööriistade komplektid tagavad sujuva ja meeldiva töö igale aednikule. Nende tööriistade kasutamine aitab mitmesugustel keskkonnahooldustöödel, nagu kaevamine, rohimine, pinnase kobestamine, taimede istutamine ja palju muud. Kõik need tööriistad on ühes mahukas karbis, milles on piisavalt ruumi kõige hoiustamiseks, kartmata üksikuid tööriistu kaotada ning teades alati nende asukohta, mis muudab teie töö palju tõhusamaks ja kiiremaks. Komplekte on erinevat tüüpi. Elektritööriistu iseloomustab suur võimsus, kiire töö ja vastupidavus. Mehaanilisi tööriistu on väga lihtne kasutada ja need on kõige kasulikumad siis, kui on vaja midagi kiiresti parandada. Akutööriistad on juhtmeta, nii et saate töötada kõikjal. Lisaks on need valmistatud väga painduvast materjalist, mistõttu on neid raskem kahjustada või murda. Komplektid sisaldavad ka erinevat tüüpi tööriistu, seega on oluline valida endale kõige sobivam variant. Aiatööriistade komplektid säästavad ruumi ning muudavad teid aias ees ootavate probleemide lahendamise tõhusamaks ja mugavamaks.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Plastikust lõikur Fiskars SW-330 / SW-240 1020201, must/oranž

Kauba ID: 10166877
Kategooria: Aiatööriistad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,34 x 0,3 x 0,2 m, 0,5 kg
Tüüp: Aiatööriistade komplektid
Vaade: Fiskars, aiatööriistade komplektid aiatööriistad
Ettenähtud: Abivahendid
Kaubamärk: Fiskars
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Fiskars tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Plastikust lõikur Fiskars SW-330 / SW-240 1020201, must/oranž
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki