Välise kõvaketta korpus Orico 2,5"+ USB 3.0 (5 Gb / s)

Täpsustused:
Ühilduvus: Disk
Kauba ID: 2115072

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Välise kõvaketta korpus Orico 2,5"+ USB 3.0 (5 Gb / s)

Kasutamine:
-

Korpus välisele kõvakettale 2,5'' Orico

Teisendage oma vana kõvaketas kasulikuks failisalvestustööriistaks. See läbipaistev Orico väliskorpus toetab kuni 4TB mahtu ja kuni 10Gbps andmeedastuskiirust. Lihtne paigaldada ja vastupidav, sobib paljudele rakendustele. Toode ühildub enamiku SATA-pordiga 2,5-tollise HDD / SSD-ga. See sisaldab ka USB-C-USB-C-kaablit.

Veelgi kiirem andmeedastus

USB 3.1 kuni SATA 3.0 ühendus ja täiustatud kiip suudavad faile edastada kiirusega kuni 10 Gbps. Nii saate kiiresti kopeerida kõik nõutavad dokumendid. Andmete kirjutamise ja lugemise suur kiirus võimaldab lisaks mugavalt andmete varukoopiate tegemisele ka näiteks HD-filmide vaatamist või mänge mängida.

Mugav kasutada ja vastupidav

Toode on valmistatud tugevast PC-materjalist, mis tagab põrutus- ja kriimustuskindluse, vastupidavuse ja äärmiselt madala kulumiskindluse. Selle korpuse eeliseks on ka selle läbipaistvus, nii et saate hõlpsalt näha, milline kõvaketas sees on, ja leida soovitud failid. Enam pole vaja kõike kirjeldada, vaid heida pilk peale!

Energiasäästu

Šassii on täis nutikaid funktsioone, mis aitavad teil saavutada veelgi suuremat jõudlust ja töökindlust. Pärast 10-minutilist tegevusetust lülitub seade automaatselt puhkerežiimi, mis mitte ainult ei vähenda energiatarbimist, vaid hoiab teid ka turvaliselt.

Rohkem salvestusruumi

Te ei pea enam muretsema salvestusruumi lõppemise pärast. Orico šassii toetab kuni 4TB kõvakettaid. See tähendab, et saate hõlpsalt salvestada palju pilte, muusikat, filme, dokumente ja isegi programme. Teie võimalused on peaaegu lõputud!

Saate selle installida ilma tööriistadeta

Korpust on äärmiselt lihtne ja kiire paigaldada. Teil pole vaja isegi täiendavaid tööriistu kasutada – lihtsalt libistage spetsiaalselt disainitud katet. Tootel on ka lai ühilduvus. Saate hõlpsasti installida igasuguseid 2,5-tollisi SATA-kõvakettaid.

Tehnilised andmed:

Tootja: Orico

Ühilduvus: 2,5-tollised SATA-kõvakettad (kuni 9,5 mm)

Väljund: USB 3.1, Gen2, USB-C

Toetatud maht: kuni 4 TB

Toetatud süsteemid: Windows 2000 / XP / 7/8/10, Linux, Mac OS 9.1 või uuem

CE-vastavusmärgis

CE-vastavusmärgis on toote tootja kinnitus selle kohta, et toode vastab selle suhtes kohaldatavate Euroopa Komisjoni direktiivide nõuetele.

Üldine tooteinfo: Välise kõvaketta korpus Orico 2,5"+ USB 3.0 (5 Gb / s)

Kauba ID: 2115072
Kategooria: Arvutikomponentide tarvikud
Tootja kood: 2139U3-CR-EP
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,28 x 0,23 x 0,27 m, 0,7 kg
Kaubamärk: Orico
Ühilduvus: Disk
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Orico tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Välise kõvaketta korpus Orico 2,5"+ USB 3.0 (5 Gb / s)
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki