Aiapump Bosch GardenPump 18, ilma aku ja laadijata

Täpsustused:
Tüüp: Niisutussüsteemid
Kastmisvooliku pikkus: -
Kauba ID: 3963728

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Aiapump Bosch GardenPump 18, ilma aku ja laadijata

Aiapump Bosch GardenPump 18, ilma aku ja laadijata

Kasulik keskkonnale ja taimedele: akutoitel töötav GardenPump 18 toimib hõlpsalt igasuguste aia vihmaveepaakidega ning tagab aias kiirema ja efektiivsema kastmise. Paigaldage esmalt aku juhtseade, mille saab mugavalt otse paagi või seina külge kinnitada. Seejärel kastke vihmaveepump paaki. Järgmisena ühendage kuni 25 m pikkune aiavoolik ja pihustusseade. See vihmaveepump sobib ideaalselt lillepeenarde ja viljapuude ning köögiviljade või lillepottide ja -kastide loomulikumaks ja nauditavamaks kastmiseks. Kasutage ideaalselt rohelise muru saavutamiseks tööriista taimerifunktsiooni ning tagasilöögiliitmikku vihmuti ja niisutussüsteemidega.

Kolme alternatiivse kastmiskestusega taimeri funktsiooni nupp sobib ideaalselt vihmuti ja niisutussüsteemidega kasutamiseks.

Tänu 2,5 m kaablile sobib vihmaveepump kuni 1,8 m sügavuste suuremate mahutite jaoks. Viige lihtsalt vihmaveepump mahutisse, veendudes, et see jääb mahuti põhjas olevast settest kõrgemale.

Tehnilised andmed:
Aku pinge: 18 V
Aku mahtuvus: 2,5 Ah
Max laadimisaeg: 120 min
Max tööaeg: 30 min
Max voolukiirus: 2000 l/h
Ühendusvooliku pikkus: 2,5 m
Kaal: 2,2 kg

Aku ja laadija ei kuulu komplekti.

Aia niisutussüsteemid on muutumas aedade asendamatuks lisandiks. Kastmissüsteemid on loodud teie valitud ala automaatseks kastmiseks ilma jalgu väsitamata. Selle asemel, et tundide kaupa aeda kasta, kastetakse aeda automaatselt mõne klõpsuga. See säästab mitte ainult aega, vaid ka vett. Niisutussüsteemid võivad olla täis- või poolautomaatsed. Aia niisutussüsteemid varustavad aeda vett torude või voolikute kaudu, mis on ühendatud veeallikaga (tavaliselt tavaline välissegisti). Veevarustussüsteemiks võib olla tilkumisalus (vee aeglane vabastamine üksikutele taimedele ja väikestele aladele), mikropihusti või pihusti (väikeste ja keskmise suurusega alade jaoks), minipihusti (suurte alade jaoks) või leotusvoolik ( poorne toru, mis juhib vett aeglaselt kogu pikkuses välja). Kasutage veetaimerit aia kastmissüsteemi sisse- ja väljalülitamise automaatseks juhtimiseks.

Üldine tooteinfo: Aiapump Bosch GardenPump 18, ilma aku ja laadijata

Kauba ID: 3963728
Kategooria: Niisutussüsteemid, kastmisvoolikud ja kastekannud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,35 x 0,25 x 0,15 m, 2 kg
Tüüp: Niisutussüsteemid
Vaade: Bosch, niisutussüsteemid niisutussüsteemid, kastmisvoolikud ja kastekannud
Kastmisvooliku pikkus: -
Kaubamärk: Bosch
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Bosch tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Aiapump Bosch GardenPump 18, ilma aku ja laadijata
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki