Helikaart Adafruit MAX9814

Täpsustused:
Kauba ID: 8984566

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Adafruit MAX9814

MAX9814 on Adafruit eelvõimendusega mikrofonimoodul. See ühendab mikrofoni otse võimendiga, nii et kasutaja saab seda kohe oma projektides kasutada ilma võimendi ja mikrofoni sobitamise keerulise otsimiseta. Mikrofon töötab helilainetest tingitud plaadi vibratsiooni muundamisel elektrisignaaliks, mida võimendab spetsiaalselt erineva helitugevusega helisignaalide jaoks valitud võimendi, mille tulemusena ei summuta lähedalasuvad tugevad helid kaugeid nõrku helisid, heli võimendamine (võimendus) toimub automaatselt. Selle signaali saab nüüd üle kanda mikrokontrolleri analoogpistikusse.

Tehnilised andmed:
● Võimendust saab muuta füüsiliste ühendustega (60 dB, 40 dB, 50 dB).
● Signaali tüüp: analoog
● Toitepinge: 3,3V DC
● Sagedusvahemik: 20 Hz kuni 20 000 Hz
● Mõõdud: 26 x 14 mm

Lingid ja kohandamine:
●    Arduino õpetussari algajatele
●    Kasutusjuhend

Väline helikaart on uskumatult kasulik lahendus koduse IT-majanduse jaoks. Kõik need, Adafruit MAX9814, lisavad hulgaliselt funktsioone ja uusi funktsioone, et muuta ükskõik milline keskmise suurusega arvuti täiuslikuks kodukinoks ruumilise heliga lahenduseks või isegi poolprofessionaalseks koduseks helistuudioks.

USB-liidesega välise helikaardi kasutamine arvutiga on väga lihtne. Piisab, kui arvutil on vaba USB-ühendus. Kui helikaart on ühendatud, tuleb paigaldada tootja poolt pakutav tarkvara. Kõik! Kerge, või mis? See lihtne ja elementaarne lahendus muudab ühe arvuti USB-liidese lahenduseks, mis pakub palju uusi võimalusi oma uutele vajadustele vastamiseks. Need võivad olla täiendavad 3,5 mm pistikupesad, digitaalsed audioühendused (koaksiaal- ja/või optiline).

Tööprintsiip

Helikaart kasutab USB-ühendust, et asendada analooghelisignaal arvuti poolt loetavaks null- ja ühikukeeleks - digitaalseks audiosignaaliks. Loomulikult toimub vastupidine protsess.

See on põhimõtteliselt peamine asi, mida peate teadma nende helikaartide ühendamise viisist!

Adafruit MAX9814

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Adafruit MAX9814

Kauba ID: 8984566
Kategooria: Helikaardid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,29 x 0,22 x 0,12 m, 2 kg
Kaubamärk: Adafruit
Põhiliides: USB
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Adafruit tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Adafruit MAX9814
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki