Videokaart PNY Technologies VCQRTX4000-PB

Täpsustused:
RAM mälu hulk: 8 GB
Mälu läbilaskvus (bit): 256
Kauba ID: 5293867

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: PNY Technologies VCQRTX4000-PB

PNY VCQRTX4000-PB graphics card NVIDIA Quadro RTX 4000 8 GB GDDR6

„DisplayPort“ ( või DP) - see on arvuti ja kiibitootjate konsortsiumi poolt välja töötatud digitaalse kuvari liides, mille on standard Video Electronics Standards Association (VESA). DisplayPort eesmärk oli asendada VGA, DVI ja FPD-Link. Liides on ühilduv teiste liideste, nagu HDMI ja DVI, abil adapteritega.

Milline on praeguse „DisplayPort“ standard versioon?

„DisplayPort 1.4a“, avaldati 2018.aasta aprillis.

Millistel toodetel on „DisplayPort“ ühendus?

„DisplayPort“ oli loodud algselt uue põlvkonna arvutiekraani liideseks ja nüüd on see saadaval mitmesugustes tahvelarvutites, sülearvutites ja lauaarvutites, samuti monitorides, telerites ja PNY Technologies VCQRTX4000-PB videokaartides.

Kas „DisplayPort“ toetab ka heli?

Jah, "DisplayPort" toetab mitmekanalilist heli ja paljusid muid täiustatud helifunktsioone.

Kas „DisplayPort“ toetab HDCP sisu kaitset?

Nagu DVI ja HDMI, toetab DisplayPort HDCP sisu kaitset.

Mille poolest erineb „DisplayPort“ HDMI-st?

"DisplayPort" ja "HDMI" on tehnilisest seisukohast väga erinevad. Rohkem kui kümme aastat on HDMI-d laialdaselt kasutatud koduste meelelahutuste süsteemides ja arvutites. "DisplayPort" on uuem standard ja seda saab kombineerida selliste standarditega nagu USB ja "Thunderbolt".

Nende kahe eriti populaarse videoülekande vahel toimub võitlus. HDMI-ühendust arendav organisatsioon märkis, et HDMI- ja DisplayPort-pistikutega kaableid ei saanud koos müüa.

Seni, kui teil on probleeme "DisplayPort" ühendamisel HDMI-ühendusega, saate osta kaabli, millel on ühes otsas DisplayPort ühenduspesa ja teises otsas ​​HDMI. See olukord muudab nii tootjate kui ka ostjate elu lihtsamaks. Ettevõtted, kes teevad selliseid kaableid, saavad sellest olukorrast kõige rohkem kasu - neil on töökohad ja korrapärased tellimused. Tõsi, tavaliste kasutajate jaoks on üks lahendus ikkagi väike adapter, millel on ühes otsas standardne HDMI-ühendus ja teisel pool DisplayPort.

PNY Technologies VCQRTX4000-PB

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

„Nvidia Corporation“ – USA rahvusvaheline tehnoloogiaettevõte, mis asub Kalifornias Santa Claras. Tuntud GeForce graafika töötlemise seadmete (GPU) ja kiibisüsteemide (SOC) kohta mobiilseadmete turul.

{Title} videokaardi peamiseks vastutuseks on video genereerimine.

„Nvidia“ videokaardid jagunevad:

  • „GeForce“ – soodsaim, odavaim mudel;
  • „GeForce GT“ – keskmise võimsuse ja hinnaga plaadid;
  • „GeForce GTX“ – arenenud, kalleimad, mängudeks sobivad mudelid.

Nvidia videokaartide mudelid on nummerdatud.

Esimene number kirjeldab näiteks videokaarti üks kord. 9. põlvkonna GeForce GTX 970 on vanem mudel kui 10. põlvkonna GeForce GTX 1080. Teine number kirjeldab videokaardi jõudlust.

ned "NVIDIA" videokaardid on tähistatud "Ti" tähtedega. Need tähendavad kiiremat ja võimsamat mudelit (näiteks GeForce GTX 1080 Ti on efektiivsem kui lihtsalt GeForce GTX 1080).

Nvidia lahendused professionaalidele

Nvidia toodab ka videokaarte professionaalidele, kes töötavad mitmesuguste graafika töötlemise rakendustega. Seda seeriat nimetatakse Nvidia Quadro. Nende videokaartide eelised on esile tõstetud tarkvara ja draiverite abil. Tehniliselt ei erine need videokaardid GeForce seeriast.

Tulevik

Viimastel aastatel on Nvidia arendanud oma Tegra mobiilprotsessorite seeriat, mida kasutatakse peamiselt autonoomsete autosüsteemide jaoks, näiteks kasutatakse neid Tesla elektrisõidukites.

PNY Technologies VCQRTX4000-PB

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

HDMI-liidese jaoks töötati välja ja paigaldati digitaalne andmekaitse skeem - High-Bandwidth Digital Content Protection (HDCP). Seda tehnoloogiat on välja töötanud Intel ja mitmed teised ettevõtted ning see on mõeldud piraatluse vastu võitlemiseks. HDCP-tehnoloogia on paigaldatud HD-vastuvõtjatele, mängijatele/videopleieritele/DVD/HD-DVD/Blu-ray, PNY Technologies VCQRTX4000-PB videokaartidele, teistele seadmetele, mis kasutavad HDMI-liidest.

HDCP esitlus 2004. aastal oli video piraatide jaoks must päev, kellele tekkis uus raskesti ületatav barjäär. HDCP tekkimine põhjustas ka peavalu kasutajatele, kellel oli ilma HDCP-deta seadmeid.

Kiire digitaalse infosisu kaitse või HDCP on turvatööriist Blu-ray ja muude HD-sisu volitamata kopeerimise blokeerimiseks. Kui soovite filme esitada arvutis, mis on ühendatud mis tahes kõrglahutusega monitori või teleriga, peab mõlemal seadmel olema HDCP-ühilduvus. Peaaegu kõigil HDMI- või DVI-ühendusega seadmetel on HDCP, mis tähendab, et nad saavad krüpteerida või dekrüpteerida andmeid sõltuvalt seadme eesmärgist. HDCP eesmärk on takistada sisu piraatidel ühendada salvestajat taaskasutatava seadmega, vältides seega sisu ebaseaduslikku kopeerimist.

Kui kasutate sisseehitatud ekraaniga kaasaskantavas arvutis HDCP-kaitsega sisu, ei pea te omama HDCP-ga ühilduvat videokaarti.

PNY Technologies VCQRTX4000-PB

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

VR tähistab „Virtual Reality“ (virtuaalse reaalsuse) videokaarti (GPU) PNY Technologies VCQRTX4000-PB, mis toetab VR-tehnoloogiat, tähendades täielikku toetust VR-mängudele.

VR tüüpi videokaartidega arvutid võimaldavad teil uusimaid populaarsemaid virtuaalreaalsuse mänge mängida. Kasutades seda tehnoloogiat, on mängukeskkond üsna täpselt vastavuses: helid, pildid, näitlejate käitumised.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: PNY Technologies VCQRTX4000-PB

Kauba ID: 5293867
Kategooria: Videokaardid
Tootja kood: VCQRTX4000-PB
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,3 x 0,2 x 0,15 m, 0,8 kg
Kaubamärk: PNY Technologies
Kiibistiku tootja: NVIDIA
Operatiivmälu (RAM) tüüp: GDDR6
Liidese tüüp: PCI Express x16
Kaardi pikkus (mm): 241
Tuuma kell: -
Mälu kiirus: 1540 Gbps
Mälu taktikaline sagedus: 13000 MHz
Kaardikombinatsioon: Ei
Maksimaalne resolutsioon: Pole täpsustatud
Jahutus: Ventilaator
Toetatud standardid: DirectX 12, OpenCL 2.0, OpenGL 4.6
Töötlemisüksused: Tekstuuriüksused: 144
Toetatavad tehnoloogiad: DisplayPort, HDCP, NVIDIA G-SYNC Ready, Real-Time Ray Tracing, VR ready
D-Sub (VGA): Ei
DVI: Ei
HDMI: Ei
DisplayPort: Jah
Toite liidesed: PCI-E 8-pin
RAM mälu hulk: 8 GB
Mälu läbilaskvus (bit): 256
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik PNY Technologies tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

PNY Technologies VCQRTX4000-PB
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki