Kõlar Minikõlar Baseus AeQur DS10

Täpsustused:
Tüüp: Kõlar
Kauba ID: 9073191

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Minikõlar Baseus AeQur DS10

Baseus AeQur DS10 minikõlar (must)

„Baseus AeQur DS10 Mini Soundbar“ on kompaktne elegantne kõlar, millel on 4 heliseadet – 2 kogu sagedusvahemiku ja 2 bassivahemiku jaoks, mis taasesitavad suurepärast bassi. Läbipaistev esipaneel võimaldab neid tööl näha – otse kõlarite kohal asuv sinine valguspaneel kiirgab pehmet sinist kuma, luues huvitava efekti ja hõlbustades seadme asukoha leidmist pimedas. „Baseus“ rakendusega saate paljude muude võimaluste hulgas reguleerida valguse värvi ja intensiivsust. Bluetooth 5.3 moodul tagab stabiilse ühenduse ja madala energiakulu ning võimaldab sujuvalt kahe seadme vahel lülituda. Kõlaril on sisseehitatud mikrofon ja peal juhtpaneel koos helitugevuse reguleerimise ja puutetundlike nuppudega, seadet on väga lihtne juhtida ja see pakub palju võimalusi. Kõlari saate ühendada 3,5 mm minipistiku kaabli või USB-C kaabliga, mis võimaldab muusikat ja toidet edastada.
Läbipaistev disain koos valgustusega

Seadme esteetilist välimust rõhutab läbipaistev esipaneel, mille tagant paistavad kõlarid. Nende kohal asuv sinine valguspaneel annab seadmele iseloomu ja funktsionaalsuse, muutes kõlari asukoha leidmise pimedas lihtsaks. „Baseus“ rakendusega saate 7 saadaoleva värvitooni hulgast kohandada valguse värvi ja intensiivsust oma maitse järgi.
Intuitiivne juhtpaneeli kasutamine

Seadme ülaosas on sisseehitatud mikrofon ning puutetundlike nuppude ja helitugevuse rattaga juhtpaneel. See muudab seadme kasutamise mitte ainult lihtsaks, vaid ka intuitiivseks. Paneelilt saab juhtida erinevaid funktsioone, näiteks heliefekte, valgustust või juhtmega ja juhtmevaba taasesituse vahel vahetamist. Lisaks tähendab sisseehitatud mikrofon, et te ei vaja mängimise ajal suhtlemiseks enam peakomplekti.
Bluetooth ja USB-C ühendus

„Baseus AeQur DS10 Mini Soundbar“ on varustatud Bluetooth 5.3 mooduliga, mis tagab stabiilse ja energiasäästliku ühenduse. Täiendav eelis on võimalus sujuvalt kahe seadme vahel vahetada. Samal ajal võimaldab USB-C port mitte ainult muusikat edastada, vaid ka toidet pakkuda.
Täiustatud funktsioonid „Baseus“ rakenduse kaudu

Rakendus „Baseus“ ei võimalda mitte ainult valgustust juhtida, vaid pakub ka palju muid funktsioone. Saate muuta heliefekte, värskendada seadme tarkvara või isegi muuta selle nime. See muudab „Baseus AeQur DS10 Mini Soundbar“ mitte ainult elegantseks lisandiks teie kodule, vaid ka praktilise ja mitmekülgse seadme.
Pakett sisaldab:

     Kõlar
     juhend
     USB-A/USB-C kaabel
     Mini USB-A/3,5 mm pesakaabel

Kaubamärk Baseus
Mudel AeQur DS10
Värv Must
USB-C port + 3,5 mm pesa
Sagedusvahemik 120Hz-20kHz
Bluetooth 5.3 versioon.
Materjal ABS+PC+metall
Mõõdud 375 x 76 x 60 mm
Kaal 995g
   
   
   
   
   
   
   
   
   

Kõlar

Kõlar (tavaliselt nimetatakse kõlariks) on elektroakustiline muundur, mis muundab elektrilise helisignaali vastavaks heliks. Kõlarisüsteem, mida sageli nimetatakse ka lihtsalt "kõlariteks", sisaldab ühte või mitut sellist kõlari draiverit. Kõlaridraiver on töötlemata elektroakustiline komponent, mis paneb kõlari tööle. Andurina on selle ülesanne muundada energiat ühest vormist teise. Täpsemalt, see muundur teisendab teie seadmest, olgu selleks telefon või plaadimängija kassett, pärit võimendatud elektrilained õhus olevateks helirõhulaineteks, mida teie kõrvad tuvastavad.

Üldine tooteinfo: Minikõlar Baseus AeQur DS10

Kauba ID: 9073191
Kategooria: Kõlarid
Tootja kood: A20054402111-01
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,3 x 0,3 x 0,3 m, 0,3 kg
Kaubamärk: Baseus
Toide: Aku, USB Type C Cable
Heli väljundvõimsus: 2 x 2.5 W
Kaugjuhtimise võimalus: Ei
Bluetooth: 5.3
Värv: Must värv
Niiskuskindlus: Ei
Nutiseade: Jah
Tüüp: Kõlar
Vaade: Baseus, kõlar kõlarid
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Baseus tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Minikõlar Baseus AeQur DS10
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki