Videokaart MSI GTX 1650 VENTUS XS 4G OC

Täpsustused:
RAM mälu hulk: 4 GB
Mälu läbilaskvus (bit): 128
Kauba ID: 6307267

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: MSI GTX 1650 VENTUS XS 4G OC

Kui suhtute kirglikult <b>infotehnoloogia ja elektroonika</b>, armastate, kui Teil on uusim tehnoloogia ning ei maga maha ühtki väiksematki detaili, siis ostke <b>Mänguri Graafikakaart MSI NVIDIA GTX 1650 VENTUS XS 4 GB GDDR5</b> parima hinna eest.<br><ul><li>Tüüp: GDDR5</li><li>Maht: 4 GB</li><li>Kiibistik: GeForce® GTX 1650</li><li>kiirus: 1740 MHz</li><li>sagedus: 8008 MHz</li><li>Ühendus: PCI Express 3.0 (x16)</li><li>Ühenduse pordid: <ul><li>DisplayPort 1.4 x 1</li><li>HDMI x 1</li><li>DVI-D x 1</li></ul></li><li>Soovitatav Kasutamine: Toiteplokk 300 W</li><li>Umbkaudsed mõõdud: 17 x 11,1 x 3,8 cm</li></ul>

MSI

MSI (täisnimi Micro-Star International Co.) on rahvusvaheline infotehnoloogiaettevõte, mida tuntakse kõige rohkem kui mänguriarvutite arendajat.
MSI tootevalik on äärmiselt lai - ettevõte arendab, toodab ja müüb sülearvuteid ja lauaarvuteid nii eraisikutele kui ka tööstuslikele kasutajatele. Samuti on toodete seas lai valik arvutitega seotud tarvikuid. Alustanud äritegevust 1986. aastal, keskendus MSI esialgu ainult emaplaatide tootmisele. Emaplaatide edu viis 2000. aastal ettevõtte otsuseni hakata tootma oma kaubamärgiga arvuteid.
MSI keskendus 2008. aastal mänguriarvutite tootmisele ning on tänaseni selle turu üks liidreid. MSI arvuteid peetakse äärmiselt töökindlateks, pakkudes laitmatut jõudlust ja uuenduslikku disaini.
Taiwanist pärit ettevõte on oma toodete eest juba palju auhindu saanud ja üllatab jätkuvalt uute, uuenduslike ja tehnoloogiliselt veatute lahendustega.
 

MSI GTX 1650 VENTUS XS 4G OC MSI

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

„DisplayPort“ ( või DP) - see on arvuti ja kiibitootjate konsortsiumi poolt välja töötatud digitaalse kuvari liides, mille on standard Video Electronics Standards Association (VESA). DisplayPort eesmärk oli asendada VGA, DVI ja FPD-Link. Liides on ühilduv teiste liideste, nagu HDMI ja DVI, abil adapteritega.

Milline on praeguse „DisplayPort“ standard versioon?

„DisplayPort 1.4a“, avaldati 2018.aasta aprillis.

Millistel toodetel on „DisplayPort“ ühendus?

„DisplayPort“ oli loodud algselt uue põlvkonna arvutiekraani liideseks ja nüüd on see saadaval mitmesugustes tahvelarvutites, sülearvutites ja lauaarvutites, samuti monitorides, telerites ja MSI GTX 1650 VENTUS XS 4G OC videokaartides.

Kas „DisplayPort“ toetab ka heli?

Jah, "DisplayPort" toetab mitmekanalilist heli ja paljusid muid täiustatud helifunktsioone.

Kas „DisplayPort“ toetab HDCP sisu kaitset?

Nagu DVI ja HDMI, toetab DisplayPort HDCP sisu kaitset.

Mille poolest erineb „DisplayPort“ HDMI-st?

"DisplayPort" ja "HDMI" on tehnilisest seisukohast väga erinevad. Rohkem kui kümme aastat on HDMI-d laialdaselt kasutatud koduste meelelahutuste süsteemides ja arvutites. "DisplayPort" on uuem standard ja seda saab kombineerida selliste standarditega nagu USB ja "Thunderbolt".

Nende kahe eriti populaarse videoülekande vahel toimub võitlus. HDMI-ühendust arendav organisatsioon märkis, et HDMI- ja DisplayPort-pistikutega kaableid ei saanud koos müüa.

Seni, kui teil on probleeme "DisplayPort" ühendamisel HDMI-ühendusega, saate osta kaabli, millel on ühes otsas DisplayPort ühenduspesa ja teises otsas ​​HDMI. See olukord muudab nii tootjate kui ka ostjate elu lihtsamaks. Ettevõtted, kes teevad selliseid kaableid, saavad sellest olukorrast kõige rohkem kasu - neil on töökohad ja korrapärased tellimused. Tõsi, tavaliste kasutajate jaoks on üks lahendus ikkagi väike adapter, millel on ühes otsas standardne HDMI-ühendus ja teisel pool DisplayPort.

MSI GTX 1650 VENTUS XS 4G OC

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

„Nvidia Corporation“ – USA rahvusvaheline tehnoloogiaettevõte, mis asub Kalifornias Santa Claras. Tuntud GeForce graafika töötlemise seadmete (GPU) ja kiibisüsteemide (SOC) kohta mobiilseadmete turul.

{Title} videokaardi peamiseks vastutuseks on video genereerimine.

„Nvidia“ videokaardid jagunevad:

  • „GeForce“ – soodsaim, odavaim mudel;
  • „GeForce GT“ – keskmise võimsuse ja hinnaga plaadid;
  • „GeForce GTX“ – arenenud, kalleimad, mängudeks sobivad mudelid.

Nvidia videokaartide mudelid on nummerdatud.

Esimene number kirjeldab näiteks videokaarti üks kord. 9. põlvkonna GeForce GTX 970 on vanem mudel kui 10. põlvkonna GeForce GTX 1080. Teine number kirjeldab videokaardi jõudlust.

ned "NVIDIA" videokaardid on tähistatud "Ti" tähtedega. Need tähendavad kiiremat ja võimsamat mudelit (näiteks GeForce GTX 1080 Ti on efektiivsem kui lihtsalt GeForce GTX 1080).

Nvidia lahendused professionaalidele

Nvidia toodab ka videokaarte professionaalidele, kes töötavad mitmesuguste graafika töötlemise rakendustega. Seda seeriat nimetatakse Nvidia Quadro. Nende videokaartide eelised on esile tõstetud tarkvara ja draiverite abil. Tehniliselt ei erine need videokaardid GeForce seeriast.

Tulevik

Viimastel aastatel on Nvidia arendanud oma Tegra mobiilprotsessorite seeriat, mida kasutatakse peamiselt autonoomsete autosüsteemide jaoks, näiteks kasutatakse neid Tesla elektrisõidukites.

MSI GTX 1650 VENTUS XS 4G OC

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

2002. aastal pakkusid Hitachi, Philips, Sony, Toshiba ja teised suurimate kodutehnikate tootjad uut tüüpi liidest - HDMI (High-Definition Multimedia Interface).

Sellest on saanud esimene täielik digitaalne liides tihendamata audio- ja videovoogude edastamiseks. Eelmise ühendusega DVI-ga saab kujutist edastada. Videokaardil MSI GTX 1650 VENTUS XS 4G OC on HDMI funktsioon, mis võimaldab teil nautida kvaliteetset pilti ja heli laiekraanteleritelt või projektoritelt.

HDMI-liides paraneb pidevalt. Selle versioone on juba mitmeid.

HDMI versioonid

1.0–1.2a

1.3–1.3a

1.4–1.4b

2.0–2.0b

2.1

Arengu algus / periood

2002-2005

2006

2009-2011

2013-2016

2017

Maks. andmeedastuskiirus

3.96 Gbit/s

8.16 Gbit/s

8.16 Gbit/s

14.4 Gbit/s

42.6 Gbit/s

Maks. helikanalite arv

8

8

8

32

32

HDMI liideseid võib olla 3 tüüpi:

  • standart;
  • mini;
  • micro.

Tegelikult on tüüpe 4, kuid Dual-Linki pistikut pole praktikas kasutatud.

HDMI kaablite tüübid

4 baas HDMI-kaabli kiirust:

  • suurem kiirus (tuntud ka kui 2 kategooria)
  • standard kiirus (1 kategooria)

Standardvkaablid on mõeldud kujutiste edastamiseks kuni 1080i (FullHD). 2. kategooria kaablid on mõeldud kõrgema eraldusvõimega sisu kui 1080p: 4K, 3D jne jaoks.

Mõlemal kaabli kategoorial võib olla Interneti-edastusega versioonid, mis vähendab ja lihtsustab seadmete ühiskasutust seadmete vahel.

HDMI-liidese jaoks töötati välja ja paigaldati digitaalne andmekaitse skeem - High-Bandwidth Digital Content Protection (HDCP). Seda tehnoloogiat on välja töötanud Intel ja mitmed teised ettevõtted ning see on mõeldud piraatluse vastu võitlemiseks. HDCP-tehnoloogia on paigaldatud HD-vastuvõtjatele, mängijatele/videopleieritele/DVD/HD-DVD/Blu-ray, MSI GTX 1650 VENTUS XS 4G OC videokaartidele, teistele seadmetele, mis kasutavad HDMI-liidest.

HDCP esitlus 2004. aastal oli video piraatide jaoks must päev, kellele tekkis uus raskesti ületatav barjäär. HDCP tekkimine põhjustas ka peavalu kasutajatele, kellel oli ilma HDCP-deta seadmeid.

Kiire digitaalse infosisu kaitse või HDCP on turvatööriist Blu-ray ja muude HD-sisu volitamata kopeerimise blokeerimiseks. Kui soovite filme esitada arvutis, mis on ühendatud mis tahes kõrglahutusega monitori või teleriga, peab mõlemal seadmel olema HDCP-ühilduvus. Peaaegu kõigil HDMI- või DVI-ühendusega seadmetel on HDCP, mis tähendab, et nad saavad krüpteerida või dekrüpteerida andmeid sõltuvalt seadme eesmärgist. HDCP eesmärk on takistada sisu piraatidel ühendada salvestajat taaskasutatava seadmega, vältides seega sisu ebaseaduslikku kopeerimist.

Kui kasutate sisseehitatud ekraaniga kaasaskantavas arvutis HDCP-kaitsega sisu, ei pea te omama HDCP-ga ühilduvat videokaarti.

MSI GTX 1650 VENTUS XS 4G OC

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

VR tähistab „Virtual Reality“ (virtuaalse reaalsuse) videokaarti (GPU) MSI GTX 1650 VENTUS XS 4G OC, mis toetab VR-tehnoloogiat, tähendades täielikku toetust VR-mängudele.

VR tüüpi videokaartidega arvutid võimaldavad teil uusimaid populaarsemaid virtuaalreaalsuse mänge mängida. Kasutades seda tehnoloogiat, on mängukeskkond üsna täpselt vastavuses: helid, pildid, näitlejate käitumised.

Videokaart MSI GTX 1650 VENTUS XS 4G OC on varustatud viimase 5 põlvkonna videomäluga.

Praegu on GDDR5 kõige levinum videokaart, kuid on ka uuem versioon GDDR5X.

GDDR5 ja GDDR5X erinevused

GDDR5X saab töötada samades režiimides nagu GDDR5, kuid sellel on ekstra kiirrežiim, mis võimaldab saavutada kuni 2-kordse jõudluse.

GDDR5X

GDDR5

Andmete edastust

~56 GB/s

~28 GB/s

Andmetöötluse kiirus

~14 Gb/s)\

~7 Gb/s

Toitepinge

~1.35 V

~1.5 V

Levimus turul

Harva kasutatud

Laialdaselt kasutatud

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: MSI GTX 1650 VENTUS XS 4G OC

Kauba ID: 6307267
Kategooria: Videokaardid
Tootja kood: GEFORCE GTX 1650 VENTUS XS 4G OC
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,35 x 0,3 x 0,2 m, 0,4 kg
Tootjakood: GTX 1650 VENTUS XS 4G OC
Kaubamärk: MSI
Kiibistiku tootja: NVIDIA
Kiibistiku tüüp: GeForce GTX 1650
Operatiivmälu (RAM) tüüp: GDDR5
Liidese tüüp: PCI Express 3.0
Kaardi pikkus (mm): 177
Tuuma kell: -
Mälu kiirus: 1740 Gbps
Mälu taktikaline sagedus: -
Kaardikombinatsioon: Ei
Maksimaalne resolutsioon: 7680 x 4320
Jahutus: 2 x ventilaator
Toetatud standardid: DirectX 12, OpenGL 4.5
Töötlemisüksused: Voogesitusprotsessorid: 896
Toetatavad tehnoloogiad: 4 x hdmi, DisplayPort, GPU Boost, HDCP, NVIDIA Ansel, NVIDIA G-SYNC Ready, NVIDIA GeForce Experience, VR ready
D-Sub (VGA): Ei
DVI: Jah
HDMI: Jah
DisplayPort: Jah
Toite liidesed: Ei
Pakend: Kastis
RAM mälu hulk: 4 GB
Mälu läbilaskvus (bit): 128
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik MSI tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

MSI GTX 1650 VENTUS XS 4G OC
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki