Kurk Libelle F1

Täpsustused:
Sort: Kurk
Kogus: 35 seemet
Kauba ID: 7403940

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Kurk Libelle F1

Väga varajane, viljakas, vastupidav haigustele ja ebasoodsatele loodusoludele, põuale, kuumusele, külmale, hübriid. Kasvatatakse avamaal ja kasvuhoones. Vili on tumeroheline, läikiv, sobib kasutamiseks värskelt, konserveeritult ja marineeritult. Pakendis 35 seemet.

Kõlblikkusaeg pakendil

Vastab ST EB reeglitele ja standarditele.

Kuigi kurkide tegelik sünnimaa on India, on neid Euroopas kasvatatud juba aastaid. Suve on raske ette kujutada ilma mahlaste ja kosutavate kurkide ja nendest valmistatud roogadeta. Kurke saab hästi kasvatada aias, kasvuhoones või isegi potis, kuid enne istutamist on oluline pöörata tähelepanu kurgisortidele ja nende seemnetele. Tavaliselt jagatakse kurgid pikkadeks ja lühikesteks kurkideks sõltuvalt vilja suurusest, värvist, pinnast ja maitsest. Pikaviljalised kurgid erinevad lühikeste viljadega kurkidest peamiselt vilja suuruse poolest, mille pikkus võib olla kuni 45 cm, näiteks sort "Marketmore". See sort on väga saagikas ja seda võib süüa nii värskelt kui ka marineeritult. "Rodniciok Natur H" on väga populaarne lühilehise kurgi sort, mis on vastupidav levinumatele kurgihaigustele, sobib suurepäraselt marineerimiseks ja hoiustamiseks.

Üldine tooteinfo: Kurk Libelle F1

Kauba ID: 7403940
Kategooria: Marja- ja köögiviljaseemned
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,011 x 0,001 x 0,016 m, 0,01 kg
Sort: Kurk
Vaade: Sperli, kurk marja- ja köögiviljaseemned
Kogus: 35 seemet
Kaubamärk: Sperli
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Sperli tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega. Kui teil on küsimusi, ootame alati teie kõnet +372 611 5511 või e-kirja aadressil [email protected].

Hinnangud ja arvustused (0)

Kurk Libelle F1
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki