Juhtmevaba hiir Razer DeathAdder V2 Pro & Mouse Dock

Täpsustused:
Tüüp: Juhtmevaba hiir
Anduri tüüp: Optiline
Kauba ID: 5805202

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Razer DeathAdder V2 Pro & Mouse Dock

TEIE KÄTE JUHATAMINE

Olenemata sellest, millisesse tähtkujusse olete sattunud, laske tähtedel joonduda ja sihtida tõepäraselt tipptasemel traadita ergonoomilise hiirega, mida on äärmiselt mugav kasutada ja mis on varustatud meie uusimate lülitite, anduri ja välkkiire Razer HyperSpeed ​​Wirelessiga.

ERGONOOMIKA VABASTATUD

Kuna müüdud on enam kui 10 miljonit Razer DeathAdderit, siis kõigi aegade edukaim mänguhiir tõmbab oma juhtmest mugavuse piiramatult lahti. Kõik tervitavad Razer DeathAdder V2 Pro – juhtmevaba ergonoomilist mänguhiirt, mis toob täieliku liikumis- ja kontrollivabaduse kaudu sisse uue domineerimise.

TÕESTATUD PÄRAND

Kuigi Razer DeathAdder on aastate jooksul arenenud, pole see, mille poolest see kõige tuntum, kunagi muutunud – hämmastav ergonoomika, mis on ajaproovile vastu pidanud.

RAZER™ HYPERSPEED juhtmevaba

25% kiirem kui mis tahes muust saadaolevast juhtmevabast tehnoloogiast, ei saa te isegi aru, et kasutate juhtmevaba mänguhiirt selle kiire edastuse, väikseima klõpsu latentsuse ja sujuva sageduse vahetamise tõttu kõige mürarikkamates andmeküllastes keskkondades.

RAZER™ FOCUS+ OPTILINE ANDUR

Meie uuel täiustatud anduril on valdkonna juhtiv 20 000 DPI eraldusvõime 99,6% täpsusega, mis tagab, et isegi selle traadita ergonoomilise mänguhiire kõige peenemat liikumist jälgitakse järjepidevalt. Nutikate funktsioonidega varustatud andur muutub veelgi täpsemaks, võimaldades mängude võitnud peavõtete teravat täpsust.

2. PÜVKOND RAZER™ OPTILISE HIIRE LÜLITI

Täiustatud parema puutetundliku tagasisidega, iga klõps tundub ja kõlab nüüd rahuldavamalt – käivitub infrapuna valguskiire kaudu, andes tööstusharu parima reaktsiooniaja 0,2 ms. Kuna see aktiveerimisviis ei vaja enam traditsioonilist füüsilist kontakti, eemaldab see vajaduse tagasilöögi viivituse järele ega käivita kunagi tahtmatuid klikke, mis annab teile täpsema kontrolli ja veatu täitmise.

TÄIENDATUD PARDASISSE MÄLU

Olge valmis võistlema kõikjal, kasutades kuni 5 salvestatud profiili, mis annavad teile juurdepääsu optimaalsetele klahvipaigutustele, makrodele ja kahekordsetele sisenditele Razer Hypershift funktsiooni kaudu.

LAADIMISEGA ÜHILDAB RAZER MOUSE DOCK CROMAGA*

Razer DeathAdder V2 Pro töötab sama hiiredokiga, mida kasutatakse Razer Viper Ultimate või Razer Basilisk Ultimate laadimiseks – see on ideaalne täiendus teie RGB lahingujaamale.

PEENHÄÄLESTATUD KERIMISRATA TAKTIILSUS

Kerimisrattal, mis pakub rahuldavat tagasisidet ja selget sälku, on ka väiksem kerimistakistus, mida on lihtsam ja kergem kasutada – nii et relvade vahel sõitmine ja jänkuhüpete sooritamine muutub tõeliselt teiseks.

SISSEVALATUD KUMMIST KÜLGHAANDMED

Turvalisema pühkimise tagamiseks on hiirel kummist käepidemed, mis katavad täielikult selle vasaku ja parema külje – mis on vormitud kesta osana, et need kunagi maha ei kooruks.

100% PTFE HIIREKALAD

Nautige hiire libedat liikumist igal pinnal, kasutades kõige puhtamast kõrgeimast PTFE-st valmistatud hiirejalgasid.

KUNI 120 TUNDI AKU AEG

See juhtmevaba ergonoomiline mänguhiir pakub teie vajadustele kohandamiseks 3 ühendusrežiimi: kuni 120 tundi Bluetoothi ​​kaudu maksimaalseks kasutuseks, kuni 70 tundi Razer™ HyperSpeed ​​Wirelessi kaudu väikese latentsusega mängimiseks või ühendatud Razer™ Speedflexi kaabliga. nii et saate jätkata mängimist isegi laadimise ajal.

TOITEKS RAZER CHROMA™ RGB

16,8 miljoni värvi, lugematu arvu mustrite, dünaamiliste mängusiseste valgusefektidega – kogege täielikku RGB kohandamist ja sügavamat keelekümblust maailma suurima mänguseadmete valgustusökosüsteemiga. Toetades kasvavat tuhandete seadmete ning sadade mängude ja rakenduste loendit, viige see järgmisele tasemele täiustatud funktsioonidega, nagu Chroma Studio, Visualizer, Connect ja Workshop.

Razer Triple Snake'i kaubamärk on üks äratuntavamaid logosid ülemaailmsetes mängu- ja e-spordikogukondades. Ettevõte on loonud maailma suurima riistvara, tarkvara ja teenuste ökosüsteemi mängijatele kõigil kontinentidel.
USA rahvusvaheline arvuti- ja riistvaratootja Razer esitleb arvutimängude austajatele äärmiselt laia valikut. Razer suudab mängijatele pakkuda kõiki arvutitarvikuid, alates valgustatud hiirematist kuni sülearvuti seljakotini.
Uusimad tooted töötatakse välja koostöös teiste ettevõtete ja professionaalsete mängijatega. Razeri tootevalikusse kuuluvad spetsiaalsete peopesadega mänguklaviatuurid, mis tagavad vastupidavuse ja suurepärase jõudluse. Teie mugavuse tagab ka hiire eriline kuju, mis võimaldab teil end mugavalt tunda ka kõige intensiivsemate mängusessioonide ajal. Naudi katkematut mängu ja puhast heli usaldusväärsete ja kauakestvate mängukõrvaklappidega. Lisaks saate nüüdsest veelgi mugavamalt arvutit kaasa võtta. Spetsiaalsesse seljakotti saad ilma probleemideta hoiustada kõik vajalikud tarvikud ning nende turvalisuse saad ise tagada. Valikus on ka mängukonsoolid, mikrofonid, kõlarid, veebikaamerad ja palju muid tarvikuid amatööridele või isegi professionaalidele. Nautige arvutimängude maailma Razeriga – mängijatele.

Razer DeathAdder V2 Pro & Mouse Dock

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

CE-vastavusmärgis

CE-vastavusmärgis on toote tootja kinnitus selle kohta, et toode vastab selle suhtes kohaldatavate Euroopa Komisjoni direktiivide nõuetele.

Üldine tooteinfo: Razer DeathAdder V2 Pro & Mouse Dock

Kauba ID: 5805202
Kategooria: Arvutihiired
Tootja kood: RZ01-03350400-R3G1
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,16 x 0,15 x 0,14 m, 0,24 kg
Kaubamärk: Razer
Tootja kood: RZ01-03350400-R3G1
Nupud: Nenurodyta
Värv: Sinist värvi
Vajalikud esemed: Ei
Elementide tüüp: Täpsustamata
Tüüp: Juhtmevaba hiir
Vaade: Razer, juhtmevaba hiir arvutihiired
Anduri tüüp: Optiline
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Razer tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Razer DeathAdder V2 Pro & Mouse Dock
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki