Potihoidja 120 cm

Täpsustused:
Tüüp: Lillepoti hoidja
Mõõdud: 38x120 cm
Materjal: Teras
Kauba ID: 9423589
879
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

7. maist

000

Postkontor

8. maist

199

Kuller

8. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

8. maist

199

Kuller

8. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Potihoidja 120 cm

Peen 120 cm potihoidja – praktilisuse ja elegantsuse kombinatsioon nii taimehuvilistele kui ka sisekujunduse austajatele. 120 cm teraskonstruktsioon tagab vastupidavuse ning elegantne disain sulandub kergesti igasse interjööri. See element sobib eriti hästi neile, kes soovivad oma botaanilisi kollektsioone graatsiliselt ja säästlikult eksponeerida.

  • Tugev materjal: valmistatud terasest, see potihoidja tõotab vastupidavust ja stabiilsust teie lemmiktaimede turvaliseks eksponeerimiseks.
  • Avar disain: Suurus annab piisavalt ruumi mitme poti eksponeerimiseks, mistõttu on see ideaalne rohelise fookuspunkti loomiseks oma eluruumi või rõdule.
  • Elegantne välimus: õhuke profiil ja puhtad jooned loovad minimalistliku esteetika, mis täiendab iga ruumi interjööri.

Kaasaegses kodu- ja kontoriinterjööris näeme üha enam terastrende, mis täidavad nii praktilisi kui ka esteetilisi funktsioone. Metallosasid kasutatakse seal, kus nõutakse vastupidavust ja kaasaegset esteetikat. Seda metalli saab kasutada väga erinevates interjöörides, mistõttu on see äärmiselt mitmekülgne materjal. Lillealused ja potihoidjad aitavad luua lilleseadeid ja säästa kodus ruumi. Tavaliselt on need valmistatud dekoratiivmetallist, mõned on rippuvad, teistel on lillepoti hõlpsaks liigutamiseks rattad ja neid on lihtne kinnitada mis tahes pinnale. Teras on väga vastupidav korrosioonile ja on ka vastupidav kompaktne materjal. See talub suuri koormusi, nii et saate kasutada lillepoti suuremat raskust. See on kaasaegne ja vastupidav lahendus, mis sobib hästi iga stiili või muu materjaliga nagu puit. Metall lisab klassikalisele koduinterjöörile kergust ja mängulisust, teras aga tõstab moodsas interjööris modernset stiili veelgi esile. Teie lilled ja taimed näevad terasest aluste ja hoidikutega paremad välja kui kunagi varem. See materjal annab majale soovitud aktsendi ja hoiab taimi kindlalt kinni.

Parimatel lillepotihoidjatel on mitmeid omadusi: need on lihtsasti kasutatavad, ilmekad ja mahukad (kui pott on hoidjale asetatud) või vastupidavad (kui pott on hoidja kapi peal). Nii nagu oskuslikult valmistatud pottide valik, ei pea te pettuma ka potihoidjate valikus. Lillepotihoidjad võivad olla nagu riiulid, millele potte asetada. Need võivad olla valmistatud ka nahast või muudest nööridest (näiteks vastupidavast kotist), mis kinnitavad poti konksu külge. Eriti populaarsed on seinale kinnitatavad hoidikud, mis meenutavad suurt stiliseeritud konksu.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Potihoidja 120 cm

Kauba ID: 9423589
Kategooria: Vaasid, alused ja taimeredelid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,4 x 0,05 x 1,2 m, 1 kg
Kaubamärk: Täpsustamata
Tüüp: Lillepoti hoidja
Vaade: Täpsustamata, lillepoti hoidja vaasid, alused ja taimeredelid
Mõõdud: 38x120 cm
Materjal: Teras
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Täpsustamata tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Potihoidja 120 cm
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki