BlitzWolf BW-KB2 Red switchRGB

Täpsustused:
Eesmärk: Universaalne
Klaviatuuri keel: Inglise (US)
Kauba ID: 8210396

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: BlitzWolf BW-KB2 Red switchRGB

BlitzWolf BW-KB2 mehaaniline mänguklaviatuur


Kas otsite mänguklaviatuuri, mis tagab sujuva jõudluse, kuid ei võta teie laual liiga palju ruumi? BW-KB2 on suurepärane valik! Seade on varustatud 87 klahviga, millel on Gateron Red lülitid ja toetab kummitusvastast toimet. Värvilise RGB taustvalgustusega paistab see silma ainulaadse stiiliga. Klaviatuuri nupud on täielikult programmeeritavad – saate neid kohandada spetsiaalse tarkvaraga.

Ideaalne mängijatele


BW-KB2 klaviatuur on varustatud 87 klahviga. See muudab selle piisavalt kompaktseks, et see mahuks kergesti isegi väikesele lauale. Seal on kuni 12 multimeediumiklahvi, mis muudavad arvutiga töötamise palju lihtsamaks. Klaviatuur toetab ka kummitusvastast toimet, nii et saate konflikte kartmata vajutada mitut klahvi korraga. BlitzWolfi abil saate hõlpsalt sooritada isegi kõige keerulisema rünnaku ja alistada oma vastased!

Gateroni lülitid


Mis paneb klaviatuuri nii hästi tööle? Seade kasutab suurepärase kvaliteediga Gateron Red lüliteid, mis tagavad uskumatult kiire reageerimisaja ning sujuva ja kiire töö. Mehaaniline disain ja kõrge profiil tagavad fantastilise reageerimisvõime ja liigutuste täpsuse. BW-KB2 abil saate eelise kohe algusest peale!

Värviline taustvalgustus


BlitzWolf BW-KB2 klaviatuur on ideaalne valik e-spordihuvilistele. See avaldab muljet mitte ainult oma usaldusväärse jõudluse, vaid ka stiilse ja kaasaegse disainiga. See on varustatud värvilise RGB taustvalgustusega, mida saate spetsiaalse tarkvara abil vabalt oma maitse järgi reguleerida. Valige originaalne mängustiil ja tagage oma mängutsoonis ainulaadne atmosfäär!

Lai ühilduvus


Klaviatuur ühendub arvutiga USB-C kaabli kaudu, mis tagab usaldusväärse signaaliedastuse ja stabiilse töö. Seade paistab silma ka oma laia ühilduvuse poolest. See töötab sujuvalt populaarsete operatsioonisüsteemidega, nagu Windows, Mac OS ja iOS. Pole tähtis, millise riistvaraga mängite – BlitzWolfiga kindlustate sirge tee võiduni!

Programmeeritavad nupud


Nüüd saate klaviatuuri veelgi kohandada vastavalt oma vajadustele ja harjumustele. BW-KB2 klahvid on täielikult programmeeritavad. Spetsiaalse tarkvara abil on võimalik näiteks taustvalgustuse stiili muuta. Samuti on võimalik programmeerida makrosid – nii on lihtsam teostada keerulisi ründekombinatsioone. Saate isegi muuta klaviatuuripaigutust!

Rafineeritud igas detailis


Tagage oma mugavus mitmeks mängutunniks. Klaviatuur paistab silma läbimõeldud ergonoomilise disaini poolest, nii et sa ei pea muretsema randmevalu ega väsimuse pärast. Tugevad toed ja libisemiskindlad padjad annavad seadmele suurema stabiilsuse ja tagavad, et see ei libise teie laua pinnal. Lisaks on klahvidel nähtavad märgised selged ja kulumiskindlad.

Spetsifikatsioon


Bränd
BlitzWolf

Mudel
BW-KB2

Tüüp
Mehaaniline

Värv
Must

Ühendus
Ühendatud

Liides
USB-C

Võtmete arv
87

Lülitid
Gateron punane

Taustvalgustus
RGB

Tööpinge
5V

Materjal
ABS

Kaal
1039 g

Mõõtmed
365x140x40 mm

Kaabli pikkus
150 cm

Ühilduvus
Windows XP / Vista / 7 / 8 / 10, Mac OS, iOS

muud
 

Üldine tooteinfo: BlitzWolf BW-KB2 Red switchRGB

Kauba ID: 8210396
Kategooria: Klaviatuurid
Tootja kood: BW-KB2 Black-Red
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,28 x 0,2 x 0,14 m, 0,25 kg
Kaubamärk: BlitzWolf
Tüüp: Juhtmevaba klaviatuur
Vaade: BlitzWolf, juhtmevaba klaviatuur
Värv: Must värv
Valgustus: Pole täpsustatud
Eesmärk: Universaalne
Klaviatuuri keel: Inglise (US)
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik BlitzWolf tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

BlitzWolf BW-KB2 Red switchRGB
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki