Mänguri hiired Cooler Master MM-710-KKOL2, must

Täpsustused:
Tüüp: Mänguri hiired
Anduri tüüp: Optiline
Kauba ID: 5208137

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Cooler Master MM-710-KKOL2, must

VÄHEM VALU, ROHKEM MÄNGU

MM710 on tõeliselt uuenduslik hiir, mis teeb vähemaga rohkem. Koos kõigi professionaalsete funktsioonidega, mis muudavad meie mänguhiired võitluses surmavaks, oleme kasutusele võtnud ka silmapaistva uue kestakujunduse ja petlikult vastupidava ja kerge Ultraweave kaabli, et vähendada hiire kogukaalu alla 53 g. Tulemuseks on kiiremad liigutused, pikemad mängusessioonid, minimaalne väsimus ja väiksem randmevalu, mis on seotud korduvate stressivigastustega.

KAALUST ALLA ILMA NIPPIDETA

MM710 uuenduslik uus välimus on midagi enamat kui lihtsalt meem. Rakendades uudset uut kärgstruktuuri, mis on võrdselt kerge ja vastupidav, oleme vähendanud oma hiire kogukaalu alla 53 g. Enam ei võidelda hiirega ega kaal piiratud liikumisulatuse tõttu enam vahele jäänud snaipe. Randmevalu pärast maratonivõitlusi ja väsimus pärast öösiti on minevik. Sihtige paremini, sooritage paremini – kauem.

TÕRMAKE HIIR KELLEST lahti

Kui niidate jalaväge, ei tohiks te kunagi tunda, et olete rihma otsas nunnu lapsuke. Seetõttu oleme varustanud MM710 uue Ultraweave kaabliga. Vastupidavast, kuid painduvast materjalist kaabel ei tõmba teid läbi kaardi ega tee täppissihtimist valusaks. Sama hästi võiksite nüüd oma hiirekintsud maha visata.

LOODUD MUGUSE JA PAREMATE JÕUDLUSE TAGAMISEKS

Mudelil MM710 on kahekäeline kuju, mis on optimeeritud paremakäelistele mängijatele mugavuse ja funktsionaalsuse tagamiseks ning sellel on kaks külgnuppu, mis võimaldavad hõlpsasti juurdepääsu kohandatud klahvide sidumistele. Lisaks maksimeerib uus julge perforeeritud disain õhuvoolu, vähendades ärritavat higistavat peopesa, mis tekib eriti kuumenenud 1v1s.

MÄNGUDE KLASSI OPTILINE ANDUR PRO-KLASSI MÄNGUMISEKS

Varustatud 16000 DPI Pixarti optilise anduriga, mis tagab minimaalse viivituse, vähese kogelemise ja täpsuse, mida te oma kohmakalt pakihiirelt ei leia – nüüd on see tänu tohutult vähendatud kaalule kümnekordistunud. Ja kui peate eelistama täpset täpsust kiirusele, on DPI koheselt reguleeritav, mis annab teile võimaluse teha reaalajas muudatusi sõltuvalt mängust, klassist ja/või mängustiilist.

LEGENDAARSED OMRONI LÜLITID S-TASANDI VASTUPIDAMISEKS

Te ei pea kunagi muretsema selle pärast, et teie külgrelv teie käest lahingu keskel katkestab. Professionaalsed Omroni lülitid on MM710 standardvarustuses, paiknevad vasaku ja parema nupu all ning on ette nähtud üle 20 miljoni klahvivajutuse ehk ligikaudu 1 miljoni ragequiti jaoks.

ERIKAITSE ELEMENTIDE VASTU

Kergekaaluline hiir vajab tugevat kaitset – eriti perforeeritud kujundusega, mis on kokkupuutele vastuvõtlik. MM710 PCBA-d on pihustatud tolmu- ja veekindla kattega, mis aitab vältida juhuslikke lekkeid, tüütuid tolmujänkusid või liiga higiseid peopesasid, mis kuumal hetkel teie suurtükiväge kinni panevad. Kuid pidage meeles, et kodeerijat ja lüliteid ei saa katta ja need ei tööta samal ajal hästi, seega ärge MM710-ga kindlasti dundeerige ega ujuge. Lihtsalt hoolitsege oma hiire eest paremini. Pidage meeles: õnnelikud hiired, õnnelik elu.

LIUBAGE NAGU PTFE JALGADEGA PROUISUR

Varjatud ja jõudlust suurendavate varustuse jaoks pole vaja mustale turule sattuda. Oleme teie hiire juba karbist välja võttes varustanud PTFE-jalgadega, mis on profihiireringkondades levinud moodus. Tahaksime pidada neid rohkem hiireuiskudeks, mis pakuvad sellist pingutuseta libisemist ja esmaklassilist reageerimisvõimet, mida teistelt hiirtelt ei leia. Ja kui teid huvitab, on need beebid puhtad, nende PTFE sisaldus on üle 95% teie liigutuste parandamiseks.

CE-vastavusmärgis

CE-vastavusmärgis on toote tootja kinnitus selle kohta, et toode vastab selle suhtes kohaldatavate Euroopa Komisjoni direktiivide nõuetele.

Üldine tooteinfo: Cooler Master MM-710-KKOL2, must

Kauba ID: 5208137
Kategooria: Arvutihiired
Tootja kood: MM-710-KKOL2
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,16 x 0,15 x 0,14 m, 0,24 kg
Kaubamärk: Cooler master
Nupud: 6
Toide: usb
Värv: Must
Kaal: 53 g
Vajalikud esemed: Ei
Elementide tüüp: Ei
Tüüp: Mänguri hiired
Vaade: Cooler master, mänguri hiired arvutihiired
Anduri tüüp: Optiline
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Cooler master tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Cooler Master MM-710-KKOL2, must
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki